Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sasaldets kirbis

 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Cik ilgi ja ielikts saldetava var uzglabat? Man kadu nedelu 2 palielas skelites stav jo fiziski nespeju apest.
11.10.2016 18:30 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Lai glabājas , tuvojas Helovīns, gan jau noderēs.
11.10.2016 18:35 |
 
Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Vai tad ķirbis pēc atkausēšanas ir ēdams?
11.10.2016 18:37 |
 
Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Vai tad ķirbis pēc atkausēšanas ir ēdams?

Nē, viņu sūkā sasalušu, kā ledeni.
11.10.2016 18:37 |
 
Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
ā, nu skaidrs. :-D
11.10.2016 18:40 |
 
Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Jā!! Es tikko pirms pusstundas ieliku saldētavā pusķirbi, iztīrītu un sagrieztu gabaliņos. Perfekti der biezzupām un ķirbju kūkai. Saldēts ķirbis izvārās ātrāk nekā svaigs. Pankūkas no tāda nevarēsi pagatavot.
11.10.2016 18:41 |
 
Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Cik ilgi - gadiem var! Ja laba saldētava. Tāpēc jau tas ir saldēts.
11.10.2016 18:42 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Daenerrys, nu man sagriests nav tik tas skelites ir.zupu tiesi gribeeju.
Stank prieks helovina man ir vel vesels kirbis kas stav. Vnk sakumaa veco jaaped:-D
11.10.2016 18:49 |
 
Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Var gadiem, bet ilgāk par gadu tomēr turēt saldētavā neiesaka.
11.10.2016 19:30 |
 
Reitings 180
Reģ: 12.09.2016
Vienu reizi pamēģināju, izķidātu/notīrītu sasaldēt.
Nē tas nav priekš manis, nesanāca, kad atsaldēju izskatījās pretīgi-izmetu. ptfuu :-/
P.S komentāri lika pasmietie šajā aukstajā vakarā-labs.:-P:-D
11.10.2016 19:34 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Es pirms saldēšanas vienmēr sagriežu gabaliņos. Pēc tam no tā ķirbja gatavoju ēdienus, kuriem nepieciešams ķirbja biezenis, pilnīgi normāli visu var pagatavot. Par glabāšanas laiku - var glabāt ilgi, pāri gadam, bet nesen lasīju, ka pēc pusgada jau lielākā daļa labo vielu vairs tur nebūs (tas bija vispārīgi par saldētiem produktiem, ne tieši konkrēti par ķirbi).
12.10.2016 10:20 |
 
Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
Visas ogas, augļus dārzeņus, kas ienāk prātā un garb, satīru, sagriežu un lieku saldētavā ķīseļie, zupām utt. Visam kas ir jāvāra, jāgatavo, jo atsaldējot nav tik simpātiski kā svaigi. Mēģinu izlietot pusgada (max gada) laikā. Bet pareizi jāuzglabā
12.10.2016 10:25 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits