Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

pavāra kursi

 
Reitings 11
Reģ: 10.06.2009
Varbūt kāda var ieteikt kādus pavāra kursus Rīgā. Vēlos priekš sevis, ne savas profesijas....paldies :)
06.10.2016 13:23 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
tad tev vajag meistarklases ;)
06.10.2016 13:26 |
 
Reitings 11
Reģ: 10.06.2009
Varbūt ir kādi ieteikumi? :)
06.10.2016 13:30 |
 
Reitings 403
Reģ: 30.06.2016
nopērc džeimija olivera grāmatu, atver un sāc gatavot, papildus katrai maltītei ir video iekš youtube, kur viss ir paskaidrots...
tik vienkārši...
06.10.2016 13:32 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
google it ---> pavāru meistarklases
re, piemēram te ir kaut kas
http://viesistaba.lv/kulinarijas-kursi
man ir grūti ieteikt ko konkrētu , jo es nezinu , kas tev garšo un interesē
06.10.2016 13:43 |
 
Reitings 901
Reģ: 17.03.2016
Ja tevi interesē cupcakes (minu dēļ tā, ka tev tāds niks), tad NomNomCafe mēdz rīkot cupcake meistarklases :)
https://www.facebook.com/nomnomcaferiga/events
Vari viņiem privāti uzrakstīt un pajautāt kad un vai būs nākošā meistarklase
06.10.2016 14:16 |
 
Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Ko tieši vēlies iemācīties gatavot? Olivera receptes gan neieteiktu, ļoti reti kad tiešām garšīgs ir sanācis. Ņam Ņam receptes mani arī vienmēr pieviļ, Antonio Carluccio ir izcils, pat tasty.lv ik pa brīdim kas labs manīts, bet nevar ieteikt neko konkrētu, ja nezinu, ko vēlies.
06.10.2016 14:26 |
 
Reitings 11
Reģ: 10.06.2009
Vēlos iemācīties pagatavot ikdienas maltītes. Pilnīgi vienalga ko, bet lai būtu garšīgi un daudz maz veselīgi...
06.10.2016 14:32 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
no šejienes praktiski viss sanāk perfekti
http://cetrassezonas.lv/lv/receptes/
06.10.2016 14:34 |
 
Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Es ar esmu par to, ka jādara pašai - pēc receptēm, pēc video utt. Es nesen cepu makarūnus! Nebija nekas TĀDS, lai maksātu par meistarklasi. Nesen nolaikoju AnnaPanna bildi ar eklēriem un šī atsūtīja aicinājumu uz eklēru meistarklasi - 30 eur. Es uzskatu, ka tas ir lieki! :) Vajag darboties un eksperimentēt! Tāpat no vienas reizes neiemācīsies taisīt izcili. Tas nāks ar laiku.
06.10.2016 14:36 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nu es ieteiktu sākt ar ēdiena gatavosanas pamatiem, ja tev zināšanas ir 0+3.
Vai iegādāties lielo pavārgramatu laba gramata at visiem pamatiem.
Man mājās šī gramata ir, bet atvērusi esmu labi ja 2x reizes - vienkārši laba grāmata :D
Gramatā ir visi pamati.
06.10.2016 14:37 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
pašmacība ir laba ja tu zini ko meklēt :)
06.10.2016 14:40 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
hmm, nu, man jau šķiet, ka no tādiem nenopietnajiem viena vakara semināriem liela jēga nav, ja vien nav tā, ka pašai kāds ēdiens ļoooti garšo un gribas iemācīties to izcili pagatavot. Iemācies uztaisīt to konkrēto ēdienu un viss, bet netaisīsi taču visu laiku tikai to. :-D Protams, protams, semināra laikā pastāsta arī visādus interesantus knifiņus, bet tik un tā par maz tas šķiet.
Lai arī no kurienes ņemtu receptes - jo biežāk gatavosi, jo gardāk sanāks, jo tā apskaidrība, ka tas ir labs kopā ar to utt. atnāks dabiski un atcerēsies to daudz labāk nekā tad, ja seminārā Tev to kāds pateiks. Bet, ja nu tomēr, tad man patika VomFass semināriņš.
07.10.2016 10:15 |
 
Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
no šejienes praktiski viss sanāk perfekti
http://cetrassezonas.lv/lv/receptes/

viennozīmīgi nepiekrītu, ļoooti daudz kļūdainu recepšu, man dusmas, ka tur nevar ierakstīt komentārus pie receptēm, jo man ir bijušas kādas 10x , kad daru visu precīzi kā receptē norādīts, bet gala rezultāts sanāk kaut kas absolūti nesaprotams un viennozīmīgi- ne tāds, kādam tam būtu jābūt. Un es neesmu virtuves dunduks.
Piekrītu ņam ņam. Jo vairāk gatavosi, jo vairāk iemācīsies "saprast" ēdienu (kas ir pats galvenais) un labāk sanāks. Iesaku vienkārši darīt! :)
P.S. - ņam ņam, diemžēl Vom Fass semināru vairs nav :( Skumji, ka tā..
07.10.2016 13:23 |
 
Reitings 1816
Reģ: 10.04.2014
Man vislabāk patīk youtube video, jo redzu kā katram solim jāizskatās. rakstiskās receptes galīgi nepatīk. Bet mana vislielākā problēma tā ka nepatīk neko mērīt - 125 g cukura? Nu uz skatu beru, izskatās ka varētu būt. Un ta arī tās labās receptes kur jābūt precīzai, visu sačakarēju :D
07.10.2016 13:37 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits