raven
negribu tev brukt virsu, bet tavs kategoriskums ir biski berniskigs!
viena lieta zinat info, cita lasit, cita saprast, cita izjust uz savas adas!
piemers, pati lasiju info pirms, laika un vel tagad, visu ko salasijos apguvu utt. Biju informeta, ka var but visadi ar libido utt, bet domaju, tas jau atkarigs ari no pasa gribesanas utt rezultata es pati biju soketa par to, ka man negribas!! pirms tam ta nekad nebija problema un tagad negribas, vienkarsi neintreseja!! un ka, lai es to izskaidroju virietim, ja pati sev nespeju atbildet!? jap, lasiju par hormoniem to svarstibam utt, kermenja parmaina utt, bet nekas no ta mani nesagatavoija sim emocinalam parsteigumam, ka peksni atrados linijas otra puse!
tapec, ari virietis, labi informets par visu, kas un ka, var but uz pauzes, kad reali pats izdzivo dazus brizus!
nez, varbut esmu mega iejutiga, bet man liekas, ka virietim grutnieciba var but ari mega spiediens, it seviski, ja ilgi gaidita, planota un viss ne tik viegli padevies, jo vins jau emocinali ari bija tai laika, bet kad sieviete ir stavokli, vins teoretiski un praktiski ir ieksa, bet sajuta, ka vins to dzivo parasti notiek caur ikdieniskam lieta- ko vjag izdarit, ka sievietei palidzet, kas jasgada, ko nedrikst darit, tas nav labi un sito vajag vel.. reali, "mes" (visparinu, neatiecas uz visam) dazreiz prasam par daudz nedodo to forso no grutniecibas!
runat!! tas ir risinajums!
un, nez, mani ari neparsteidz si fraze par " es tevi vairs nemilu", jo kaut ka liekas, ka tas var but ari pateikt veida, kad visa ir par daudz un vins tiek pumpets, pumpets, zagets un vel kaprizes pa virsu, ka "es grutniece a tu ko!?" nesaku, ka sis ir tiesi sadi, bet ... milestiba, seks un milums var pazust, kad ikdienas "vajag" ir par daudz!