Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

kartupeļu daiviņas jeb kartupeļi mundierī

 
Reitings 692
Reģ: 25.07.2016
Labrīt. Vēlos pagatavot potato wedges - kādas ir jūsu receptes ?
Ja es cepšu katliņā ar eļļu man visas tās garšvielas + milti nenobirs eļļā ?
26.09.2016 10:07 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ugh es gan konkrēti eļļā tādus netaisu. Nez. es pēc skata taisu līdzīgus vienkārši sajaucot olu baltumu kopā ar garšvielām un iesmērējam to kartupeļu šķēlēs, pēc tam lieku krāsnī līdz gatavi. Tā kā netiek izmantota eļļa, tad kartupeļi ļoti smuki apbrūninās.
26.09.2016 10:29 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Bet tā jau sanāk drusku cita recepte.
26.09.2016 10:29 |
 
Reitings 692
Reģ: 25.07.2016
Miss jorker. Man ne īpaši iet pie sirds cepeškrāsnī gatavoti kartupeļi.
Un jaa es jau uzliku cepties, tikai nevis katlā, bet pannā, izskatās, ar pirmo piegājienu nekas labs tur nesanāks, ārpuse kraukšķīga, iekšpusē cieti, tagad uzliku vāku, lai pastāv, bet kā zināms es tā zaudēšu visu kraukšķīgumu. Smaržo jau labi, apviļāju olā/pienā un miltos ar garšvielām..
26.09.2016 10:48 |
 
Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
No komentāra, ka iekšā ciets, noprotu, ka nevārītus kartupeļus izmanto? Domāju vajag vārītus un tad uztaisīt viņiem to kraukšķīgo miziņu!
26.09.2016 10:52 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Man arī parasti neiet pie sirds krāsnī jo nekad veini brūni nepaliek, bet tieši ja apsmērē ar olu un garšvielām + neizmanto eļļu, tad viņi iznāk no ārpuses kraukšķīgi un iekšpusē mīksti, tā kā vārīti. Vismaz man. :D
Eļļā es vispār savu mūžu neko neesmu vārijusi, vienu reizi no malas tik noskatījos kā to dara. Pašai mājās gatavots ēdiens neliekas pievilcīgs ja tas eļļā vārīts.
26.09.2016 10:54 |
 
Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Nevajag pat nekādus miltus. Nem kartupelus, sagriez daivinaas Un cep aptuveni 5 min friterī. Izzvejo vienu, pārbaudi. Pēc tam iemet blodā, uzkaisi garšvielas un sakrati.
26.09.2016 10:59 |
 
Reitings 692
Reģ: 25.07.2016
Carpe Diem, jaa izmantoju svaigus, nākamo reiz jāmēģina ar vārītiem.
Saulesbrille, man tā nepatīk, tas nav tas, ko gribu, garšo drīzāk vienkārši līdzīgi frī kartupeļiem.
Sēžu ar savu porciju un ir tomēr okey, nav tik kraukšķīgi kā gribētos, bet labi - nākošreiz ne tikai jāliek vārītus, bet ar garšvielām vairāk jāpaspēlējas, gribētos kko asāku,pēc garšas izteiktāku
26.09.2016 11:08 |
 
Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
kartupeļus pirms tav vajag apvārīt un atdzesēt , tad var v''arīt eļļē
26.09.2016 11:12 |
 
Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
mana forever and ever mīļākā recepte ir - sagriezt nelielus kartupeļu saiviņās, pārliet ar pāris karotēm olīveļļas, uzbērt paprikas pulveri, drupinātus ķiplokus, sāli, svaigi maltus piparus un smalki rīvētu parmezānu, visu samaisīt, izlīdzināt uz pannas un cept cepeškrāsnī.
26.09.2016 11:29 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
+++ Renè receptei, daru tàpat. Un izceptiem var smalki rīvétu parmezànu uzkaisīt
26.09.2016 13:36 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!