Sveikas!
Jau kādu laiku esmu kopā ar mīļoto vīrieti, kurš ir stipri vecāks par mani- viņam 41. Esmu laimīga, jo viņš ir gudrs, prātīgs, pārliecināts- īsts vīrietis briedumā.
Skaidrs, ka plānojam savu dzīvi, tai skaitā materiālo pusi. Viņš jau 1,5 gadus nodarbojas ar biznesu. Precīzāk būtu teikt- plāno biznesu. Kā zināms, tas nekad nav viegli.
Es strādāju un pagaidām uzturu mūsu ģimeni, kā arī investēju biznesa attīstībā. Tas izpaužas tā, ka mans vīrietis ir ideju ģenerators un plānotājs, bet tas prasa garīgu slodzi, piepūli un, jā, arī stresu. Viņam nepieciešama garīga piepūle un radoša vide, domu lidojums. Tāpēc mums ir biznesa vienošanās, ka katru dienu viņam pērku vienu paciņu cigarešu un divas četrapakas alu, lai viņš var strādāt- attīstīt idejas, tās vērtēt, analizēt. Dažkārt viņam ir biznesa tikšanās ar partneriem, kuriem arī patīk apsvērt idejas pie alus kausa un radoši spriest par biznesa attīstību.
Nav šaubu, ka mans vīrietis ir gudrs- pati dzirdu, cik prātīgi viņš spriež, loģiski un argumentēti kritizē valdību, skaidro pasaules uzbūvi un to, kā lielās korporācijas iznīdē mazo un vietējo biznesu.
Taču nevaru saprast, cik ilgs parasti biznesā ir šis ideju radīšanas un uzsākšanas laiks?
Laiks iet, naudu ieguldu, bet gribētos arī kādu rezultātu. Vīrietis saka, ka investīciju plūsmai viņa radošajos centienos jābūt nepārtrauktai un sava diena un stunda ir pacietīgi jāsagaida.
Vai jums ir kāda pieredze šinī ziņā? Varbūt kādai ir padoms?