Esmu intraverta un samērā klusa, tāpēc nesaprotu, kādā veidā man iegūt jaunus draugus. :D Klāt nevienam uz ielas neiešu un man nepatīk bāzties virsū ar piedāvājumiem aiziet kopā paēst utt. Neesmu arī ļoti smaidīga.. Vai tiešām vienīgais veids man iepazīties ar jaunām draudzenēm ir tikai internetā? :D
es arī esmu ļoti introverta, tāpēc citiem liekas, ka esmu iedomīga, bet es galīgi neesmu:-D vnk man ir grūti komunocēt ar nepazīstamiem cilvēkiem, jo man viņi neinteresē:-D es nezinu, ja nav ārpusdarba aktivitātes, kur var citur iepazīties, ja ne internentā, un kāda vaina? :-D
hellish Tev katrā ierakstā ir tik daudz to rēcošo sejiņu, ka pilnīgi riebj jau. (t) Vietā un nevietā tu viņas liec, lai tikai būtu. Tā kā tāda nenopietna meitene liecies, kā pamatskolu nesen pabeigusi..
Piekrītu 57days. Un par smaidiņu likšanu ir šāds stāsts.... Pārāk daudz TAS ir. Ja nebūtu vispār smaidu, tad atkal TAS trūkst. Iz dzīves kaut kur lasīju šito. Tā kā nav ko piesieties emociju sejiņām. Pavisam cits stāsts.......
E vidē draugus meklēt... Tad jau visi dzīvi jāpavada netā.
Ja sēdēsi ar mērķi "Es tagad meklēju draugus!", tad jā, un tāpat neko neatradīsi. Tas vai nu dabīgi notiek, vai nenotiek - vai nu Tev ar kādu cilvēku izveidojas tuvāks un draudzīgāks kontakts, vai nē. Kā tad Tu reālajā dzīvē dari? Ej klāt cilvēkiem un saki "Tagad būsim draugi!", vai tomēr tas nāk palēnām, no kopīgām sarunām un kopīgām interesēm? Netā jau nav nekas savādāk.