Domāju, ka kosmētikas blogs nav vieta, kur meklēt zinātniskos rakstus, studiju literatūru vai ar profesionālajām interesēm saistītas datu bāzes, tā ka ir diezgan muļķīgi piesieties uzrunai... Neviens taču neliek lasīt.
Bet par šo tēmu es atcerējos vienu kuriozu no jaunības. :-D Kad man bija 16-17 gadi, es biju tāda nopietna nopietna nopietna, atceros, draugiem.lv nepilngadīgām personām profilā rakstīja visādus pastulbus sveicienus, nu tur "Čausīts, Anna" , "Čiva riva, Anna", "čaviņa, Anna", utt. (pie mana lietotāja profila), un man tas TĀ kaitināja, ka es profilā nomainīju dzimšanas gadu uz 2 gadiem vecāku, lai man visu laiku sākumlapā rādās "Sveika, Anna!" . Vienreiz sēdēju pie datora, laboju savu profilu, mainīju kaut kādu bildi vai ko, pie datora pielīda mana mamma, ieraudzīja dzimšanas gadu un sarīkoja nenormālu skandālu pat to, ka "tu tak tur vīriešus meklē!" :-D Un es ne pa kam viņai nevarēju ieskaidrot, ka vecums manā profilā nav redzams, ka neviens no malas tiešām nevar redzēt, cik man gadu.