Kā lai saprot??

Reitings 14
Reģ: 21.08.2011
Sveiki,varbūt kāds spēs dot kādu padomu-jo pati nesaprotu..
Sākšu ar to ka dzīvojam ar draugu kopā jau 6 gadus(manā skatījumā ļoti daudz), bet par kāzām runa gāja kādus 2gadus atpakaļ-šobrīd tiklīdz par to ierunājos ir klusums!Ir pasliktinājusies arī seksuālā dzīve mēs abi daudz strādājam mājās esam reti bet domāju ka nedēļā vismaz reizi jau varētu atrast,bet nēē! Šis arī ļoti sāpina,esmu jautājusi vai problēma ir manī,vai varbūt viņam ir cita,vai varbūt viņam ir kādas problēmas..Atbildes uz visu ir NĒ!Īsti nesaprotu kur ir tā vaina,kur problēma,jo aprunāties normāli nespēju ar viņu,jo mani tas ļoti sāpina un uzreiz sāku raudāt un bļaut un tas nekam neder-bet bez emocijām nespēju.Sekss mums ir +/- 2mēnešos reizi(varbūt retāk)AĀ piemirsu man 25 gadi draugam 29,kādu laiku atpakaļ ļoti gribēja bērniņu-es biju pret.Šobrīd ir tā ka visa ģimene jautā kad tad jums būs pieaugums-tīri gribās izšpļaut ka ar tik retu seksu pie bērna netiksm arī pēc 10 gadiem.Lūdzu varbūt kāds padalaties ar savu pieredzi,jo sevi jau esmu izsmēlusi esmu manuprāt visu jau izmēģinājusi-bet mūsu attiecības neuzlabojas.
Paldies jau iepriekš:-)
20.09.2016 11:33 |

Reitings 14
Ja nav noslēpums, kāpēc pēdējais gads ir bijis grūts? Kā viņš tevi sāpināja?
tapēc ka šā gada laikā no mums aizgājuši ļoti tuvi cilvēki(viņam ome,man tēvs)Es ļoti to pārdzīvoju lai gan īsti labas attiecības man ar tēvu nekad nav bijušas- bet kad viņu zaudēju tad sapratu to ka ļoti pietrūkst:-( un tas bij pārāk pēkšņi jo 2 dienas iepriekš bijām ciemos un viss bij ok..Viņam kad aizgāja ome sākās posms kad daudz dzēra,sākās vazāšanās pa spēļu zālēm(par tām manu nostāju viņš zin)Tad viņam mamma pateica ja tā turpinās es aiziešu no viņa- tad kka atjādzēs,bet pa to laiku man jau bij ļoti vienaldzīga attieksme,tad atkal kko izrunājām un norunājam ka dzīvosim bez strīdiem,kašķiem alkohola un azartspēlēm.Bet pēc kāda laika es uzzinu ka viņš pa viņām atklal vazājas..
Tad mums bij tāda kā teiktu pauze-saprata ka saku ka man nepatīk ko viņš dara,tgd itkā liekas ka nestaigā pa tādām..Bet viņam ir aizraušanās ar ralliju,driftu-esmu gājusi līdz,bet man tas troksnis nepatīk tapēc līdzi neeju- a viņs tur var pavadīt visu dienu:-/
20.09.2016 15:36 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
Par to ralliju un driftu, es neko sliktu neredzu. Lai jau atpūšas kaut bez tevis. Nav jau visur jāiet kopā. Ceru, ka tu viņam to prieku neliedz.
20.09.2016 15:43 |

Reitings 89
Reģ: 12.02.2015
Nu tagad palasot, jūs ne varat normāli komunicēt, ne jums kopīgas intereses, seksa arī nav...
Tā vien liekas, ka viss jau kādu laiku ir beidzies. Jūs nedzīvojat, jūs vienkārši eksistējat un tādējādi, pavisam iespējams, palaižat garām savu laimi!
Katrā ziņā, lai veicas!
20.09.2016 15:47 |

Reitings 313
Reģ: 26.03.2015
Nav slikti, ka puisim ir savi hobiji, un nav arī viss brīvais laiks jāpavada kopā, bet slikti ir tad, ja nav laika savam mīļotajam cilvēkam, kā tas ir šajā gadījumā. Nu nav normāli, ka tikai autore cenšas runāt un organizēt kopīgus pasākumus, bet vīrietis neko :-(
Salmiņa, Vispirms varbūt pamēģini mierīgi izrunāties (bez kliegšanas, pārmetumiem, atgādinājumiem par pagātni) un vnk pajautāt kā viņš redz jūsu nākotni. Un tad skaties, ko atbild. Ja neko, tad padomā, vai tiešām Tev ir vajadzīgs vīrietis, kam nav laika, lai ar Tevi parunātos, nav laika atpūtai divatā un seksam? Jo redz pasākumiem ar citiem cilvēkiem, hobijam un azartspēlēm laiks atrodas.
20.09.2016 15:52 |

Reitings 14
Es viņam neliedzu iet uz to kas viņam patīk,bet tur jau tā lieta ka vēlētos lai ar mani kvai uz kino aiziet.
20.09.2016 15:55 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
vēlētos lai ar mani kvai uz kino aiziet.

Ir jāsaprot, ka attiecībās ir divi cilvēki un tāda vēlmju uzspiešana ne pie kā laba nenoved. Ja man jautātu, ko es darītu, es nebūtu ar šādu vīrieti, jo man vienkārši nevajag tādu brīvo laiku, attieksmi, seksa trūkumu un vēl visādus pāri darinājumus, bet izskatās, ka autorei patīk būt cietējas lomā, jo citu izskaidrojumu es tam neredzu.
20.09.2016 16:08 |

Reitings 14
man nebūt nepatīk būt cietējas-jebkurās attiecībās ir kkadas problēmas,kkādi sarežģijumi,vnk vēlētos sapast kas notiek!Bet nejau uzreiz kā ir kādi sarežģijumi ir jāšķiras!Manā skatījumā ir jāmeklē kā atrisināt lietas.
20.09.2016 16:26 |

Reitings 1076
Reģ: 22.07.2014
Nu tad apsēdieties un izrunājaties bez liekām emocijām vai arī uzraksti viņam vēstuli, kā jau te minēja. Otra galvā ielīst nevar, tādēļ vienīgais veids ir runāt vienam ar otru. Veiksmi!
20.09.2016 16:29 |

Reitings 313
Reģ: 26.03.2015
Atrisināt lietas var tad, ja abi to grib. Jo puisis nerunā un izvairās no laika pavadīšanas divatā, tad diez vai izdosies kaut ko atrisināt. Protams, vajag mēģināt vēl izrunāties, varbūt pamainīt kaut ko savā uzvedībā (piemēram, nekliegt, nepārmest), bet ja neredzi nekādu ieinteresētību no vīrieša, tad gan met mieru. Lai veicās :-)
20.09.2016 16:34 |

Reitings 14
Paldies:-)
20.09.2016 16:37 |

Reitings 503
Reģ: 30.10.2014
Es nezinu, meitenes... Nu protams, ka ir vieglāk aiziet, nekā risināt.. bet ja pārim ir 25-29 gadi un jau ir tādas problēmas.. vai ir vērts..
Ko Tu darīsi vēl pēc 5 gadiem? Domā viņš priekš jūsu attiecībām pēkšņi paliks mazāk aizņemts un mazāk noguris?
Lūgsies pēc seksa un sarunām?
Man liekas, ka vnk būs Pasaulē par 2 nelaimīgiem cilvēkiem vairāk.
Tas, kā attiecības izskatās no malas, nav svarīgi, ja kāds attiecībās ir nelaimīgs.
20.09.2016 19:43 |

Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
Padzivojat atseviski kadu laiku. Varbut spesiet atrast celu atpakal viens pie otra, bet vispar izskatas, ka ...attiecibas sevi izsmelusas.
P.s. ja gribeja bernu, tad bija nopietni, bet, ja teici, ka negribi tas virietim ir ta pat ka izbrakesana/impotence.
Nu i nafig man ar tevi gulet, runat, dzivit, ja Tu mani neredzi ka virieti no kura radit bernu.
20.09.2016 20:01 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Pēc komentāriem rodas iespaids, ka attiecības ir uz norieta pusi. Turklāt, manuprāt, šobrīd nav īstais laiks domāt par kāzām un bērniem, ja starp jums divatā ir tik daudz nesaprašanās un neskaidrības (t)
ESmu domājusi par iešanu prom-bet visu laiku ir kkas kas attur,jo ir tā ka citu acīs mēs esam praktiski ideāli(cik vien iespējams ved mani un sagaida mani no darba)-ko apskauž visas draudzenes aizbraucot uz laukiem vienmēr palīdz gan maniem vecākiem,gan saviem -bez prasīšanas!

Pirmkārt, nav jāvadās pēc tā, kā attiecības izskatās citu acīs, bet gan savu sajūtu līmenī..
Turklāt.. palīdzēšana vecākiem ir pašsaprotama lieta (pretējā gadījumā.. viņš nav vārda vīrietis cienīgs). Es nedomāju, ka šis nudien būtu tas kritērijs, kam jāsatur kopā ne visai laimīgu pāri..
man ir daudz radītu sāpju bijušas uz ko nespēju piedot!

Pavisam bēdīgi..
Kādu Tu redzi kopīgo nākotni? (pajautā to sev un 2. pusītei)
20.09.2016 20:02 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Sašķobījušās attiecības ar kāzām neizglābsi un ar bērnu visticamāk vienkārši nobeigsi pavisam.
Salabo attiecības, ja tas ir iespējams, un tikai tad domā par radikāliem soļiem.
Aiziet paceltu galvu un atrast labāku ir vieglāk, ja neesi šķirtene ar bērnu, bet gan brīva meitene.
20.09.2016 20:08 |

Reitings 334
Reģ: 02.07.2016
Daļēju varētu saprast arī meiteni,ja vien tas viss nav tādā perssingošana uz vīrieti.
Ja viens grib izrunāties,bet pretī ir tikai -jā,nē,nezinu.. Nu cik tad ilgi var tā "sarunāties"? Gribi,negribi beigās sanāk zāgēšana vīriešpr,jo meitene grib visu laiku runāt,bet viņš neizklausās ieinteresēts vest nopietnākas sarunas.
Varbūt der mazliet distancēties? Ok,neticu atsevišķi padzovošanai,bet vienkārši kādu laiku nebesies. Ej,kur jāiet. Izej kaut kur biežāk un velti laiku sev. Kaut vai aizej izskrienies kādu stundiņu,vai uz kino aizej, šopingā. Tiešām- tā,lai vīrietim rastos vēlme uzdot jautājumus- kur iesi,kur biji,ko darīji.
20.09.2016 20:28 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
autore, uz savu jautājumu jau esi atbildējusi savā tekstā. nevajag dramatizēt :)
20.09.2016 21:25 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
(t) sievietes...
Nevajag manipulēt ar vīrieti, uzvedoties tā, itkā esat atmetušas ar roku attiecībām, vai ar vazāšanos apkārt cerot izspiest no viņa greizsirdību vai ko tamlīdzīgu.
Viņš grib, lai viņu liek mierā, bet Tu gribi, lai viņš iesaistās attiecību uzlabošanā. Nu nesanāks nekas tādā stilā. Dod viņam iespēju atpūsties no mājās notiekošā un saprast, vai viņš Tevi vispār vēl grib. Jo šobrīd viņš negrib Tevi un jūsu attiecības viņam nav 1 vietā. Izskatās, ka viņš vnk norobežojas no tā visa...
Jūs nevarat paskatīties uz sevi no malas un kaut cik saprātīgi novērtēt savas attiecības, ja tam visam pa virsu peld emocijas, ko esat sadzīvojuši nez cik ilgi un par ko katru dienu atgādina otra seja. Turklāt Tu pati nespēj piedot. Kkur ir jānovelk robeža un spēles noteikumi jāmaina kardināli, jo vnk parunāšana nemainot to, kādi esat pašlaik, visticamāk nepalīdzēs.
21.09.2016 13:18 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Caloo, citreiz sievietei ir "jāpavazājas apkārt", lai nevis izspiest no vīrieša greizsirdību, bet lai pašai palikt.. "vieglākai". Pārstāt koncentrēties tikai uz vīrieti un attiecībām, interesēties arī par kaut ko citu, tādējādi ļaut atpūsties vīrietim, kļūt interesantākai. Ne jau viņai iesaka sēdēt kāpņu telpā tikai lai atnākt mājās vēlāk. Būtu vērts tikties ar draugiem (pat bez sava vīrieša), iemācīties ko jaunu, aiziet uz kino un vakarā draugam izstāstīt cik foršu filmu noskatījās un tml.
21.09.2016 13:25 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
black dress
Oki, tādā aspektā var piekrist.
Jo iemīlēja jau viņš nevis to sievieti, sarunas ar kuru beidzas ar kliegšanu un kura rada viņam vainas apziņu, bet kādu citu, kuru jau labu laiku neredz. Iespējams, mainoties pašai izdodas ļaut arī viņam atvērties...
21.09.2016 13:35 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Caloo, tieši tā!:-)
21.09.2016 13:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits