Situācija tāda, ka biju pie dermatologa ar vienu nelielu probl: ieeju kab., sākam runāties: viņa prasa, vai esmu mēģinājusi cīnīties ar pumpām uz sejas utt. Teicu, ka īsti nē, tikai tik, cik kopju ar parastiem aptiekas līdzekļiem, ik pa laikam aizeju pie kosmetologa (nav baigi traka sejas āda, vietām grubuļaina, bet ne tādām atklāti speižamām pumpām). Viņa ieteica palietot specifisku, stipru antibiotiku (?) krēmu, kas jālieto ilgi, palidzēšot un pēc laika mana sejas āda būs pilnībā gluda. bet ja neko nedarīšu, tas viss pārvērtīšoties aknē (tagad esot slēptā akne). Nu, protams, nopirku krēmu, sāku lietot un sejas āda pēkšņi palika sausa, plēkšņaina, lobās. Bez tonālā ir rozā, pleķaina, ar labu tonālo- traģiski izskatās- vēl sausāka utt.... Jautājums tām, kurām sejas āda tāda: ko lai dara? Šķiet, ka mitrinošie krēmi nelīdz... Kurš ir vislabāk maskējošais tonālais krēms? Es taću ar tādu sejas ādu nevaru sabiedrībā, darbā rādīties? Nu jau sāk parādīties izmisums..... Kādai ir bijis līdzīgi?