Jā!! Es tikko pirms pusstundas ieliku saldētavā pusķirbi, iztīrītu un sagrieztu gabaliņos. Perfekti der biezzupām un ķirbju kūkai. Saldēts ķirbis izvārās ātrāk nekā svaigs. Pankūkas no tāda nevarēsi pagatavot.
Daenerrys, nu man sagriests nav tik tas skelites ir.zupu tiesi gribeeju. Stank prieks helovina man ir vel vesels kirbis kas stav. Vnk sakumaa veco jaaped:-D
Vienu reizi pamēģināju, izķidātu/notīrītu sasaldēt. Nē tas nav priekš manis, nesanāca, kad atsaldēju izskatījās pretīgi-izmetu. ptfuu :-/ P.S komentāri lika pasmietie šajā aukstajā vakarā-labs.:-P:-D
Es pirms saldēšanas vienmēr sagriežu gabaliņos. Pēc tam no tā ķirbja gatavoju ēdienus, kuriem nepieciešams ķirbja biezenis, pilnīgi normāli visu var pagatavot. Par glabāšanas laiku - var glabāt ilgi, pāri gadam, bet nesen lasīju, ka pēc pusgada jau lielākā daļa labo vielu vairs tur nebūs (tas bija vispārīgi par saldētiem produktiem, ne tieši konkrēti par ķirbi).
Visas ogas, augļus dārzeņus, kas ienāk prātā un garb, satīru, sagriežu un lieku saldētavā ķīseļie, zupām utt. Visam kas ir jāvāra, jāgatavo, jo atsaldējot nav tik simpātiski kā svaigi. Mēģinu izlietot pusgada (max gada) laikā. Bet pareizi jāuzglabā