Ernestīne, man vairāk vajag tieši fotogrāfijām, tāpēc nekas, ka smags, galvenais, lai tonis atbilst. ;) Man ir ļoti gaiša āda, tāpēc grūti kaut ko piemeklēt, vismaz cik skatījos šim Pan stick swatchi izskatījās gaiši, ceru nekļūdos.
amor - man ir pats gaišākais, viņš ir ne tikai pabiezs, bet arī galīgi noteikti neder kā tonālais. es viņu izmantoju kā konsīleri un pat tad, viņš ir čut-čut pa tumšu.
man jaunumos kondicionieris. (l) ļoti labs. Es sākumā bažijos, jo iepriekš ar tādiem, pavisam dabīgajiem, man slikta pieredze. Šis ir super labs, mati tik mīksti un ļoti spīdīgi. Un smaržo smuki
Winterra un Callmetwisted, paldies par atsauksmēm, tikai viedokļi atšķiras :D nu nekas, aiziešu uz douglas un tad jau redzēs, ceru tonis būs labs, ja nē, apskatīšu kaut ko citu, jo man šobrīd āda ir izbalējusi nu līdz pēdējam.
Trakajās dienās nopirku Stendera zemeņu skrubi. Dievīgs, esmu mēģinājusi vairākus, bet šim aromāts pēc tam liekas vilabākais (aprikožu pēc lietošanas ļoti savāds likās). Bioderma zaļās sērijas krems ar toni, ļoti ātri pielāgojas sejas tonim. Patīk.
Esmu sajūsmā par šo! Maniem frizzy matiem beidzot ir glābiņš (l) Šis produkts tiiiik labs, ka domāju, ka būtu vērts iepazīties ar citiem šīs sērijas produktiem.