Vilcināt seksu - labi vai slikti

Reitings 31
Reģ: 09.08.2015
Esmu šeit lasījusi diezgan daudz diskusiju, kurā parādās daudzu dāmu nostāja, ka pirmo seksu vajadzētu atlikt. Proti, ja vīrietis ir ieinteresēts, tad viņš pagaidīs, kaut vai vairākus mēnešus. Šāda pieeja noteikti strādā un ir saprotama: jo vairāk laika un resursu vīrietis ieguldīs, jo nepatīkamāk viņam būtu šādas attiecības pārtraukt. Taču ir labi arī uzdot jautājumu - uz kādu tieši vīriešu tipu šāda pieeja darbosies veiksmīgi?
Iedomāsimies burvīgi vīrieti, kam viss dzīvē ir labi un ar ko būtu vēlme veidot attiecības, kam ir labs darbs ar labu atalgojumu, laba fiziskā forma un veselība, plašs draugu un paziņu loks.
Ņēmot vērā, ka darbs ir labi apamaksāts, tad arī darba pienākumi visdrīzāk aizņemtu vairāk kā 8 stundas dienā. Visdrīzāk tā būtu darba diena no paša rīta, līdz 8 vakarā katru darba dienu kā arī specifiski darba pienākumi brīvdienās.
Papildus tam, cilvēkam noteikti būtu vajadzība un vēlme papildus mācīties un papildināt gan profesionālās zināšanas, gan vispārīgu erudīciju. Respektīvi, noteikts laiks būtu jāvelta dažādiem kursiem, semināriem, vienkārši literatūras lasīšanai. Vairāku dienu komandējumi ārzemēs, utt. utj.
Labs augums un veselība sevī ietver daudz fizisko aktivitāšu. Trenažieru zāle 3x nedēļā, baseins reizi nedēļā, papildus kāds futbols ar draugiem un teniss ar darba kolēģiem būtu norma.
Papildus tam, cilvēkam noteikti būtu plašs draugu un paziņu loks, ar ko ik pa laikam vajadzētu arī satikties, dzimšanas dienas un speciāli pasākumi, uz kuriem vajadzētu aiziet vienu, divas reizes nedēļā.
Cik daudz brīvā laika šādam vīrietiem ir? Darba dienu vakari? Brīvdienas?
Tālāk - cilvēkam ir harmoniska attīstība, respektīvi viņam ir ne tikai attīstīts prāts, bet viss ir labi arī attiecībās ar cilvēkiem, viņam noteikti būs arī viegli pieejams sekss. Respektīvi, mierīgi var uzzvanīt kādai no draudzenēm, ar ko ir saglabājies labs kontakts un ar ko ir sex-only, vai sliktakajā gadījumā samaksāt par labi pavadītu laiku priekš viņa nelielu summu, kāpēc gan nē?
Un tagad iedomājaties situāciju, viņš kaut kur iepazinās ar jums un jūs satiekaties pirmo reizi. Viss ir labi - jums ir skaists smaids, jūs smejaties un viens otru pievelkat. Satiekaties otro reizi, jūs pavadat kopā vēl vienu vakaru, komunikācija iet raiti, patīkami un pozitīvi.
Un tad viņš jūs vakara gaitā grib noskūpstīt, bet jūs izdomājat pielietot šo stratēģiju - pavilcināsim. Es otrajā randiņā nebučojos.
Jautājums - kāda būs šāda vīrieša reakcija? Vai viņš būs ieintriģēts? Visdrīzāk, viņš ieraudzīs, ka kaut kas te nav, kaut kādas nevajadzīgas barjeras, priekškam man tas ir vajadzīgs? Ka sekss, spriežot pēc šīs reakcijas, tiks atlikts vēl uz 3 nedēļām. Tāpat ir pilns ar darbiem, paralēli vēl draugi aizcina uz pasākumu, kurā būs daudz jauku dāmu. Turklāt, viņš labi apzinās, ka zaudētu laiku atpakaļ neatgūsi, ka katru stundu viņš varētu nopelnīt noteiktu summu un kopsummā prieks no šī pasākuma pazūd.
Tas ko es gribu ar šo pateikt, ir tas, ka gatavība gaidīt vairākus mēnešus būs tikai tādam cilvēkam, kam nav citu variantu, tā teikt tipisks lūzeris. Vai arī tāds, kas grib seksu principa pēc. Un pēc seksa pazudīs.
Tad veidojās paradoksāla situācija, ka meitene domā, ka uzvedās ļoti pareizi, jūtās kā tāda princese, kas šķiro džekus, lai atrastu vislabāko. Bet beidzās viss ar tipisku situāciju, ka dāmai jau ir 30 gadi, bet adekvāta vīrieša vēl nav un galu galā visi vīrieši tiek uztverti kā lopi.
Vai es saku, ka vajag lekt gultā jau pirmajā vakarā? Nebūt nē. Bet ir jāapzinās, ka liekot vīrietim gaidīt vairākus mēnēšus, kāds ir nolemts audzināt bērnus ar vājiem gēniem.
17.09.2016 17:26 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Ja sieviete vēlās akcentēt savu vērtību ar nedošanu, tad tiklīdz vīrietis seksu "dabūs", tad vērtība momentāli kritīsies :)

Vai arī vīrietis pa to laiku atradīs citu, bet šī sieviete varēs būt "suns uz siena kaudzes".
17.09.2016 23:59 |

Reitings 1868
Ja vien sex būti tiešām kā kaut kas tik ēteriska padarīšana kā Fiore to mēģina pozicionēt, tad tas tiešām būtu jauki. Bet pastāv gan nevēlamas grūtniecības, gan STS un visādi "bet" un "ja". Tāpēc nevajag sexu padarīt par tik "nenopietnu" lietu, bez maz kā iepirkšanās Narevssenā.

Tu aizmirsi pieminēt Dieva sodu par grēkošanu, proti, seksu ārpus laulības.
18.09.2016 00:01 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Tam nav nekāda sakara ar Dieva sodu. Bet nevajag, lūdzu, spiest uz vieglprātīgiem mirkļa iegribu sakariem un pozicionēt tos par ideālo modeli attiecību meklēšanā. Patiesība ir kaut kur pa vidu starp pilnīgu atturību un došanu katram, kurš kaut cik iepaticies.
18.09.2016 00:08 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Man liekas skumīgi, ka cikvēkam (vienalga sievietei vai vīrietim) ir jājūtas, ka viña seksuālie paradumi ir kaut kādå mērā jāattaisno sabiedrībai (izñēmumi būtu pretlikumīgi paradumi un maybe tādi, kas liek ciest kādam citam). Bet tajā pašā laikā es varu saprast šaubas par savu izvēli. Piem., sievietei łoti simpatizē vīrietis un viña vēlētos fizisku tuvību, bet, viña saklausās visus "vīrieši ir mednieki", "kā tā var - tik drīz", "tiksi uzskatīta par viegli pieejamu (jo protams, ka automātiski tas nozīmē, ka lec gultā ar katru pretimnācēju (t))", "zaudēsi, ja nepārgulēsi (atsaucoties uz autores pieteikumu). Ja viñai tiešām aizrauj vīrietis, ir pilnīgi iespējams, ka var iestāties šaubas pat par piezvanīšanu, ne tikai pārgulēšanu.
18.09.2016 00:10 |

Reitings 1868
Kāds sakars seksam pirmajā randiņā ar gadījuma sakariem?
Šeit gan varu spriest vienīgi par sevi, bet man laikam ir augsta latiņa, tādēļ nepieļauju pat domu par seksu ar man vienaldzīgu partneri. Nesaprotu tos cilvēkus (abu dzimumu), kuri klubā iepazīstas, pēc tam viens no viņiem otru aicina "uzpīpēt", ja saprotat, ko domāju.
Nevēlama grūtniecība un STS - nedomāju, ka tas ir liels risks saprātīgiem cilvēkiem.
18.09.2016 00:12 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Patiesība ir kaut kur pa vidu starp pilnīgu atturību un došanu katram, kurš kaut cik iepaticies.

Piekrītu,vienmēr būs tā,ka.nekad nebūs pareiZi.:-)
18.09.2016 00:13 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Neons ir labs piemērs tam, ka seksuāla persona = padauza. Es narvesenā ieskrienu katru dienu, bet vīrieši man ne tuvu nav tādā daudzumā. Un der atcerēties, ka no visa var izvairīties, jāzina tikai kā. :)
18.09.2016 00:15 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nevis "sexuāla persona = padauza", bet nepareizi saliktas prioritātes liecina par noteiktu domāšanas veidu. Neviens stabilās attiecībās esošu sievieti, kurai ir sex 5x dienā nesauks par padauzu, kaut arī viņa acīmredzami ir ar "lielu apetīti" t.i. sexuāla persona.
Bet nu jā... Mūsdienās jau moderni ir domāt, ka nav nekādu robežu, pienākumu, atbildības un elementāras "vecmodīgās dzimumam atbilstošās" manieres. Katrs galu galā pats par savu izvēli un rīcību ir atbildīgs, un katrs pa savam nonāk pie dažām būtiskām dzīves atziņām.
18.09.2016 00:28 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Pirmkārt, nav tāda jēdziena kā nepareizas prioritātes, tās ir individuālas un pēc personas ieskatiem. Otrkārt, es negribu taisnoties, bet nedomāju, ka ir daudz sieviešu, kuras liktos gultā ar katru mazāko uzmanības izrādītāju, savukārt ļauties patīkamajam nav nekas nosodošs.
18.09.2016 00:36 |

Reitings 1868
Šovakar esmu klubā. Jāsaka, ka vairums no šeit esošās publikas man rada visai neizvēlīgu ļautiņu iespaidu.
Savos uzskatos esmu hedonists: manā skatījumā vienīgais dzīves mērķis ir gūt baudu. Protams, izpratne par baudu katram ir sava. Es, piemēram, neuzskatu, ka sekss ar kādu no "klubu meitenēm" man to sniegtu. Ja sievieti iekārošu (ar iekāri saprotu ko vairāk par dzimumtieksmi), nedomāju, ka sekss pirmajā randiņā mazinās manu vēlmi būt kopā ar viņu vai viņas vērtību manās acīs. Jā, cilvēku uzskati atšķiras - nestrīdos.
Starp citu, klubā ir patiešām garlaicīgi. Gribētos ausīs ielikt aizbāžņus, jo mūzika vairāk rada skaļa trokšņa efektu.
Neons, vienīgās robežas, manuprāt, ir cilvēka dabiskās tieksmes un vēlme tās apmierināt.
18.09.2016 00:39 |

Reitings 727
Reģ: 06.09.2016
Viss atkarīgs no tā cik bieži šādi gadījuma sakari ir bijuši. Ja kādreiz,vienreiz,divreiez ta lavās pargulet ar svesinieku pirmaja randina,tad nekas traks,bet ja tādu gadījumu sievietei ir bijis daudz,tad vismaz manās acīs šāda sieviete radīs loti valīgas un viegli dabūjamas sievietes tēlu un tādas man nesaista.
18.09.2016 00:46 |

Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010
Robi, Tava valkāšanās pa klubiem ir kāds savdabīgs pašspīdzināšanas veids? Ne pirmo reizi lasu, kā Tu, nonācis šajos tukšpaurības un netiklības perēkļos, mokies. Kam tas vajadzīgs?
18.09.2016 00:55 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Bet nevajag, lūdzu, spiest uz vieglprātīgiem mirkļa iegribu sakariem un pozicionēt tos par ideālo modeli attiecību meklēšanā. Patiesība ir kaut kur pa vidu starp pilnīgu atturību un došanu katram, kurš kaut cik iepaticies.

Piekrītu katram vārdam ++++++++++
Un man šķiet, ka tieši cilvēka spēja racionāli analizēt, domāt līdzi, spriest, utt. atšķir viņu no dzīvnieka, savukārt "ir cilvēka dabiskās tieksmes un vēlme tās apmierināt" no sērijas '' Primitīvisma paraugstunda - Ieraudzīju, gribēju, paņēmu, aizgāju'' atmet cilvēku pāris lauciņus atpakaļ. Es esmu par patiesību pa vidu - nav jāciešas gadiem, jo sabiedrībai labpatīkas domāt, ka ja ātri ''dod'', tad uzreiz padauza, bet tā ārkārtīgi izteiktā seksualizācija mūsdienās arī nešķiet īsti ok. Sekss nav tabu, ar to ir jānodarbojas, bet varbūt ka nav uzreiz jālec gultā ar kādu, kas šķiet, ok, jo ''gribās''.
18.09.2016 00:58 |

Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Tas, vai vīrietis būs saprotošs, spēs nogaidīt un "būs intrigēts" ir atkarīgs nevis no amata, sportiskuma un brīvā laika daudzuma, bet gan no rakstura. Ir "tipiski lūzeri", kas nespēj sagaidīt gultaspriekus līdz trešajam randinam, tāpat kā Ir veiksmīgi un izskatīgi vīrieši, kas spēs sagaidīt, kad vinu simpatizējošā sieviete būs gatava seksam.
P.S. No manas personīgās pieredzes. Es biju gatava uzticēties un lauties savam draugam pēc 2 mēnešu attiecībām, kamēr vinš vēlējās nogaidīt vēl ilgāk, lai gultaspriekus pavadītu arī saikne emocionālā līmenī. Tā ka ne visiem vīriešiem, kas sāk tikties ar sievieti, no pirmās dienas galvā rinko doma:"kad būs,kad nu dos"! Patiesībā pieredze rāda, ka tie, kas ir patiešām ieinteresēti sievietē un attiecību uzsākšanā, nemaz nesteidzas ar to cenšanos ievilkt gultā. ;-)
18.09.2016 03:01 |

Reitings 407
Reģ: 10.09.2016
Raivi, aizmirsi pieminēt, ka pirms seksa vienmēr tiek veikta kontroldarbība sievietes izpildījumā - skapju bīdīšana, pēc kā tad arī tiek izvēlētas seksa partneres.

99% sieviešu nav īpašas, bet varbūt kādam tā viena meitene no šiem 99% būs skaistākā un īpašākā no visām! Esmu bijusi lieciniece ne vienam vien šādam gadījumam, un tas, manuprāt, ir skaisti! Runa gan nav par pliku seksu, bet tomēr - kas vienam der, otram nē, un otrādi. :-)
18.09.2016 03:02 |

Reitings 621
++Neonam. Sievietes kermenis tomēr ir templis. Atdoties katram, ar kuru man kādā dzīves brīdī ir bijusi savstarpēja kaisle.. Man būtu kauns no sevis nedaudz. Es dodu priekšroku nodarboties ar seksu tikai ar cilvēkiem, kam uzticos, pret kuriem izjūtu spēcīgas jūtas un arī kaisli, protams. Sekss ar mazpazīstamu vīrieti, kam es līdz galam nerūpu, man personīgi škiet netīrs.
+ arī Godīgajai. Katram vīrietim ir absolūti atškirīgi Femme Fatale kritēriji. Ir tik daudz vīriešu, kam es kā sieviete un personība izraisu maz emocijas, kamēr ir tādi, kas gadiem neliek mieru un nespēj atrast citu sievieti, kas vairāk ieinteresētu nekā es. Katram tas 1% sieviešu, kas ir "īpašs" sastāvdalas no citām sievietēm. Līdz ar to 100% sieviešu ir īpašas. Atkarīgs, kam pajautāsi. :-)
18.09.2016 03:25 |

Reitings 621
Piedodiet par rakstību un autokorektiem. Blame on iPhone. (l)
18.09.2016 03:26 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Es nesaprotu, pa kuru laiku vispār būtu iespējams darīt visas vīrieša aprakstītās darbības (nemaz neņemot vērā, ka tas viss izklaisās ļoti idealizēti un standartizēti; šāds cilvēks nemaz nevar būt ideāls; tas izskatās pēc kaut kāda pakaļskrejoša, skaistfrizūraina, bezsaturīga censoņa). Pie šāda nosacījuma viņam nemaz neatliks ne laika, ne spēka sexam. :-)
18.09.2016 18:04 |

Reitings 82
Reģ: 25.07.2016
Roberts.I
Vēlreiz līdīsi nepareizajās biksītēs varēsi vērt jaunu topiku, un vērtēt randiņu ar mani.
19.09.2016 00:19 |

Reitings 313
Reģ: 24.09.2015
Te dažs labs ieminējās, ka 99% meiteņu "nav nekas īpašs", tā teikt viduvējības. Nu, es to pašu varētu attiecināt arī uz vīriešiem. Arī lielākā daļa vīrieši ir "nav nekas īpašs". Un tas prestižais darbs no astoņiem līdz astoņiem un stiligie draugi diez vai viņu padarīs par "kaut ko īpašu ", kas patiks visām sievietēm. Gribu tikai teikt, ka lielākā daļa cilvēku viens otram būs nekas īpašs, bet tas savs īstais cilvēks būs īpašs, un to īpašumu noteiks pavisam citas lietas, nevis tikai ārējais izskats. Nekad nebūtu kopā ar sportisku, bagātu, ne visai gudru egocentriķi.
19.09.2016 21:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits