Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tinder

Reitings 197
Reģ: 08.09.2015
Balstoties uz nesenās diskusijas par iepazīšanās portālu "Twoo," vēlējos zināt, varbūt šeit ir kāda, kas izmanto/ izmantoja "Tinder?"
Pavisam nesen kā reģistrejos, bet neko daudz tur nesaprotu:-D
Visvairāk interesē tas, vai visi tie puiši, kurus automātiski redzu ienākot aplikācijā, ir vienkārši visi reģistrētie lietotāji vai tie, kas man ir izrādījuši tās simpātijas? Nejauši uzspiedu uz diviem atpakaļ to 'patīk', un rādās, ka it kā tagad patīkam viens otram, bet tas nav reāli, jo tie puiši attēlos ir nu ļoti, ļoti daudz. :-D Nevar būt, ka visi ir izrādījuši tās simpātijas tik īsā laikā, kaut kā nereāli šķiet. :-D Neesmu iepazīšanās portālu cienītāja, tāpēc neko daudz par tiem nezinu
19.09.2016 09:14 |

Reitings 197
Vai nu neīstajā laikā uzrakstīju vai arī tiešām neviena neizmanto? :-D
19.09.2016 12:42 |

Reitings 751
Reģ: 02.12.2015
Simts diskusijas par šo bijušas, varbūt tāpēc neviena neatkārtojas. Sākumā parādās tie puiši, kas tev ir tuvākajā apkārtnē un tu nezini, vai tev puisis ir nospiedis like vai nav. Kad tu kādam nospied like, tad tikai redzi - its a match vai neko. Ja redzi pirmo, tad viņš arī nospieda tev like un jūs varat sarakstīties, ja neredzi neko, viņš tev nenospieda like un tu viņu nevari sakontaktēt.
Šajā aplikācijā 99% puišu meklē tikai seksu vai vienkārši izklaides, tipa labu kompāniju kaut kādām vakaram, varbūt bez seksa, bet visdrīzāk ar seksu. Tāpēc parasti kaut cik sakarīgām meitenēm visām spiež like, lai kaut ko arī dabūtu no aplikācijas. Raksta bieži standarttekstus daudzām, kā jau visos iepazīšanos portālos. Bieži ir arī aizņemtie, piemēram, manējais bija. :D
19.09.2016 13:00 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Šajā aplikācijā 99% puišu meklē tikai seksu vai vienkārši izklaides, tipa labu kompāniju kaut kādām vakaram

Tad man trāpījās vīrietis no tā 1%, kas meklēja tieši attiecības. :-)
19.09.2016 13:29 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Esmu izmantojusi Tinder pāris reizes. Satikos ar 2 čaļiem! Ar vienu satikāmies pāris reizes, bet nu kaut kā galīgi nebija par ko runāt, plus viņš dzīvoja ārzemēs un LV bija tikai uz sporta nometni, tādēļ nekas tur neattīstījās. Ar otru satikos relatīvi nesen (tieši pirms satiku savu draugu) un mēs bijām uz pāris randiņiem, bet dabiskā kārtā nekas arī tālāk nenotika!
Man liekas, ka tinderim mākslīgi uzpūsta tā reputācija ir. Kuri meklē tur tikai seksu, vai nemāk "nolasīt" komunikāciju no otra cilvēka, nesaprot, ko viņš grib vai uz ko tēmē - tad jā, var aplauzties, bet ja tu pats vadi normālu sarunu un izzīd no tā otra ko viņš īsti vēlas, tad nav tik traki.
19.09.2016 13:50 |

Reitings 657
Reģ: 09.01.2015
Tad jau arī manējais ietilpa tajā 1%,ilgi mani lenca,kamēr piekritu iet uz randiņu.
Jā,tur ir vīrieši,kas meklē tikai seksu.Bet ir pietiekami daudz vīriešu ar ko parunāties,aiziet uz kādu randiņu :)
19.09.2016 14:24 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
daudz čaļi tur meklē attiecības, tiešām neesmu nevienam uzdūrusies, kas tik sexu grib, bet nu es jau tik tā, joka pēc, man tač ir bāleliņš :D
19.09.2016 14:30 |

Reitings 727
Reģ: 06.09.2016
sekss arī ir attiecības. Seksuālas attiecības. Bet par tēmu- nenopietna aplikācija un vispār esmu par iepazīšanos reālajā dzīvē. Internets lai paliek izmišušajiem.
19.09.2016 14:53 |

Reitings 2995
Nu, man bija tā, ka man ilgu laiku bija pusis, tādēļ Tinders bija no telefona izdzēsts, protams. Kad izšķīrāmies, izdomāju nokačāšu atkal un izrādās, ka izdzēsusi biju tikai aplikāciju, nevis pašu profilu. Ieeju un skatos hops jau kaut kāda vēstule ar jautajumu ko šovakar daru. Es aizrakstu, ka neko ipašu blablabla, un čalis man atbild - vispār jau es šo ziņu sūtīju pirms 2 gadiem, bet redz, ka labs nāk ar gaidīšanu :-D Nu neko, satikāmies pāris reizes, romaņķika utt, bet tad tā apstākļi salikās, ka beigās nesatikāmies vairāk :-D
19.09.2016 14:55 |

Reitings 2995
Rīdziniek, nu fufeli tu nes. Kādiem izmisušajiem? Ir cilvēki, kuriem nav īsti iespējas vai laika iepazīties citādos veidos. Pietam, sarakstoties vai kaut ko jau noprast par ta cilvēka interesēm, nostājām utml un tad izdomāt vai maz ir vērts tikties dzīvē vai nē.
19.09.2016 14:57 |

Reitings 197
Skatos tad, kad nav nemaz tik neiespējami atrast kādu sakarīgu puisi tajā "Tinder." Un galīgi nepiekrītu, ka iepazīšanās caur internetu būtu izmisuma radīta vēlme, jo, kā jau te iepriekš minēja, laika trūkums, citādāks dzīvesveids vai kas cits var liegt iepazīties ar cilvēkiem klātienē. Nav tā, ka baigi atbalstu tos iepazīšanās portālus, bet pagaidām šis liekas tāds kvalitatīvāks, salīdzinājumā ar iepriekšējo, kur pirms kāda laika reģistrējos :-D
19.09.2016 18:18 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tam kādi cilvēki tev raksta ir atkarīgs arī no tā kā pats sevi pasniedz.
19.09.2016 18:43 |

10 gadi
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
Man Tinder profilā rakstīts, ka no manis nakts sakarus nedabūt. Tas daudz ko atrisina :D
19.09.2016 18:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits