Es arī skaidri zinu, ka bērni man nekad nebūs, līdz ar to, tagad, kad jau ir pienācis 26 gadu vecums un muļķoties vairs nevar, vīrietim ar kuru esmu kopā, jau pašā sākumā pateicu, ka tad, ja viņš vēlas bērnus, mums nekas nesanāks. Tālākā izvēle palika viņa ziņā.
Ieteiktu par šo tēmu ar savu puisi kārtīgi, nopietni aprunāties, izsakot savu viedokli un mēģinot nonākt pie kāda kopsaucēja. Ja neizdodas pie tāda nonākt, tad ir jādomā par attiecību nākotni, lai arī cik tas briesmīgi neizklausītos. Cilvēki ir ļoti dažādi un katram ir tiesības vēlēties no šīs dzīves cita veida piepildījumu, tāpēc uzskatu, ka tad, ja attiecībās diviem cilvēkiem ir pilnīgi atšķirīgs skatījums uz nākotni, īpaši, ja runa iet par tik nozīmīgu lēmumu kā bērna radīšana, nevar sanākt nekas labs. Ja viņš zina, ka noteikti nākotnē vēlas bērnus, tad viņš nepiekāpsies un nesamierināsies ar to, ka nekad nevarēs būt tēvs. Ja Tu skaidri zini, ka bērnus nevēlies, arī Tu nepiekāpsies un nedzemdēsi tikai tāpēc, lai viņu padarītu laimīgu. Rezultātā, pat ja kāds kādam piekāpsies, var iznākt tā, ka būsiet divi nelaimīgi cilvēki, jo kāds kādam būs ziedojies, darot to, ko nevēlas. Jāsāk ar nopietnu, argumentētu sarunu!