dreambig, varbūt ir kāda kuru vari ieteikt? Esmu jaunas tušas meklējumos. Līdz šim esmu lietojusi Maybelline one by one. It kā nav ne vainas, patīk, bet gribu pamēģināt kaut ko citu.
Es te kaut kad lasīju par dr sante maskam matiem, paņēmu 2 uz akciju multiluksā. Nevaru saprast vai ir ok vai nav, jo man nav normāli sanācis matus izmazgāt jau nedēļu :-D Pa brīvdienām kurināšu pirti, tad izmēģināšu tā pa riktīgo.
Iepriekšējais šampūns bija kāds hipsteru& ekofreaku produkts ar jocīgu smaržu un gandrīz neesošu putošanu. Tagad sāku šo - tiik patīkami! Puto labi un smaržo aukstajam laikam piemēroti saldi. Par ilgtermiņa efektiem nevaru vēl stāstīt. Bet gan jau nav tik veselīgs kā neputojošs un jocīgi smaržojošs produkts :-D Ļoti iepatikās smarža. Patīk arī krēms pats. Tikai tilpums tāds maziņš :(
Dusma, dusma, dusma!!! Efekts super, skropstas pa skaisto, bet jau dienasvidū izskatos pēc pandas! (e) Agrāk šī pati tuša nebira, nesaprotu, kas noticis? :-/
Es neesmu vīlusies pašā eļļā, jo mossa eļļa man liekas viena no labākajām, bet tajā, ka madaras eļļa maksāja 27eiro, bet mossa 10eiro. Bet beigās - viens un tas pats produkts
naksnīgais bloga rakst ir tapis par DSD De Luxe ārstniecisko kosmētiku matiem http://www.artasplace.com/2016/10/5309.html Īsumā: mati tiešām sāka krist ārā mazāk un rudenīgais matkritis nav tik traks kā parasti, bet mīnuss - ātrāk mati pieplok un biežāk gribas mazgāt, jo vismaz manus matus visi produkti, kuru sastāvos ir keratīns ātrāk noplacina.
Šodien atnāca sūtījums no UK (kā es mīlu šīs dienas (l)) Lūpu spīdumiņš mini Šīs ir dievīgas un noturīgas lūpu krāsas (chubby sticks) (l) Ikdienas lietošanai Loccitane lūpu balzāms.