Kā lai saprot??

Reitings 14
Reģ: 21.08.2011
Sveiki,varbūt kāds spēs dot kādu padomu-jo pati nesaprotu..
Sākšu ar to ka dzīvojam ar draugu kopā jau 6 gadus(manā skatījumā ļoti daudz), bet par kāzām runa gāja kādus 2gadus atpakaļ-šobrīd tiklīdz par to ierunājos ir klusums!Ir pasliktinājusies arī seksuālā dzīve mēs abi daudz strādājam mājās esam reti bet domāju ka nedēļā vismaz reizi jau varētu atrast,bet nēē! Šis arī ļoti sāpina,esmu jautājusi vai problēma ir manī,vai varbūt viņam ir cita,vai varbūt viņam ir kādas problēmas..Atbildes uz visu ir NĒ!Īsti nesaprotu kur ir tā vaina,kur problēma,jo aprunāties normāli nespēju ar viņu,jo mani tas ļoti sāpina un uzreiz sāku raudāt un bļaut un tas nekam neder-bet bez emocijām nespēju.Sekss mums ir +/- 2mēnešos reizi(varbūt retāk)AĀ piemirsu man 25 gadi draugam 29,kādu laiku atpakaļ ļoti gribēja bērniņu-es biju pret.Šobrīd ir tā ka visa ģimene jautā kad tad jums būs pieaugums-tīri gribās izšpļaut ka ar tik retu seksu pie bērna netiksm arī pēc 10 gadiem.Lūdzu varbūt kāds padalaties ar savu pieredzi,jo sevi jau esmu izsmēlusi esmu manuprāt visu jau izmēģinājusi-bet mūsu attiecības neuzlabojas.
Paldies jau iepriekš:-)
20.09.2016 11:33 |

Reitings 89
Reģ: 12.02.2015
Iespējams, ka vairs nav interese, esi aizvainojusi par to bērnu negribēšanu, kas šim iesēdies galvā. Ej Tu sazin, kas tiem vīriešiem galvā. Bet ja nav iespējams pat sarunāties, tad nav ko mocīt vienam otru.
20.09.2016 12:25 |

Reitings 14
ESmu domājusi par iešanu prom-bet visu laiku ir kkas kas attur,jo ir tā ka citu acīs mēs esam praktiski ideāli(cik vien iespējams ved mani un sagaida mani no darba)-ko apskauž visas draudzenes:-) aizbraucot uz laukiem vienmēr palīdz gan maniem vecākiem,gan saviem -bez prasīšanas! Bet visa problēma ir mūsu neizrunāšanās-bet kā lai izrunājas ja visu laiku ir citas lietas darāmas??
20.09.2016 12:32 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Manuprāt, reizēm vnk attiecības ir sevi izsmēlušas un vairs ne uz to cilvēku, ne uz tām attiecībām nevar paskatīties ar svaigu skatu, un nevar pats vairs neko izlabot. Ir jābūt kam citam, kadam no ārpuses, kas liek paskatīties uz lietām savādāk, pievērst kādām neredzamāmlietām uzmanību, varbūt vajag kādu ģimenes konsultantu, psihologu. Baznīcas piedāvā tādus kā saderināšanas/laulību kursus, viņi ir ļoti interesanti, tieši par attiecībā, par vīrieti un sievieti, par komunikāciju, par otra izprašanu, varbūt kas tāds vēl var palīdzēt!
Man aiz muguras viena laulība. Un diemžēl, man jāsaka, ka es tikai priecājos, ka viss ir tieši tā kā ir...
Ja vēlies vari man uzrakstīt privāti, aprunāties.
20.09.2016 12:35 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
Pārstāj būt agresīva, tu pasīvi izrādi savu agresiju, kaut nedomā ļaunu, tu to cilvēku atgrūd. tas nav pārmetums. Sāc, Dieva dēl, mīlēt to cilvēku un viss palēnām (!) notiks.
Acīmredzot, viņš ir mēģinājis visādi un tagad vienkārši nevēlas ar tevi pavadīt laiku.
20.09.2016 12:37 |

Reitings 500
Izlasīju komentārus, manuprāt, jūs abi nespējat atzīt, ka attiecības varētu būt beigušās un jābeidz sevi mocīt.
20.09.2016 12:42 |

Reitings 14
Es cilvēku mīlu,bet man ir daudz radītu sāpju bijušas uz ko nespēju piedot!
20.09.2016 12:47 |

Reitings 500
No šī paša cilvēka?
20.09.2016 12:49 |

Reitings 408
Reģ: 29.09.2015
Raudāšana, kliegšana un otra "terorizēšana" pie laba gala nenoved, taču ja vīrietis negrib mīlēties un minētie laika posmi ir tiešām ilgi..tur ir paralēlas attiecības.
Reizēm runāšana nav nepieciešama, Tev ir sev jāuzdod jautājumi. Ko Tu gribi? Vai Tu spēsi sadzīvot un piedot un nebakstīt nesmukumus nākotnē? Vai šīs ir vīŗietis ar kuru vēlies ģimeni? Novecot? Vai vīnš Tev liek smaidīt un būt laimīgai? Nestreb karstu, bet padomā.
Lai veicas.
20.09.2016 12:51 |

Reitings 14
miamo-Jā no šī paša cilvēka tas viss ir izrunāts(bet mani vēl ar vien sāpina)
20.09.2016 12:54 |

Reitings 14
Paldies V.L.K:-) Īsti par paralēlām attiecībām neticu-jo pēc darba ir uzreiz mājās(bet varbūt)
Esmu sev daudz ko uzdevusi,rakstījusi uz lapas visus + visus -,ir tā ka vēlos ar šo cilvēku dzīvot,bet šis pēdējais gads ir bijs ļoti smags mums abiem līdz ar to varbūt ir radušās dažādas problēmas-bet kapēc mēs viens ar otru nespējam komunicēt nesaprotu
20.09.2016 13:00 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Salmiņa
Es esmu daudz reizes runājusi ka vēlos lai man tiek pievērsta uzmanība,ka vēlos kkur divatā bez citiem kkur aiziet

Nav gadījumā tā, ka Tu vnk no viņa nepārtraukti kko prasi/pieprasi? Tu prasi, lai viņš iegulda savu enerģiju priekš Tevis - pievērš Tev uzmanību, izklaidē Tevi, domā kā uzlabot attiecības utt.
Bet kāds ir tavs ieguldījums jūsu attiecībās?
Kad Tu izplānoji un saorganizēji kādu kopīgu pasākumu Jums?
Rodas sajūta, ka Jums mājās ir galīgi garām atmosfēra un viņš izjūt tikai nepārtrauktu spiedienu no Tevis. Bet tās nav lietas ko var piespiest darīt (nu ķeksīša pēc jau var). Tās dara tāpēc, ka vēlas iepriecināt otru cilvēku.
Nezinu, man jau izskatās, ka Jums vajag atpūsties vienam no otra, jo šobrīd jūs viens otram galīgi neatgādiniet to cilvēku, ar kuru gribējāt būt kopā.
Attiecībā uz pagātnes aizvainojumiem - ir jāprot pārvilkt tam strīpa un dzīvot tālāk. Ja piedod, tad piedod pilnīgi un pavisam. Ja nevari, tad nemoki viņu un izbeidz attiecības, jo savādāk Tu vnk tās gremdēsi, jo pie katrām nesaskaņām pašreizējai problēmai pieplusojas arī visa tā nepiedotā pagātne un tas nav adekvāti...
20.09.2016 13:09 |

Reitings 285
Reģ: 29.01.2009
njā, attiecības iet uz beigām.. Ja nu vēl gribat kaut saglābt, jums ir jāizrunājas. Taču tu to neesi spējīga izdarīt normāli savu sakāpināto emociju dēļ un arī tāpēc, ka svarīgāk saglabāt status quo jeg perfekto fasādi.
Ieteiktu tev paņemt kādu nedēļas nogali projām no viņa, atrast sev kādu klusu vietiņu un kārtīgi izdusmoties/izraudāties, t.i., izventilēt savas emocijas, jo citādi tās laužas uz āru un traucē jums izrunāties. Pēc tam mēģini sakārtot domas un noformulēt to, ko vēlies viņam pateikt, mutiski vai, ja vēl joprojām nespēj to izdarīt bez pārliekām emocijām, tad rakstiski.
Un jums vajadzētu kādu palīdzību no psihologa, pāru terapeita vai tamlīdzīgi. Nezinu īsti vai tādi vispārīgi laulību kursi varēs palīdzēt jūsu problēmu gadīīumā, kur aizvainojums abām pusēm krājies jau tik ilgi, bet tas vismaz būtu kaut kas, jo par veselīgu komunikāciju jums abiem noteikti derētu aizdomāties.
Ja viens no jusm nevēlas pie šīm attiecībām piestrādat, nu tad skaidrs, ka beigta balle.
20.09.2016 13:11 |

Reitings 14
visi pasākumi kur dodamaies,visas izklaides ir tieši manas organizētās.
20.09.2016 13:18 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Ok, tādā gadījumā es teiktu liec viņam mieru, jo viņš negrib, vai viņam vnk nav enerģijas ko ieguldīt jūsu attiecībās. Izdomājiet kā variet padzīvot viens bez otra kādu mēnesi un pa šo laiku katram ir jāsaprot, vai tas otrs viņam vispār ir vajadzīgs un, vai dzīvot atsevišķi nebija foršāk nekā kopā.
20.09.2016 13:31 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Viņam nevar būt kāda simpātija darbā? Godīgi sakot, neizklausās ne pēc kā laba, liekas, ka tu to jūti un paniko, tādēļ arī nespēj normāli parunāt, sāc kliegt un pārmest. Man grūti kaut ko ieteikt.. Paskaties uz sevim spogulī, kā tu izskaties? Varbūt ir pienācis laiks kaut ko mainīt izskatā? Neplāno visu brīvo laiku ar viņu, aizej uz kursiem, tur būs jaunas paziņas un tavs noskaņojums mainīsies. Iespējams, viņš pamanīs, ka tu uzvedies netipiski, smukāk izskaties un, iespējams, viņam atkal paradīsies interese. Mani gan nedaudz mulsina, ka viņam izskatās, ka ir vienalga. Iespējams, tā ir kaut kāda aizsargreakcija.
Ja nav noslēpums, kāpēc pēdējais gads ir bijis grūts? Kā viņš tevi sāpināja?
20.09.2016 14:02 |

Reitings 313
Reģ: 26.03.2015
Autore cenšas runāt, organizēt kopīgas izklaides, kamēr vīrieties izvairās no sarunām, seksa un laika pavadīšanas divatā. Nu man izskatās, ka problēma ir vīrietī. Ļoti iespējams, ka viņš vairs nav pārliecināts par savām jūtām vai tādu pat vairāk nav.
Piekrītu meitenēm, ka varbūt vajag pamēģināt padzīvot atsevišķi, un tad redzēsiet vai labāk ir kopā vai atsevišķi, un vai vīrietim vispār būs vēlme atkal saiet kopā.
20.09.2016 14:09 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Es gan neticu variantiem "padzīvot atsevišķi". Tad ir vēl tā sajuta, ka esi attiecībās, ka nedrīksti tikties ar citiem un tml, kgan tas bieži ir tas, ka ir vajadzīgs. Man liekas, ka šeit ir varianti vai nu mēģināt atsvaidzināt savu personīgu ikdienu un pārstāt spiest uz cilvēku (nepārmetu), vai iet prom pavisam.
20.09.2016 14:16 |

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013
Atbides ir tādas ka viss esot kārtībā,ka esot noguris!!Sanāk ka nogurs tikai viņš,jo mājas darbos pēdējā laikā ar nepalīdz neko..Bet man jāpaspēj viss un kad atnāk mājas nav vakariņas uztaisītas tad es klausos par to kā es varu nepagūt,bet esmu mājās ienākusi +/- tik kādas 30min. ātrāk.

Vienu reizi izdari kaut ko savādāk. Atnāc uz mājā nevis [pus stundu agrāk par viņu un izdari visu, bet ierodies mājās stundu vēlāk par viņu, neko nedari ātri, ātri pagrozies, un atkal izdomā iemeslu , kur vēl tev būtu jāskrien. Tas viss ir ar tādu domu, lai nevis tev būtu jāuzdod jautājumi, bet lai viņam būtu vēlme uzdot jautājumus. (Piemēram, kur tu biji, kas notisic?) Unmēģini atbildēt tāpat kā viņš- jā, nē, nezinu. Pavēro kas notiks tālāk.
20.09.2016 14:42 |

10 gadi
Reitings 264
Reģ: 29.06.2014
Iesaku palasīt grāmatas:
Kāpēc vīrieši apprec maitas
5 mīlestības valodas
20.09.2016 15:30 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Diskusijai tikai pārskrēju pāri, bet man rodas jautājums - kādas vēl kāzas? Laulība nav nekāds plāksteris, bet šeit ļoti redzams, ka attiecības ne tuvu nav tādā gultnē, lai virzīties un būtu vēlme tās virzīt citā līmenī.
20.09.2016 15:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits