Katrai eļļai uz iepakojuma ir norādīts cik ilgi ir jātur. Vienai 30 min, citai stunda, citai visas 4h. Es tieši olīveļļu un kokosriekstu eļļu arī turu visu nakti.
Es zinu, ka kokosriekstu eļļu var turēt visu nakti, tā man arī uz iepakojuma rakstīts, bet kaut kur lasīju par 2 stundām. Pēdējoreizi kad ieliku, nākamajā dienā pēc matu galu apgriešanas, matu gali palika sausi. Nekad tā nebija bijis. Tagad baidos likt. :-/
Dove eļļu, to, kuru drogās var dabūt, es turu 48h, un ik pa laikam ziežu vēl :D man tā smarža patīk, un parasti tā turēšana notiek 6dienās ,7dienās, jo tad matus copē var salikt un neviens neko nezina, bet mati dievīgi smaržo :D
Negribas jau neko sliktu teikt, bet acīmredzot vispār sabiedriskās dzīves kā aiziet uz veikalu pat nav nepieciešams, ja tā var atļauties 48h tupēt mājās :-D
Es visas eļļas turu līdz stundai, ilgāk nevaru. Man reāli traucē tā eļļaino matu sajūta, nesaprotu kā vēl nakti nogulēt var. Galos okey, bet pa visu galvu gan nē.
kokosreikstu eļļu turu minimums 30 min, maksimums - kādas 2, 3 stundas. Piekrītu, ka diez vai labums būs lielāks, ja turēs nez cik ilgi, jo mats jau būs paņēmis visu to, kas tam nepieciešams.
Dod eļļas pilno nosaukumu, tur kaut kas nav ar to rītu un vakaru. Ar biežu turēšanu visu nakti arī nevajag aizrauties, ir dzirdēts, ka mati sāk krist ārā... galos var uzzieķēt vairāk, bet pie saknēm ne biežāk kā reizi nedēļā-divās.