Pirms kāzām atceļ vizīti

Reitings 453
Reģ: 17.05.2013
Dienu pirms kāzām līgavai sarunātas skaistumkopšanas procedūras un meistare uzmet.
Un vēl aizbildinās ar bērnu, ka dēļ viņa.
Jūsu reakcija?
21.09.2016 18:41 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Nu varbut berns kaju salauzis, ar 39 gradu températuru vai ari nokeris kadu vedera virusu un vemj viena laida. Ko tad matei nelikties ne zinis un turpinat stradat? Nevajag parspilet ligavas nozimigumu, ta ir parasta kliente, kas nav butiskaka par jebkuru citu klienti un ir iespejami sadi neparedzeti gadijumi, kad viziti nakas atteikt. Protams, situacija ir nepatikama, bet tada ir dzive, ne visu var saplanot.
22.09.2016 00:44 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Bet ar to bija jārēķinās, ja tu zināji, ka viņai ir bērns! Kas par sviestu uztaisīt par vainīgu bērnu, ka, lūk, viņš vainīgs, jo saslima. Te ir nevis forumā jāklukst, bet jāmeklē cits meistars. Un tā galīgi nav tā situācija, no kuras nav izejas.
22.09.2016 13:42 |

Reitings 253
Reģ: 31.05.2016
Es padomāju, ka autores profila bildē ir pagalam spalvains, pelēks kaķis. Vajadzēja 3 minūtes, lai saprastu, ka tā ir kleita :D
22.09.2016 14:03 |

Reitings 228
Reģ: 29.12.2015
Bet kas tās par dīvainām domām, ka jārēķinās, ka ir bērns un tāpēc visādi var gadīties... Vai tad cilvēki, kuriem ir bērns ir kaut kādi īpaši,kuriem nav atbildības un uz kuriem nevar paļauties!? Negribētos domāt, ka cilvēki ar bērniem ir automātiski norakstāmi. Jā, ar bērnu var visādi gadīties, bet tad ir meistares pienākums sarunāt kādu citu savā vietā. Līgavas vaina, protams, ka neizvēlējās atbildīgāku (un noteikti arī dārgāku) meistari. Man, piemēram, gan make up meistare, gan fotogrāfs uzreiz paši pateica, ka gadījumā, ja viņiem kaut kas notiek un viņi netiek, tad viņiem ir kolēģi, kur būs viņu vietā un es nepalikšu bez make up un bildēm.
22.09.2016 14:11 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Tās ir manas domas. Un nē, cilvēki ar bērniem nav kaut kādi īpaši. Bet, ja manam bērnam atgadītos kaut kas nopietns un neatliekams, es arī mestu pie malas visus darbus un pienākumus. Man ģimene, bērns ir svarīgāks par make-up un bildēm. Un kur ir rakstīts, ka meistarei ir kaut kāds pienākums kaut ko sarunāt?! Nekur.
22.09.2016 14:27 |

Reitings 249
Reģ: 17.07.2014
uzskatu ka šeit tika izdarīta tikai viena kļūda. - autore rakstīja, ka šādi ir noticis jau iepriekš, tad kādēļ riskēja?
22.09.2016 14:30 |

Reitings 228
Reģ: 29.12.2015
Ja vien nav noslēgts līgums, tad rakstīts tas tiešām nekur nav. Vienkārši profesionāli un atbildīgi meistari tā darītu. Nu acīmredzami, ka šī meistare tāda nav. Un es nemaz neapšaubu, ka bērns un ģimene ir svarīgāki par darbu, tā tam arī vajadzētu būt.
22.09.2016 15:35 |

Reitings 48
Reģ: 01.08.2013
Bez augstas temperatūras un dažādiem vīrusiem ir arī nopietnākas saslimšanas un nezinot visas detaļas ir nepamatoti nosodīt meistari. Mēdz būt nopietnas situācijas, kad pazvanīt un atcelt ko plānotu jau ir daudz, kur nu vēl meklēt radušās situācijas risinājumu. Tikpat labi arī ar pašu meistari varēja kas gadīties, ko tad? Tādēļ šai situācijai vajadzēja laicīgi apsvērt rezerves variantu, kaut draudzeņu vai paziņu veidolā. Ja ir tik rūpīgi plānots pasākums, tad vajadzēja piedomāt pie šādām neparedzētām situācijām. Šajā gadījumā neaizvietojama un neaizvietojams ir tikai līgava ar līgavaini, jo ko gan dotu sapucēti nagi un mati, ja kāzās neierastos piemēram līgavainis?
22.09.2016 16:23 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Un kur ir rakstīts, ka meistarei ir kaut kāds pienākums kaut ko sarunāt?! Nekur.

Pienākums nav, bet, manuprāt, tas būtu tikai profesionāli, cilvēciski un arī tāds kā labais tonis. Vismaz es, ja kaut ko profesionāli (un ne tikai) esmu apsolījusi, bet notiek kaut kas neplānots, jūtos tai otrai pusei parādā vismaz atvainošanos un kādu situācijas risinājumu. Bet tas jau laikam tikai parāda katra paša attieksmi pret darbu, klientiem un cilvēkiem vispār.
22.09.2016 16:51 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
marissa, ja tas viss būtu noticis salonā, tur būtu kolēģi, ko ieteikt, bet privātam meistaram var tādu privilēģiju arī nebūt. Var arī nebūt nevien, kas varētu bērnu pieskatīt.
Pēc tā vien, ka autore, tā vietā, lai meklētu problēmas risinājumu, taisīja tēmu cosmo, var secināt, ka iespējams viņa ir bijusi diezgan rupja pret meistari. Meistarei tā jau problēmas, vai tad viņai bija pienākums klausīties kaut kādā trakajā?
"Un vēl aizbildinās ar bērnu, ka dēļ viņa" kā var kaut ko tādu uzrakstīt?
22.09.2016 17:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits