Mans viedoklis par sievietēm

Reitings 107
Reģ: 21.05.2016
Labvakar! Esmu sieviete. Man nav draudzeņu un man tādas nevajag, ziniet kāpēc? Jo es saprotos labāk ar vīriešiem nekā ar sievietēm. Man ir draugi no vīriešu kārtas. Tikai un vienīgi. Kopš bērnības nav bijusi neviena draudzene. Es labāk klausos sarunas par tehniku un citām lietām, nekā klausos kaut kādas cacas kladzināšanā par jaunāko modi un sēriju ''kādus nadziņus labāk šodien nokrāsot''.
Variet mani noēst līdz ar zemi, mani tas īpaši neuztrauc, vienkārši ir viedoklis par daiļo dzimumu.
Sivietes ir vienkārši ku-kū. Ieraksta diskusijas tēmu ''ko man tagad darīt? es nokrāpu savu draugu'' Ak dievs jēzus, varbūt aiziet nošauties, jo esi mauka un tādu Latvijā netrūkst?
Es nesaprotu tikai dažas lietas, kāda velna pēc ir vajadzīgas visas lupatas par 100 euro un smaržas par 90 euro? Kāda velna pēc ir vajadzīgas tik faking nevajadzīgas lietas kā kaut kādi matu vitamīni un lūpu palielināšana?
Draudzība starp sievietēm nevar pastāvēt. Sievietes ir skauģes un viena otrai noceļ puišus.
Ziniet kāpēc sievietes tik ļoti uztraucas par savu izskatu un mālējās kā ar špakteli? Ka tik vairāk iespraust sev starp kājām kāda čaļa draudziņu, lai tik izpatiktu visiem vīriešiem un varētu piesist kanti kaut vai aizņemtam čalim.
Sievietes tēlo cacas, ieejot sieviešu sab. tualetē vislabāk var redzēt cik kārtīgas esiet, ka sūdi ir nosmērēti pat pa sienu.
Variet mani noēst kaut bez sāls, bet es labprāt iesaistītos diskusijā.
09.10.2016 17:55 |

Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
Piekrītu pēdējam komentāram - draudzeņu tev visticamāk nav ne tāpēc, ka pati negribi, bet tāpēc, ka ar tik nepatīkamu personu diez vai kāds gribēs draudzēties.
Tik atļaušos citēt krievu klasiķi: "Быть можно дельным человеком и думать о красе ногтей" Александр Сергеевич Пушкин, "Евгений Онегин".
Tiešām žēl, ka tev, autore, nākas apgrozīties vien cacu un mauku sabiedrībā.
09.10.2016 19:16 |

Reitings 688
Kamēr rakstīju komentāru, te jau priekšā vairāki citi. Es piekrītu Artemzijas komentāram.
09.10.2016 19:17 |

Reitings 237
Reģ: 14.10.2015
Es pucējos sevis deļ,nevis,lai kādam izpatiktu.(l) ai,varētu stundām ilgi duskutēt,iešu labāk ko padarīt.:-)
Lai Jums jauks vakars,dāmas!(l)
09.10.2016 19:18 |

Reitings 107
Artemzija, a tu zini no kurienes tas nāk? No akmens laikmeta. Kad vīriešu uzdevums bija medīt u.c. darbi, bet sieviešu uzdevums bij labi izskatīties (cik nu tad varēja? ) , gatavot ēst un rūpēties par bērniem. Nez kāpēc es domāju kā vīrietis un daru vīriešu darbus arī.
09.10.2016 19:18 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Joprojām man neviens nav atbildējis uz jautājumu, kāpēc sievietes grib labi izskatīties?
Es varu staigāt nedēļu nemazgātiem matiem un 2 nedēļu vecām zeķēm

Tu jau pat šobrīd runā par elementāru higiēnu, ne par skaistumkopšanas salonu ''upurēm''.
09.10.2016 19:19 |

Reitings 688
Joprojām man neviens nav atbildējis uz jautājumu, kāpēc sievietes grib labi izskatīties?

Tāpēc, ka cilvēkam ir dota arī tieksme pēc estētikas, pēc skaistā.
Lūk tev vēl viens krievu klasiķa citāts: "в человеке всё должно быть прекрасно и лицо и одежда и душа и мысли", Антон Павлович Чехов.
09.10.2016 19:20 |

Reitings 107
mazpasaule, Kāpēc tad man ir draugs un citi draugi? Ja jau es būtu tas nepatīkamais cilvēks, tad man nebūtu ne puiša, ne draugi, vecāki ar mani nekontaktētos un visi mestu līkumu. Bet tā nav.
09.10.2016 19:21 |

Reitings 237
Reģ: 14.10.2015
Manam puisim arī ir uzmākušās,bet tāpēc jau neienīdīšu visas meitenes,sievietes.
Labi,nezinu Tevi,nezinu,ko Tev nācies pārciest,bet katrā ziņā,lai Tev veicas un viss izdodas.:-)
Nu gan pazūdu.:-D
09.10.2016 19:22 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Moka_6, man PATĪK labi izskatīties, tu to laikam nevari saprast, man TAS PATĪK, bet tajā pašā laikā esmu tomboy! Es neciešu netīrību,man slikti paliek no domas, ka es varētu būt netīrai, izspūrusi. Šogad es 2 nedēļas nodzīvoju garāža,agri no rīta aizeju, bet nakts vidū pārnāku mājās, jo veicu mašīnas virsbūves "iekonservēšanu" ziemai,lai vēlāk var veikt virsbūves pārkrāsošanu, zini, reizi 5 gados vajag savilkt "kasjakus". Neskatoties uz visu es tik un tā nestaigāju apkārt netīra, jo tas tiešām ir.....dumji.
09.10.2016 19:23 |

Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010
Atļaušos uzteikt minējumu, ka draudzeņu Tev nav nevis revolucionāro uzskatu, bet smakas dēļ. To, vai smārds varētu būt gana spēcīgs, lai apmāktos prāts, grūti pateikt. Iespējams, gluži vienkārši esi rūgumpods pa dzīvi.
09.10.2016 19:23 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Artemzija, a tu zini no kurienes tas nāk? No akmens laikmeta. Kad vīriešu uzdevums bija medīt u.c. darbi, bet sieviešu uzdevums bij labi izskatīties (cik nu tad varēja? ) , gatavot ēst un rūpēties par bērniem. Nez kāpēc es domāju kā vīrietis un daru vīriešu darbus arī.

Ko tu muldi? Tu vispār saproti par ko tu runā, kāds akmens laikmets un kāda vīrieša domāšana? Ja kāds tev iedotu pa centam katru reizi, kad tu izspļauj kādu neinformētu un greizu dzimumstereotipu, tad drīz vien tu varētu atļauties gan to 10€ šampūnu, gan 90€ smaržas. :-D Dura!
09.10.2016 19:27 |

Reitings 688
Kāpēc es mainu zeķes katru dienu, lietoju dezodorantus un persperantus - tā paša iemesla dēļ, kāpēc magājos katru dienu un katru dienu mainu apakšveļu - elementāra higiēna + lai nesmirdētu.
Kāpēc pērku smaržas pa 90 eiro - jo dievinu peonijas un vijolītes un ja man ir tāda iespēja - baudīt to smaržu neatkarīgi no sezonas, es to daru. Kāpēc par šādu naudu - jo kvalitatīvas smaržas nodrošina pastāvīgu un noturīgu smaržu buķeti, kad smaržu toņi un apakštoņi atveras pakāpeniski un pēc pāris stundām nesāk smirdēt pēc omītes skapja satura (nu zina, vecišķuma smaka, piemīt daudzām lētām smaržām). Kāpēc es lakoju nagus - krāsa palīdz man izpaust sevi, bet mūsdienīgu nagu laku sastāvs palīdz ja ne kopt, tad vismaz novērst nagu šķelšanos. Kāpēc džinsi maksā 150 eiro - jo tie ilgāk kalpo, nevar tik viegli nonēsāt, bet es pieķeros mantām, diemžēl. Kāpēc es kopju sevi - lai ar mani ir patīkami komunicēt, lai pirms tuvotos man klāt, cilvēkam nav jāparvar smirdīgo zeķu barjera.
09.10.2016 19:31 |

Reitings 267
Reģ: 13.09.2016
Cilvēkiem kas ar higiēnu nedraudzējas jau reti kad kāds to acīs saka, toties aiz muguras - ai ai!

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Chill.....tauta, palasot viņas postus secinu, ka meitene ir jauna, noteikti padsmitniece, netraumējam mazo vairāk, norāva losi :-D

Reitings 688
Par akmens laikmetu - akmens laikmetā nevienam nebija jāizskatās skaisti, vajadzēja būt spēcīgam, bet sievietei vēlams bija būt arī resnai, jo tas nozīmēja, ka pat grūtajos laikos, bez iespējas regulāri ēst sieviete spēs iznēsāt, dzemdēt un izbarot mazuli. Uz skaistumu neviens neskatījās.
09.10.2016 19:33 |

Reitings 297
Reģ: 08.10.2013
Es tik varu pateikt vienu,ka sievietēm patīk lieli locekļi, tas arī viss.
09.10.2016 19:37 |

Reitings 107
mazpasaule. https://prezi.com/foasr5v7voxk/what-was-the-role-of-men-and-women-in-the-stone-age/
Viss nāk no šiem laikiem, ja labi palasītu.
09.10.2016 19:38 |

Reitings 688
Kāpēc tev, autore, ir draugs? Tāpēc, ka spriežot pēc smakām auditorijās, klasēs un sabiedriskajos tu tomēr neesi izņēmums, un ir vesela virkne, ka netīras zeķes un apenes, kopā ar dušu reizi nedēļā ir norma. Pieļauju, ka ar draugu jums līdzīgi uzskati par sevis kopšanu, kā arī tevi tādu, kāda esi ir izveidojusi tieši tava ģimene, kur acīmredzot jebkādas higiēnas un sevis kopšanas izpausmes uzskatīja par cacošanos.
Bet tas ir divas dažādas lietas - ievērot higiēnu un kaut kādas sevis kopšanas prasības kā cieņu pret sevi un apkārtējiem vai cacoties, tas ir pārmērīgi pūcēties.
09.10.2016 19:40 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015

Reitings 107
mazpasaule, man kaut kā likās, ka elementāra higiēna ir duša, tīras drēbes?
Tici man, es strādāju agrāk apkalpojošajā sfērā un tikos ar dažādām sievietēm un dažādiem vīriešiem. Sievietes, visas kā viena ir mākslīgas.
Tu saki, tieksme pēc skaistā. Visām ir tieksme pēc Kardašjanas izskata, laikam to var mūsdienās nosaukt par estētiku - liela pakaļa un lieli pupi.
09.10.2016 19:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits