nav bijusi konkreti sada pieredze, bet berninu ari gribejam abi, planojam abi un virietis bija tas, kas uzstaja, ka jabeidz planot un vienkarsi tagad un viss.
pa celam radas sarezgijumi ar darbu, finasem, dzivosanu, vesleibu, lidz septitajam menesim bij anu tads musu attiecibu parbaudijums, ka maz vai neliekas!
virietis nebija vesaks, bet... nakotnes plani un visi skaistie vardi pirms, ka bus ta un visn daris ta un jebkura gadijuma izkulsies un viss bus labi, nu tas viss bija tikai vardi... loti daudz sedeja un vienkarsi neko nedarija!! un nezskatoties uz to, ka man bija veselibas problemas, bernins un simts un viena lietas, kur bija jasagatavot! jutos loti viena!
bija mums sarunas un daudz, ari stridi un tadi nopietni, lidz pat es teicu, ka varu ari iet prom, ja tas ir drosi, ka vins negrib pacensties un atcereties to ko solija utt!
sanemas, tagad viss ir ok, uztraucas loti, seko visam lidzi utt
no pieredzes varu teikt, ka pirmie grutniecibas menesi viniem vienkarsi neaiziet, ka viss jau notiek, ka bernins jau ir, vel tikai punci, bet vins ir,un viss, kas ir ap vinu ietekme to! vini to nesaprot, viniem liekas, ka mes pa daudz cikstam, pusam ziloni no muas utt! mans ik palaikam izsplava, ka bija domajis, ka esmu stipraka, sikstaka! uh...
tagad, kad reali kuru katru bridi bus, tagad vinam sak pielekt, ka vins jau visu laiku te ir bijis, bernins! bet noteikti apjausma atnaks kad reali piedzims!
ieteikums- izrunajaties, lai jums ir skaidrs vienam par otra nodomiem, gatavosanas planiem!! dazreiz mums liekas, ka viss ir skaidrs, ko ka darit, bet viritis nejut musu kermeni vins nezina, kad daudz ir par daudz!
ja galigi nelidz, mekle psihologa konsultaciju!! sis noteikti nav tas bridis, kad nesaprasanas vajadzetu atstat bez ieveribas!
bet ka tas ir nav milestibas, bet ir milums!? man liekas ir iespejama milestiba, bez miluma, bet nav iespejams milums, bez milestibas!! vai es neko nesaprotu!
P.S. ka jums ar seksualo dzivi!? sorry, bet citreiz vienkarsi ta var but ari problema!