Labrīt! Kafija padzerta, šodien brīvdiena, un laikam visu skapju revīzija. Skatos uz kurpēm, kas stāv koridorī, ja Jūs redzētu to kvantumu un manu neziņu, kur viņas salikt, tā, lai nerodas iespaids, ka Te dzīvo desmit jukušas sievietes. :D
Labrìt! :-) šodien plānā...hmmm...nav plāna. Aizdošos pie friziera un pēc tam jāpameklē zābaciņus. :-) Dāmas,vai kāda lieto kaut kādas nomierinošás dropes? Nu visi tie nervostrong utt.? Kā ir? Ir jēga? Man mammai vajag. Savādāk ea vairs nevaru. Viņa streso,tad es stresoju un tā pa riņķi:-(
čau, awww Selīna, let me hug you :D (l) nožāvos uz asfalta, nu TIK tizli :D labi, ka bija cimdi, savādāk 100% rokas būtu nobrāztas. P.S. šokoprieks- tu man paštaisītos riekstiņus uztaisīji? :D (redzēju IG)
čauuu! vakar biju reklāmas konferencē, bija ok, tik tagad sagirbējās ar instagram kontu miljonus pelnīt, jo bija viena "lektore" kura pelna un ir no LV :-D nu labi, miljonus nē, bet turīga ir:-D šodien aprit 1 mēnesis un 1 diena, kopš nesmēķēju vairs, jeeeei:-D
kristīnA- palīdz, palīdz. Savējiem ar iedevu padzert, jo bija trauksmains miegs un zobu "griešana". Labrīt. Sēžu darbā aizpampušām acīm. Visi plāni jāatceļ, rīt uz bērēm jāiet. Cenšos nomierināties un neraudāt. Viss būs labi... viss būs labi...
hellish ♥ - aizdomīga tā konference, ar erotikas piešprici fonā :D Apsveicu ar pilno mēnesi! (l) Man 53. diena šodien! 8-) nez kā Sophie. iet. Kur viņa pazudusi? ĀU, SOPHIE!
Labrīt! Beidzot brīvdiena ! Domāju,ka būs dikti grūti lielāku slodzi pavilkt darbā, bet nekā, ir ok. Motivācija arī ir. Atnāca man Tommy Hilfiger zābaki no BestSecret. (l) Esmu priecīga, der ļoti labi, patīk arī vizuāli :) Un prieks,ka ātri atnāca-6 dienas. Šodien manikīrs, tad pa veikaliem. Bet tagad jāsamaksā ikmēneša rēķini :D :-|
ieva :D :D :D :D :D kaaaaaaa Es Tevi saprotu :D :D :D pedejo reizi man taaada histerija bija, kad vasaraa izmezhghiju labaas rokas plecu un sapratu, ka bez labaas rokas vieglak ir noshauties, jo izdarit nevareju NEKO pati ...pat viselementaaraakaas lietas... taa kaa noverteejiet, ka jums ir abas rokas :D jo pat zobus izmazgat bija nereaalaa misija :D
selīna, nu ja, tur par sexu pēdējā daļa tikai bija buuuuu:-D:-D:-D neatlaida gan, pēc tam vēl nu jau bez priekšnieces bija vēl 2 pudeles vīna un brauciens disko busiņā līdz mājām :D Villionota, liek visādas bildes un viņai maksā, ja viņa kaut ko noreklamē! 54tk sekotāju viņai:-D:-D
hellish tas Tev tikai liekas, ka tur izmantojam iikshkji :D:D :D :D un tiesham tas bija tas, ko IEMACIJIES??? :D pirms tam nezinaji, ka ikshkji tam izmanto :D
hellish Tu tieshaam straadaa tur, kur saki???:D :D :D :D tagad Es Tevi sakshu dirsinaat :D p.s. ok ok aizveros..a to atkal saaks brekt, ka chats parverties par privato saraksti :D CHAU VISAS PAREJAAS!!! :D