Vilcināt seksu - labi vai slikti

 
Reitings 31
Reģ: 09.08.2015
Esmu šeit lasījusi diezgan daudz diskusiju, kurā parādās daudzu dāmu nostāja, ka pirmo seksu vajadzētu atlikt. Proti, ja vīrietis ir ieinteresēts, tad viņš pagaidīs, kaut vai vairākus mēnešus. Šāda pieeja noteikti strādā un ir saprotama: jo vairāk laika un resursu vīrietis ieguldīs, jo nepatīkamāk viņam būtu šādas attiecības pārtraukt. Taču ir labi arī uzdot jautājumu - uz kādu tieši vīriešu tipu šāda pieeja darbosies veiksmīgi?
Iedomāsimies burvīgi vīrieti, kam viss dzīvē ir labi un ar ko būtu vēlme veidot attiecības, kam ir labs darbs ar labu atalgojumu, laba fiziskā forma un veselība, plašs draugu un paziņu loks.
Ņēmot vērā, ka darbs ir labi apamaksāts, tad arī darba pienākumi visdrīzāk aizņemtu vairāk kā 8 stundas dienā. Visdrīzāk tā būtu darba diena no paša rīta, līdz 8 vakarā katru darba dienu kā arī specifiski darba pienākumi brīvdienās.
Papildus tam, cilvēkam noteikti būtu vajadzība un vēlme papildus mācīties un papildināt gan profesionālās zināšanas, gan vispārīgu erudīciju. Respektīvi, noteikts laiks būtu jāvelta dažādiem kursiem, semināriem, vienkārši literatūras lasīšanai. Vairāku dienu komandējumi ārzemēs, utt. utj.
Labs augums un veselība sevī ietver daudz fizisko aktivitāšu. Trenažieru zāle 3x nedēļā, baseins reizi nedēļā, papildus kāds futbols ar draugiem un teniss ar darba kolēģiem būtu norma.
Papildus tam, cilvēkam noteikti būtu plašs draugu un paziņu loks, ar ko ik pa laikam vajadzētu arī satikties, dzimšanas dienas un speciāli pasākumi, uz kuriem vajadzētu aiziet vienu, divas reizes nedēļā.
Cik daudz brīvā laika šādam vīrietiem ir? Darba dienu vakari? Brīvdienas?
Tālāk - cilvēkam ir harmoniska attīstība, respektīvi viņam ir ne tikai attīstīts prāts, bet viss ir labi arī attiecībās ar cilvēkiem, viņam noteikti būs arī viegli pieejams sekss. Respektīvi, mierīgi var uzzvanīt kādai no draudzenēm, ar ko ir saglabājies labs kontakts un ar ko ir sex-only, vai sliktakajā gadījumā samaksāt par labi pavadītu laiku priekš viņa nelielu summu, kāpēc gan nē?
Un tagad iedomājaties situāciju, viņš kaut kur iepazinās ar jums un jūs satiekaties pirmo reizi. Viss ir labi - jums ir skaists smaids, jūs smejaties un viens otru pievelkat. Satiekaties otro reizi, jūs pavadat kopā vēl vienu vakaru, komunikācija iet raiti, patīkami un pozitīvi.
Un tad viņš jūs vakara gaitā grib noskūpstīt, bet jūs izdomājat pielietot šo stratēģiju - pavilcināsim. Es otrajā randiņā nebučojos.
Jautājums - kāda būs šāda vīrieša reakcija? Vai viņš būs ieintriģēts? Visdrīzāk, viņš ieraudzīs, ka kaut kas te nav, kaut kādas nevajadzīgas barjeras, priekškam man tas ir vajadzīgs? Ka sekss, spriežot pēc šīs reakcijas, tiks atlikts vēl uz 3 nedēļām. Tāpat ir pilns ar darbiem, paralēli vēl draugi aizcina uz pasākumu, kurā būs daudz jauku dāmu. Turklāt, viņš labi apzinās, ka zaudētu laiku atpakaļ neatgūsi, ka katru stundu viņš varētu nopelnīt noteiktu summu un kopsummā prieks no šī pasākuma pazūd.
Tas ko es gribu ar šo pateikt, ir tas, ka gatavība gaidīt vairākus mēnešus būs tikai tādam cilvēkam, kam nav citu variantu, tā teikt tipisks lūzeris. Vai arī tāds, kas grib seksu principa pēc. Un pēc seksa pazudīs.
Tad veidojās paradoksāla situācija, ka meitene domā, ka uzvedās ļoti pareizi, jūtās kā tāda princese, kas šķiro džekus, lai atrastu vislabāko. Bet beidzās viss ar tipisku situāciju, ka dāmai jau ir 30 gadi, bet adekvāta vīrieša vēl nav un galu galā visi vīrieši tiek uztverti kā lopi.
Vai es saku, ka vajag lekt gultā jau pirmajā vakarā? Nebūt nē. Bet ir jāapzinās, ka liekot vīrietim gaidīt vairākus mēnēšus, kāds ir nolemts audzināt bērnus ar vājiem gēniem.
17.09.2016 17:26 |
 
Reitings 490
Reģ: 10.08.2014
cormeum, inga88, hanna!, 57days, man patīk jūsu humora izjūta! Tēmas titultopikā aprakstītais subjekts gan ne
17.09.2016 21:00 |
 
Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Palagā aprakstītais vīrietis, visticamāk domā, ka ir misters lieliskais , bet nē, paldies!
17.09.2016 21:06 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Hanna, es domāju, kamēr taksī sēdēja, sūdīgi nebija. Viņa savā prātiņā uzbūra bildīti par puisi, kurš viņu tik ļoti gribēja, ka nevilcinoties metās virsū. Sūdīgi būs, kad sapratīs, ka kavaliera telefons vairs neatbild.
17.09.2016 21:09 |
 
Reitings 407
Reģ: 10.09.2016
Tādā gadījumā prātīgāk būtu nevis sievietes telefona numuru izdzēst, bet gan vārdu izlabot uz neatbildēt. Tādā veidā varētu sarindot visas priekšā paņemtās sievietes pēc mēnešiem un to datumiem - neatbildēt 5/27, neatbildēt 6/30 utt.
17.09.2016 21:13 |
 
Reitings 129
Reģ: 02.08.2016
Stulba diskusija. Kāpēc būtu kaut kas speciāli jānovilcina? Ja ir tad ir, ja nē, tad nav. Kā jau savā diskusijā minēju, tad es nesteidzos, jo man tas liktu justies tā it kā es kaut ko sev spiestu darīt, bet, ja gribētu, tad nekas mani nekavētu.
17.09.2016 21:53 |
 
Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Ziniet, lai arī esmu pārliecināts, ka diskusijas autors/-re ir trollis, tomēr atbildēšu nopietni. Lai arī ne tuvu neuzskatu sevi par tik veiksmīgu cilvēku, jo esmu spiests strādāt ļoti daudz, arī sporta kubiem neatliek laika, tomēr uzskatu, ka zināms taisnīt šim trollim piemīt. Man šķiet nedaudz bērnišķīgs tas uzskats, ka ar seksa novilcināšanu iespējams piesaistīt vīrieti. Dažreiz tas nostrādā, bet ļoti daudz atkarīgs no pašas sievietes. Ja vidusmēra meitene (nerunāju par neglītu, nepievilcīgu, neizglītotu, bet parastu vidusmēra cilvēku - tādu, kādas ir aptuveni 80% šī foruma dalībnieču) iedomāsies, ka vīrietim viņas dēļ būtu vai prātā jājūk, tad, visticamāk, veiksmīgs vīrietis vienīgi pasmīnēs un ātri sameklēs sev citu partneri, jo ar ko gan īpaša ir vidusmēra meitene? Domāju, ka tādas nāk un iet.
Pavisam cits gadījums ir Femme Fatale sievietes, taču, ja kāda meitene sevi par tādu uzskatu, tad gandrīz droši, ka tā ir tikai viņas ilūzija. :-)
17.09.2016 22:03 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Akd par to taksi un seksu sasmejos. Nez ja godigi personigi man tas sekss vispar nav svarigs, bet ar virieti parmerigu darbaholiki ja nekad nav majas ar nav interesanti, butu tada sajuta ka ''irnieks'' vai 'piecelotajs '' atnaktu vakaraa un iekristu gultaaa blakaam.:-D
17.09.2016 22:40 |
 
Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Palasot cosmo sāk likties, ka seksu vēlas tikai vīrietis un tad nu, ja labi uzvedīsies, tad sieviete viņam atļaus. Smieklīgi.
Es esmu sajūtu cilvēks un tam arī ļaujos. Manuprāt, ir ļoti muļķīgi kaut ko gaidīt, ja vēlme ir abpusēja, savukārt, ja abiem tas vēlmes mirklis ir ar lielu nobīdi, tad tā jau ir problēma. Es vispār nesaprotu, kāds seksam sakars ar attiecību nākotni?! Ja cilvēks vēlēsies kaut ko nopietnu ar šo personu, izveidos arī pēc seksa pirmajā randiņā, bet cits atkal pat ar seksu nespēs noturēt.
17.09.2016 22:43 |
 
Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Piekrītu Fiore viedoklim.
17.09.2016 22:47 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Fiore, neatceros, vai un ar kādu viedokli tu piedalijies feminisma diskusijā, bet tomēr grūti noliegt, ka tas, kā sabiedriba kopmā skatās uz sievieti un vīrieti seksa jautājumā ir ļoti atšķirīgi. Tāpēc arī tēmas pieteikumā apspriestā seksa novilcināšana (pašai gribas to tēvaini tā, ka acis sprāgst ārā, bet nē - jāuzsit sev .... cena?), tiek apspriestas seksa izmaksas gan prostitīcijas, gan randiņu formātā (jo nu, samaksāt par randiņu un nedabūt nopirkto "produktu" - seksu - tas taču nav normāli!), gan arī jau minētā "došanas"/"nedošanas" spēlīte tieši jau minētajā cenas uzišanas kontekstā (riktīga supply-demand analīze iekļauta)... Tieši tāpat arī žanra klasika - apgalvojums, ka veiksmīgo vīrieti reāli interesē TIKAI sekss (nevis sekss ar konkrēto 80%vidusmēra dāmu, bet jebkuru - vienalga benefitu draudzeni, prostitūtu, smuko meiteni darba pasākumā, jebkuru), arī tas, ka "cenas" jautājums ir cieši saistīts ar to, ka ar katru jaunu seksa partneri (atsevišķu subjektu acīs) krītas sievietes "vērtība" - čalim 20 partneres - o, īsts vecis! meitenei - m**a. Tā ka, nu... Es pat nezinu. Tu cilvēks nekad nevari zināt, kādas šķirnes tarakāni valda tā veiksmīgā vīrieša galvā, ar kuru esi randiņā. Mēģināt uzminēt, kurš ir viņa iecienītais stereotips un kuros punktos viņš ir liberāls - neiespējamā misija. Attiecīgi, atliek darīt tā, kā pašai tobrīd gribas un cerēt u lielisku iznākumu.
Atvainojos par haotisko palagu, drusku par daudz kofeīna sistēmā.
17.09.2016 23:16 |
 
Reitings 484
Reģ: 15.01.2016
Rowan, bet nu paga... Nu bet ja 30 gados pirmais randiņš, lai gan jautrs un foršš, bet nav izraisījis vēlmi pēc kaislīga atvadu skūpsta, tad ko darīt? Ieskatīties pasē, skumji nopūsties un pienākuma pēc aplaizīt randiņa partnera mandeles?

:-D Nevienam nav nekas jādara pret savu gribu! Bet teikšu godīgi, ja es dzirdētu, ka 30 gadus veca sieviete jaunās attiecībās, piemēram, trīs mēnešus atturas no seksa, es domātu, ka viņai ir kāda problēma, pagātnes trauma... Pirmā doma noteikti nebūtu, ka cenšas noturēt vai ieinteresēt vīrieti. Turpretī 18 gadus vecai meitenei tāda rīcība šķiet "normālāka", ja tā var izteikties.
17.09.2016 23:25 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Rowan, nu šeit tev jāpiekrīt, jā.
17.09.2016 23:26 |
 
Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Attiecībās sekss nav pats galvenais,bet tikai daļa no tām. Sasteigts vai nē, īsti tam nav nekādas nozīmes. Pārgulēs pirmajā naktī ,ja kas nepatiks pārdzīvos, ja novilcinās un nepatiks arī.pārdzīvos,vienīgais sliktums,ka novilcinājas ir tas ,ka tik ilgi vilka visu lai beigās viltos. TAČU ,var arī būt tā,ka pēc tam domās kur es biju ātrāk?
17.09.2016 23:30 |
 
Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
57days, saprotu, ka arī, tavuprāt, tas ir absurds viedoklis, bet mazāk vajag ieklausīties sabiedrībā un vairāk norobežoties no stereotipiem. Labi nebūs nekad! Viena gulēs ar visiem, bet otra ne ar vienu, tu domā sabiedrības acīs kāda būs laba? Un vispār sekss ir viena no tām patīkamajām lietām dzīve, kas nav jāsarežģī - ja var vienkārši ļauties, tad tas ir brīnišķīgi! Noteikti pēc manas frāzes, ka esmu sajūtu cilvēks, daudzi padomās, ka mans seksa partneru skaits ir līdz debesīm, bet patiesībā tikai es zināšu kā ir pa īstam un ka neliekos es gultā ar katru pretimnācēju. Vai tas atkal būs slikti? Sabiedrība? :)
17.09.2016 23:34 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Fiore, labi būtu, ja visiem (un sevišķi visām) būtu tik viegli ignorēt "sabiedrības" viedokli. Ir kam tas veiksmīgi sanāk, diemžēl, ne visiem.
17.09.2016 23:42 |
 
Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Manuprāt, "došana" vai "nedošana" īpaši neietekmē sievietes vērtību - ja pelēka sieviete visiem "dos", viņu dēvēs par... Savukārt, ja tīši vilcinās attiecības, viņu dēvēs par zilzeķi.
Kā jau minēju, seksuālā brīvība nevairo sievietes vērtību, nedz arī degradē to; vērtību (attiecību kontekstā), pirmkārt, nosaka cilvēka prāts, intelekts, personība, harizma, šarms un āriene.
17.09.2016 23:47 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Robert, tur jau tā lieta - TEV "došana"/"nedošana" neietekmē "vērtību", bet kur teikts, ka neietekmē arī Jurim Kārkliņam, ar kuru konkrētā sieviete mēģina sabīdīt attiecības? Tas ir pietiekoši izplatīts uzskats.
17.09.2016 23:50 |
 
Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
57days, es nerunāju par sevi, bet vispārīgi.
Ja pieņemam, ka Juris Kārkliņš ir tāds, kādu to aprakstīja trollis (gribēju teikt - diskusijas autors/-e), tad ar 99% varbūtību varu apgalvot, ka Kārkliņa kungs negaidīs īpaši ilgi, ja vien potenciālā partnere nav ar kaut ko ļoti īpaša, bet - būsim godīgi - 99% meiteņu tādas nav.
17.09.2016 23:55 |
 
Reitings 31
Reģ: 09.08.2015
Ja sieviete vēlās akcentēt savu vērtību ar nedošanu, tad tiklīdz vīrietis seksu "dabūs", tad vērtība momentāli kritīsies :-)
17.09.2016 23:56 |
 
Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ja vien sex būti tiešām kā kaut kas tik ēteriska padarīšana kā Fiore to mēģina pozicionēt, tad tas tiešām būtu jauki. Bet pastāv gan nevēlamas grūtniecības, gan STS un visādi "bet" un "ja". Tāpēc nevajag sexu padarīt par tik "nenopietnu" lietu, bez maz kā iepirkšanās Narevssenā. Ar galvu domāt pamatā, nevis ar sajūtām, ir krietni vien veselīgāk. Gan indivīdam, gan sabiedrībai kopumā.
17.09.2016 23:58 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits