Sveiki,varbūt kāds spēs dot kādu padomu-jo pati nesaprotu..
Sākšu ar to ka dzīvojam ar draugu kopā jau 6 gadus(manā skatījumā ļoti daudz), bet par kāzām runa gāja kādus 2gadus atpakaļ-šobrīd tiklīdz par to ierunājos ir klusums!Ir pasliktinājusies arī seksuālā dzīve mēs abi daudz strādājam mājās esam reti bet domāju ka nedēļā vismaz reizi jau varētu atrast,bet nēē! Šis arī ļoti sāpina,esmu jautājusi vai problēma ir manī,vai varbūt viņam ir cita,vai varbūt viņam ir kādas problēmas..Atbildes uz visu ir NĒ!Īsti nesaprotu kur ir tā vaina,kur problēma,jo aprunāties normāli nespēju ar viņu,jo mani tas ļoti sāpina un uzreiz sāku raudāt un bļaut un tas nekam neder-bet bez emocijām nespēju.Sekss mums ir +/- 2mēnešos reizi(varbūt retāk)AĀ piemirsu man 25 gadi draugam 29,kādu laiku atpakaļ ļoti gribēja bērniņu-es biju pret.Šobrīd ir tā ka visa ģimene jautā kad tad jums būs pieaugums-tīri gribās izšpļaut ka ar tik retu seksu pie bērna netiksm arī pēc 10 gadiem.Lūdzu varbūt kāds padalaties ar savu pieredzi,jo sevi jau esmu izsmēlusi esmu manuprāt visu jau izmēģinājusi-bet mūsu attiecības neuzlabojas.
Paldies jau iepriekš:-)