Vai zināji ka 30.seotembris ir Starptautiskā zeķu un zeķbikšu diena? Protams, ne jau nopietnībai, bet gan ikdienas jautrībai noteikti iesaku to atzīmēt :) Sīkāk -> http://www.pantyhose.lv/ (l)
Kādu labu laiku atpakaļ pa starfm dzirdēju, ka tajā dienā bija - dzīvnieku ar lieko svaru diena. Es tā sasmējos :D Mammai pazvanīju, pateicu, lai apsveic sunīti :D
Labs :D Katru dienu jau ir kaut kaada atziimejama diena. Viss atkariigs no garstaavoklja un vēlmes katru dienu uzlabot omu. Sabojaat omu sev vai citam - taa nav liela māksla un to sheit pieprot vlabaak nekaa priecaaties un baudiit jautros mirkljus :D
Peter Kocins Kāpēc tik primitīvi uzskati? Man ir zināmi daudz cilvēki, kuriem ļoti garšo pankūkas, pēc tam neskrien un spogulis arī nerāda to labāko skatu. Nevajag visus vienā maisā bāzt. :-D
Katriny pilniigi piekriitu :D Ja tiem cilveekiem taa patiik - lai tak eed, lai spogulii neskataas un lai neskrien. Savukaart tiem kuriem garsho pankuukas, bet skrien un skataas spogulii - lai tak eed. Labu apetīti :)
Manuprāt es neko negatīvu nepateicu. Pēc tava teiktā secināju, ka uzskati, ka visi pēc pankūku ēšanas skrien, bet kuri nē, tie tāpat jau ir slaidi. Palasi kārtīgāk manu komentāru, tad varbūt sapratīsi, ka neko negatīvu nepateicu.
Kāpēc tik primitīvi uzskati? Man ir zināmi daudz cilvēki, kuriem ļoti garšo pankūkas, pēc tam neskrien un spogulis arī nerāda to labāko skatu. Nevajag visus vienā maisā bāzt.
Es vairāk uz šo velku. Neesmu apalīte, bet forma nav tāda lai varētu atļauties ēst pankūkas :D
Labs- tik tas jau ieksheejo valsts sveetku kalendārs, nevis starptautiskais. Pēc viņu kalendārā diena zeķēm un zeķbiksēm ir maijā NATIONAL NYLON STOCKING DAY – May 15 Nu vēl jo labāk - var svinēt divreiz, divreiz! (l)