Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sejas āda, help!!!

Reitings 139
Reģ: 04.05.2011
Situācija tāda, ka biju pie dermatologa ar vienu nelielu probl: ieeju kab., sākam runāties: viņa prasa, vai esmu mēģinājusi cīnīties ar pumpām uz sejas utt. Teicu, ka īsti nē, tikai tik, cik kopju ar parastiem aptiekas līdzekļiem, ik pa laikam aizeju pie kosmetologa (nav baigi traka sejas āda, vietām grubuļaina, bet ne tādām atklāti speižamām pumpām). Viņa ieteica palietot specifisku, stipru antibiotiku (?) krēmu, kas jālieto ilgi, palidzēšot un pēc laika mana sejas āda būs pilnībā gluda. bet ja neko nedarīšu, tas viss pārvērtīšoties aknē (tagad esot slēptā akne). Nu, protams, nopirku krēmu, sāku lietot un sejas āda pēkšņi palika sausa, plēkšņaina, lobās. Bez tonālā ir rozā, pleķaina, ar labu tonālo- traģiski izskatās- vēl sausāka utt.... Jautājums tām, kurām sejas āda tāda: ko lai dara? Šķiet, ka mitrinošie krēmi nelīdz... Kurš ir vislabāk maskējošais tonālais krēms? Es taću ar tādu sejas ādu nevaru sabiedrībā, darbā rādīties? Nu jau sāk parādīties izmisums..... Kādai ir bijis līdzīgi?
23.09.2016 16:14 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
Ieteiktu pārtraukt smērēt to briesmoni un nomainīt dermatologu..
Nu varbūt kas dikti mitrinošs palīdzētu
23.09.2016 16:17 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tiešām maini ārstu un to līdzekli met prom. Vairāk skādi nodara tavai ādai nekā labumu. Vispār es aizdomājos ka pret to pašu grumbuļaino ādu var cīnīties vienkārši drusku samazinot pieka produktu daudzumu uzturā, bet nez..tur tie iemesli protams arī var būt dažādi.
Sejai vienkārši tagad jāļauj atkopties no tā līdzekļa kurš acīmredzot nebija piemērots tavai sejas ādai.
23.09.2016 16:25 |

Reitings 285
Reģ: 29.01.2009
Daudziem stiprajiem, recepšu dermatoloģiskajiem krēmiem ir šāds ādu sausinošs efekts. Ja tev tā sākotnējā problēma tik ļoti netraucēja, un tagad tev ir lielāks diskomforts nekā pirms sāki lietot krēmu, tad vienkārši pārtauc to lietot.
Kad situācija normalizējas, aizej pie cita dermatotloga, lai novērtē vai tev vispār nepieciešama kāda ārstēšana. Galu galā pirms jebkādu nopietnu medicīnisku manupulāciju veikšanas ir tikai normāli pakonsultēties ar vairākiem speciālistiem.:)
Kad mani bija līdzīga problēma ar sausu ādu, man ļoti labi palīdzēja Eucerin Hyal Urea mitrinošais krēms īpaši sausai ādai.
23.09.2016 16:48 |

Reitings 139
Nu tās pumpas ir, bet nu daudziem ir... Nav nekas tik traģisks. Bet ,protams, gribētos gludu sejas ādu un tajā esmu gatava ieguldît daudz. Dermatoloģe skaitās laba. Iepriekš biju pie dr.Karla, viņš minēja ko tml, bet teica, ka tam pievērsīdimies, kad būsim tikuši galā ar šo citu nelielo probl., un aizsūtīja pie tās tagadējās dermatoģes. Viņa it kā kko minēja, ka var būt sausāko eķi, bet nu es negaidīju, ka tik ļoti! Laikam jau, ka tiešām jāmet krēms prom. Lai gan līdz šim mēģinātie "saudzīgākie " līdzekļi pat drusku nepalīdzēja! Bija jau doma, ka varbūt tas ir normāli šajā ārstēšanās periodā un jāpaciešas... Bet, acīmredzot, ne... Nu viņai vajadzēja pamatīgāk brīdinàt, tādā gadījumā...
23.09.2016 17:01 |

Reitings 139
un par piena produktiem runājot, esmu dzirdèjusi ko tml. Bet man tas iet secen, jo citapēc tos nelietoju jau gadu
23.09.2016 17:02 |

Reitings 267
Reģ: 13.09.2016
Protams, ka nelieto vairāk. Tava āda acīmredzot šo līdzekli nepieņem. Pamēģini palietot kaut ko mitrinošu, man labi ir mūsu pašu Dzintara barojošie un mitrinošie krēmi.
23.09.2016 17:03 |

Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Varbūt āda vienkārši lobas un atjaunojas. Piezvani ārstei pirms met prom!
23.09.2016 17:10 |

Reitings 222
Reģ: 14.01.2016
Ir reizes, kad stiprāku krēmu lietošanā, ja efekts ir pārāk skarbs, jāpāriet uz lietošanu katru otro dienu.
Es iesaku pieteikties pie tā paša dermatologa uz vizīti, lai novērtē, kā veicas ar ārstēšanu. Tas būtu tikai normāli.
23.09.2016 17:13 |

Reitings 134
Reģ: 11.10.2010
Man arī bija baigais bruģis uz sejas (pārsvarā uz pieres). Brālim ļoti veiksmīgi izdevās tikt galā ar akni ar viena līdzekļa palīdzību (pirms tam bija visādus izmēģinājis gan vietējos, gan no ASV pasūtītus). Caur ebay no Taivānas pasūtīja tādu kā serumu CLINDA-M un viss, tagad viss ir kārtībā ar seju. Pamēģināju es arī. Palīdzēja. Jau pēc nedēļas seja izskatījās daudz labāk, pēc vēl nedēļas tā it kā man pumpu nekad nebūtu bijis. Šobrīd lietoju profilaktiski kādu 1-2x nedēļā un tādu milzīgu problēmu ar seju vairs nav bijis.
Starp citu, lotu iespējams, ka tev tā ir normāla reakcija uz tām zālēm, jo pirms CLINDA-M brālis lietoja arī kaut kādu smēri, kas sausināja ādu, tā lobijās nost un bija ļoti sarkana, takā saulē apdegusi, bet pēc tā viņš pārgāja un seja arī izskatījās labāk. Pēc tam saka lietot to losjonu un tagad nevar ne salīdzināt ar to, kā bija pirms tam.
Tas losjons tiešām palīdz, kā arī ir salīdzinoši lēts (var nopirkt 5 pudelītes par 10eiro). Katru reizi, kad ieraugu kādu jaunieti ar sejas problēmām, gribas pieiet klāt un ieteikt šo līdzekli.. :-D
23.09.2016 19:36 |

Reitings 354
Reģ: 29.12.2013
Nu, nu... Antibiotiķi ebay sūtīt, un vēl citiem ieteikt?:-/ Man būtu bail tā eksperimentēt ar savu ādu.
23.09.2016 20:10 |

Reitings 1609
Reģ: 03.03.2013
Pie viena pajautāšu - man no dažām pumpām nesen sadzijušām ir sarkani pleķīši.Kādas procedūras līdz pie šādas problēmas?Viss ok,tikai tie sarkanie pleķīši palikuši.Pīlingi? ;/
23.09.2016 20:20 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
LedusTēja Itkā rētas/sarkanumus dziedina produkti kuros ir alveja vai medus.
23.09.2016 20:38 |

Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
Es gan nemestu prom to līdzekli, bet vienkārši aizietu vēlreiz uz konsultāciju pie tās pašas dakteres, lai paskatās, kā tavu ādu šī līdzeklis ietekmē. Ārstnieciskiem līdzekļiem arī instrukcijās teikts, kuros gadījumos lietošana jāpartrauc, kuros jāturpina, kad jākonsultējās ar ārstu.Bet tā esmu es, man grubuļaina āda, akne, pumpas liekas kas nepieņemams.
23.09.2016 20:59 |

Reitings 190
Reģ: 21.10.2014
piekrītu Aijacha. Man bija kādreiz pumpas, lietoju līdzekli ar benzoilperoksīdu - arī āda bija sausa, sarkana, lobījās, turklāt pret pumpām nepalīdzēja.
Tad sāku lietot Clinda-M Latvijas analogu - DalacinT. Tāds pats sastāvs un koncentrācija. Pēc 1 nedēļas pumpas kā nebijušas. Šobrīd vairs praktiski nelietoju, tikai ļoti reti ja uzmetas kāda pumpa. Vienīgi, DalacinT pa recepti un nav lēts. Ja recepti nevar dabūt, tad labāk Clinda-M
23.09.2016 21:28 |

Reitings 87
Reģ: 11.04.2016
Es arī esmu lietojusi smēres,kas padara ādu sausu un loba,āda ir sarkana,vienu brīdi pārdzīvoju,jo vienmēr biju sarkana un āda no pieres totāli bira..bet tagad viss ir smuki un forši,palīdzēja.(l)
23.09.2016 22:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits