Priekš ir novecojis prievārds, ko jau vairākus gadus neizmanto, tāpēc man derdz to redzēt/dzirdēt!Piederības (ne laika) nozīmē to lieto joprojām. Un valodniekiem nebūs regulēt, kādu prievārdu tauta lieto!
Tad jau tev grūti uztvert, piem., romāņu valodu textus.Spriežot pēc tava rakstības stila vai drīzāk bezstila, tavs sakāmais vispār nebūtu jāņem vērā. :-D
Tad jau tev grūti uztvert, piem., romāņu valodu textus.
Mistel, pamēģini "izmest" palīgteikumu un paskaties, kas izveidos.
Galvenais ir uztvert domu... komanti, pareizrakstība..
Sajutos kā skolas solā. 100% latviešu valodas skolotāju frāze.
Personīgi es netērēju savu laiku ar tām meitenēm, kas kaut vai šajā forumā demonstrē savu nezināšanu un neprasmi valodas jautājumos. Neapgalvoju, ka pats vienmēr būtu ideāls, bet tomēr.Tu nupat iztērēji dažas sekundes laika, lai veltītu šo komentāru.. gan jau arī šo ierakstu lasi.. :D
Spriežot pēc tava rakstības stila vai drīzāk bezstila, tavs sakāmais vispār nebūtu jāņem vērā.Godīgā, es jau zinu, ka es Tev briesmīgi nepatīku, tāpēc vari droši ne vien neņemt vērā, bet pat nelasīt manus textus. :)
Personīgi es netērēju savu laiku ar tām meitenēm, kas kaut vai šajā forumā demonstrē savu nezināšanu un neprasmi valodas jautājumos. Neapgalvoju, ka pats vienmēr būtu ideāls, bet tomēr.Daudzi vērtē cilvēku pēc cepures. Un ar šādu pieeju ko tu esi panācis? Esi atradis to "gudro" meiteni?
Tu nupat iztērēji dažas sekundes laika, lai veltītu šo komentāru.. gan jau arī šo ierakstu lasi..
Galvenais ir uztvert domu...