Daudzi vērtē cilvēku pēc cepures. Un ar šādu pieeju ko tu esi panācis? Esi atradis to "gudro" meiteni?
Uzraksti, lūdzu, kādu piemēru ar priekš laika nozīmē!Man mācību grāmatā bija norādīts, ka priekš lietojams vienīgi laika nozīmē (kaut gan neesmu dzirdējis, ka kāds tā runātu). Sniegs bija pamatīgi sasnidzis jau priekš Ziemassvētkiem.
Daudzi vērtē cilvēku pēc cepures. Un ar šādu pieeju ko tu esi panācis? Esi atradis to "gudro" meiteni?
Godīgā, es jau zinu, ka es Tev briesmīgi nepatīku, tāpēc vari droši ne vien neņemt vērā, bet pat nelasīt manus textus.Kamdēļ tik kategoriski apgalvojumi? Ne jau teKStu dēļ tā domā, ko? :-D
nekad neesmu apgalvojis, ka valoda ir vienīgais inteliģences un gudrības kritērijs
Godīgā, vai tad Tu neesi bijusī Agresīvā Grūtniece?Jā, esmu bijusi! Kaut kas sirdī tik ļoti sasāpējis? Atceros, ka starp mums reiz izveidojies konflikts, taču tas ir tik maznozīmīgi, neatceros pat par ko tas bijis. :-D
Roberts.I, tad kādēļ Tu atšuj pirmajā piegājienā meitenes, kas negramatiski raksta?
Ko Tu saproti ar "atšuj"? Ja kāda man privāti uzraksta nebaudāmu vēstuli, es atbildu, ka diemžēl esmu aizņemts.Vot, šitāda atšūšana ir vēl riebīgāka par atklātu pasūtīšanu.