Sadisms pret dzīvniekiem

10 gadi
Reitings 535
Reģ: 23.04.2011
Ar vājiem nerviem nelasīt.
Vienkārši tāds wtf?! Kāpēc pēdējā laikā tik ļoti tiek sheroti video ar dzivnieku mokošu nāvi kamēr viņi vēl ir dzīvi? Esmu atteikusies pat no gaļas ēdieniem. Facebook pārtraucu draudzību ar visiem kas to dara, drīz palikšu viena un varēšu skatīties pati savas aktivitātes un reklāmas.
Atkal šodien redzēju ka dzīvi govi griež kkadā aparāta un viņai asinis šķīst pa visām malām ,nabadzīte spirinās. NeZinu ko no jums gribu, laikam jau padalīties savās sajūtas.
06.10.2016 14:17 |

10 gadi
Reitings 535
Es vienkārši pārtraucu draudzību, neiešu vēlreiz aicināt. ;D
06.10.2016 16:08 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Es ēdu vegāniski kādus 3 mēnešus nereāli pieņēmos svarā, sāku ēst biezpienu, olas un svars pats pazuda . Es mīlu zvērus un man ir žēl, bet mana pašsajūta man ir svarīgāka.
.
Vnk neskaties tos video un viss
06.10.2016 16:14 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
krabis-ooo. tiešām pieņēmies svarā?:-O
Varbūt vēders uzpūtās bieži?
06.10.2016 16:21 |

10 gadi
Reitings 535
Krabis-ooooo ... nesapratu pieņemies kad un kad zaudēji svaru?

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Neatbilstu vardarbibu pret dzivniekiem un nekad nesapratisu cietsirdigu izturesanos pret dzivniekiem

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Japiekrit autorei. Vienigi sos draugus izdzesusi neesmu, noblokeju konkreto aktivitati . Es nesaprotu, viniem pretigi nav?! Un normali cilveki, sievietes un mates.
Beigti vilki rindina salikti, suns kuru dauza. Es ka pamaniju, goda vards it divas reakcijas, paliek fiziski slikti vai asaras acis. Slimiki kuri ko tadu vispar sheero. Nesaprotama motivacija
06.10.2016 16:25 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Wee tu tak mums esi gudra, domajams tev google strada ne?!
06.10.2016 16:29 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Es nesaprotu vienu - kāpēc vegāni/veģetārieši tik ļoti uzspiež savu nostāju citiem? Reāli riebjas. Tāda sajūta, ka ar kādu sektantu runātu, kam smadzenes izskalotas.
Kā arī gaļas ēšana un cietsirdība pret dzīvniekiem nav viens un tas pats. Tas, ka tu te tagad paraudi, cik pretīgi video, neko pasaulē tāpat nemaina un nemainīs. Cilvēks gaļu ēda/ēd un ēdīs, bet ne visiem ir jāredz kā tā tiek iegūta. Es vienkārši tādus video/bildes neskatos un rakstus nelasu, lai nebojātu sev lieki omu.
Labs video, lai zaļēdāji redzētu sevi no malas :D
https://youtu.be/XTdUh4Ftc84
06.10.2016 16:30 |

Reitings 2104
Reģ: 22.03.2015
Un kāpēc jums tie video tā nepatīk? Tā taču iegūst jūsu kotletes un karbonādes! Ēst patīk, bet realitāte nē?
Vēl sasmējos, ka no tā, ka karbonādīti neēdīs, dzīvnieks neatdzīvosies. :-D Nu kamēr cilvēki stums iekšā karbonādes, tikmēr tos lopus kaus. Jā, jūs esat daļa no problēmas.
Atklāšu noslēpumu, ka nekādi zelta laiki gaļas ēdājus negaida, jo Rietumeiropa jau aktīvi mudina cilvēkus samazināt gaļas patēriņu, vai no tās atteikties vispār. Videi tiek nodarīts milzīgs kaitējums, un tādi gaļas patēriņi nav sustainable.
06.10.2016 16:37 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Man neparādās tādi video ne no gaļēdājiem, ne no vegāniem un veģetāriešiem, BET es sekoju PETA lapai, tad, nu, vari iedomāties, ko man tur visu laiku rāda. :-D Tos, kuros redzams, ka beigsies viss slikti, vienkārši slēdzu prom, bet ir tādi, par kuriem man šķiet, ka, ja cilvēki redzēs, varbūt aizdomāsies. Piem, tie video, kuros redzams, kā mokās Taizemes ziloņi, kuri uz mugurām vizina cilvēkus. Varbūt kāds draugs pirms braukšanas tieši redzēs un neizvēlēsies tur šādu "izklaidi".
Droši vien tie Tavi draugi, kas ir veģetārieši, arī šēro ar domu, ka visi sāks aizdomāties, bet neticu, ka tas baigi darbojas, domāju, ka lielākā daļa vienkārši neskatās, kas tajos video. Bet vispār FB jau rāda to, ko Tu visvairāk skaties, ja vien non stop neesi tur. Es kādu laiku tur biju ļoooti maz, iečekoju tikai pasākumus, līdz ar to arī laika joslā rādījās pārsvarā pasākumi nevis kaut kādas draugu aktivitātes. Arī tagad es vairāk redzu mīlīgus un smieklīgus video nevis draugu lietas. :-D
06.10.2016 16:38 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
blackpoetry tas ko tu tur raksti man pilnīgi tukša skaņa. Neticu, ka tā cūka ko šodien ēdu tika pirms tam spīdzināta un mocīta. Ieteiktu mazāk skatīties tādus video, ne viss ir tik melns.
Un atkārtošu vēlreiz - vienmēr būs cilvēki, kas ēdīs gaļu, vienmēr! Tieši tāpēc nekas nemainīsies.
Atklāšu noslēpumu, ka nekādi zelta laiki gaļas ēdājus negaida, jo Rietumeiropa jau aktīvi mudina cilvēkus samazināt gaļas patēriņu, vai no tās atteikties vispār.

Tas, ka kāds mudina neēst gaļu, nenozīmē, ka visi pavilksies. Nu nebūs, nebūs! :D
06.10.2016 16:45 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Un kāpēc jums tie video tā nepatīk? Tā taču iegūst jūsu kotletes un karbonādes! Ēst patīk, bet realitāte nē?

Man vienkārši apnīk skatīties vienu un to pašu, ko jau esmu vairākas reizes noskatījusies. Nepatīk bieži vien tie agresīvie teksti kurus cilvēki mēdz pierakstīt klāt pie tiem video un komentāros.
Nevēlos jaukt draudzību ar ēdienu, tāpēc izvēlos nesekot tādai informācijai.
06.10.2016 16:50 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Jebkuras jomas fanātiķi ir savā ziņā slimi cilvēki . Vieniem klikšķis uz reliģiju , citiem uz vegānisma/veģetārisma sludināšanu un gaļēdāju nosodīšanu , citiem klikšķis uz plastiskām operācijām un mākslīgo neglītumu , klikšķis uz visu eko un pirmatnējo dzīvesveidu kaut kur mežā , visādi anoreksiķi , svaigēdāji , tā var turpināt .
Atsekoju no tādiem fanātiķiem , kuriem trūkst skrūve galvā .
Esmu arī savulaik uztrāpījusi uz tiem asiņainiem video , bet uzreiz atsekoju tam cilvēkam (no draugiem gan nedzēšu ) .
Vispār jau ES normas paredz to , ka dzīvnieks gaļai tiek noslepkavots viņam nemokošā nāvē , uzreiz , bet ne tā kā rāda tajos video , kur dzīvnieks mokās agonijā . Tie video nāk no pagrīdes lopkautuvēm , tāpēc nevajag pielīdzināt civilizētu valstu kārtību kā tā gaļa nonāk veikalu plauktos no barbaru valstīm un pagrīdes cehiem .
(t)
06.10.2016 16:51 |

Reitings 109
Reģ: 19.07.2016
Vēl sasmējos, ka no tā, ka karbonādīti neēdīs, dzīvnieks neatdzīvosies. Nu kamēr cilvēki stums iekšā karbonādes, tikmēr tos lopus kaus. Jā, jūs esat daļa no problēmas.

+++
Man tieši smieklīgi liekas visas tās gaļēdāju atrunas un naids pret veģetāriešiem/vegāniem. Mūsdienās īsti neviens gaļēdāju arguments neiztur kritiku, jo vairs īsti nav jācīnās par izdzīvošanu, ieej veikalā un nopērc ko citu. Vienīgais iemesls ir pieradums un tas, ka garšo.
Pati arī ēdu gaļu, jo kā jau minēju - pieradums.
Par video runājot, manuprāt, cilvēki grib pievērst uzmanību šīm problēmām. Es video, ko man nepatīkami skatīties, neskatos, var taču atsekot tiem, kas šēro.
06.10.2016 16:54 |

10 gadi
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
Ēdu vistas gaļu un zivis. ļoti retu reizi cūkgaļu. Jā,esmu sadiste un tādā veidā atbalstu lopkautuvju biznesu. Kamēr būs pieprasījums, būs arī piedāvājums. Sevi par to neslavēju un neuzskatu, ka daru pareizi. Daru tā, kā man ir ērtāk, dubultā morāle, bet apstākļi ir tādi, kādi tie šobrīd ir. Bet teikt, ka kaut, tas ir normāli? Nu nezinu gan, kas tur ir normāls. No ekoloģiskās puses skatoties, visiem nav jākļūst par veģetāriešiem, lai situācija mainītos. Pietiktu pat ar gaļas samazināšanu uzturā.
06.10.2016 17:05 |

Reitings 109
Reģ: 19.07.2016
Man tas pats, kas Shakti, apzinos, ko daru, bet pārāk vājš raksturs, lai atteiktos, jo tā ir ērtāk un pierastāk.
06.10.2016 17:18 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Man ne mazākās emocijas neizraisa lopu nokaušana un to izmantošana pārtikā. Paši cūkas audzējām un kāvām, arī truši ir bijuši... Bērnībā redzēju visus procesus no līdz. Nekas pārdabisks tas nav. Vairāk sašutumu izraisa drīzāk nevis nokaušanas fakts, bet gan metodes ar kādām tas tiek darīts dažos video... :-/
06.10.2016 17:26 |

Reitings 2062
Es gan neuzskatu , ka ēst gaļu ir kaut kas slikts . Fanātiķi mums uzspiež mainīt vispār cilvēka būtību un tas nav pareizi . Ja pērk dzīvnieku gaļu no zināmiem avotiem un veikaliem , kur darbojas visas ES normas , tad neredzu neko sliktu un sirdsapziņas pārmetumu man nav . Cilvēks ir visēdājs un kuņģis mums nav paredzēts tikai zāles graušanai . Kaut kādas modificētās sojas kotletes un cīsiņi ir vispār kaitīgi veselībai , sanāk dubultmorāle , parastus veikala cīsiņus apsaukā par atkritumiem ar papīru , bet lobē kaut kādus vegētāriešiem paredzētus gaļas aizvietotājmaisījumus , kuros pilns ar drazu un visādām E vielām .
06.10.2016 17:30 |

10 gadi
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
Kuņģis nav paredzēts.. Bet Tu zini, kas ir biežākais kuņģa vēža izraisītājs un kas par šmuci bieži vien darās vēdera tur postošās gaļas dēļ? Sen jau kā pierādīts, ka sarkanā gaļā nodara vairāk ļaunuma, kā labuma.
06.10.2016 17:49 |

Reitings 2062
Kuņģis nav paredzēts.. Bet Tu zini, kas ir biežākais kuņģa vēža izraisītājs un kas par šmuci bieži vien darās vēdera tur postošās gaļas dēļ? Sen jau kā pierādīts, ka sarkanā gaļā nodara vairāk ļaunuma, kā labuma.

Kāds bulšits ! Tās ir tukšas spekulācijas , ko izdomāja veģetārieši , lai lobētu savu "pareizo" dzīvesveidu .
Esmu lasījusi par un pret un tiešām nopietni pētnieki nesaskata nekādu saistību starp vēzi un gaļas patēriņu ikdienā . Iesaku palasīt nopietnu literatūru un pētījumus , nevis postulēt melus , lai iebaidītu gaļēdājus .
06.10.2016 18:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits