Man ir capsule wardrobe, turklāt tikai melnā, pelēkā un baltā krāsā. Sāku ar to, ka izveidoju sarakstu ar lietām, kas man ir nepieciešamas un cik daudz - apzināti gāju uz minimālo nepieciešamo lietu skaitu (iesk. apavus), piemēram, es nestrādāju ofisa darbu, tāpēc man ir tikai viena melna žakete, formāli saviesīgi pasākumi gadās reti, tāpēc man ir viena melna izejamā kleita utt. Pēc tam izšķiroju skapi, izsviedu/atdevu visu, kas man neder, ko ilgi neesmu vilkusi, kas vairs neder manam stilam vai dzīvesveidam. Tad pamazām pārgāju uz monohromo krāsu gammu, aizvietojot esošās drēbes ar jaunām. Iepirkties gāju mērķtiecīgi, ar konkrētu ideju par to, kas man ir nepieciešams - vairs nekādu atlaižu topiņu un smuko spīguļu kleitiņu, kuras stāv skapī. Priekš manis šis strādā ideāli, neesmu pirkusi jaunas drēbes ļoti ilgi, viss, kas ir manā skapī ir savstarpēji kombinējams, ērts un piemērots man. Tā kā man riebjas iepirkties un vispār neesmu uz drēbju kalnu iepirkšanu tendēta, arī tendencēm pakaļ neskrienu, tad šis ir ideāls garderobes koncepts priekš manis. Mana garderobe ir gatava un man nav jāstāv stundām ilgi pie skapja, domājot, ko lai uzvelk - paliek vairāk laika svarīgākām lietām. 8-)