Tava māju sajūta interjerā

10 gadi
Reitings 493
Reģ: 29.01.2009
Iespaidojoties no pārcelšanās diskusijas un mazliet saistot to ar sev aktuālu tematu...vēlētos jums jautāt - kuras ir tās jūsu interjera, dizaina lietas, kas veido jūsu māju sajūtu vai arī ja jūs tagad ievāktos jaunā mājvietā, kādas idejas jūs realizētu, lai būtu tā īpašā "manas mājas, mana miera osta" sajūta? :-) Vai tās ir vāzes, pašu taisīti svečturi, DIY taisīti sienu dekori, varbūt lampiņu virtenes? Ko jūs pašas savās mājās esat realizējušas? (l)
Nesen esmu pārcēlusies. Virtuve, vannas istaba un wc it kā ir kārtībā, proti, viss nepieciešamais mēbeļu ziņā ir. Pārējās istabās ir dažādība mēbeļu jautājumā (vecas mēbeles, kas savā starpā nedraudzējas) un gaišas sienas. Viss. Vēlētos papildināt gatavās telpas ar peroniskiem nieciņiem un iedvesmoties, kā papildināt, pamazām pārvērst "saliekam visu kaut kā no tā, kas mums šeit ir" telpas. Pamazām studēju pinterest.
16.09.2016 14:36 |

Reitings 727
Reģ: 06.09.2016
Patīk minimālisms un mēbeles/sienas gaišā krāsā.
18.09.2016 15:52 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
Manuprāt, skaists, bet neutopisks dzīvoklis.
18.09.2016 17:28 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Fiore
Mums līdzīgas gaumes un mājokļi, tikai man klāt ir daudz bilžu rāmji ar ģimenes un bērnu fotogrāfijām, gan pie sienām, gan uz kumodēm, kāda ir pat uz palodzes. Man vajag ziedus mājās, vienalga kādā veidā, podos vai vāzēs, bet vajag! Vienīgais nē ir mākslīgajiem. Vīrieša māsa atvēra galeriju, varbūt iegādāsimies kādu gleznu, gribētos kādu Dūdumas gleznu guļamistabā, bet to ar laiku. Kanvas nepatīk. Man arī vajag nemitīgu update mājoklim. Šobrīd man topā tāfeles krāsa, ar to es bērniem esmu daudz ko sataisījusi un pārkrāsojusi, tā kā galīgs nē DIY man nav, ir cilvēki, kuriem DIY sanāk izcili. Šad tad smeļos iedvesmu lovemaegan.com. Vispār, nevaru sagaidīt kad pārvāksimies!!!(l)
18.09.2016 17:44 |

Reitings 503
Reģ: 30.10.2014
Mājīguma sajūtu man rada lietas, kas atvestas no vecāku mājām - kumode, dažas grāmatas, kas stāv vnk uz palodzes, vilnas pleds, dažas veco laiku krūzes.
Noteikti sveces vakaros.
Daži augi.
18.09.2016 18:43 |

Reitings 377
Reģ: 29.11.2012
Ehh, man arī ļoti patīk minimālisms, bet pašai tik daudz sīko krāmu un putekļuvācēju mājās, ka riebj. Nezinu kā lai no tā visa tiek vaļā, jo, kad pieķeros klāt - to žēl izmest, tas dāvināts, vēl kaut kas ar kādām atmiņām asociējas. :-/
18.09.2016 20:27 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Vispār, nevaru sagaidīt kad pārvāksimies!

Man tieši pretēji - ļoti, ļoti žēl atstāt savu mīļo dzīvoklīti, kur esmu ielikusi sirdi un dvēseli. :D Es būtu sajūsmā, ja pārvāktos atkal uz kādu savu īpašumu, bet īrētā dzīvoklī daudz neko mainīt nevarēs, tāpēc sajūsma par jauna dzīvokļa iekārtošanu izpaliek..
18.09.2016 20:39 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
Man dzīvoklī ir daudz smaržīgo sveču, pledu. Tāpat arī katrā istabā pa telpaugam.
Guļamistabā un viesistabā ir gleznas (l) un kad paliek tumšie vakari, tad arī lampiņu virtenes pielieku.
Vispār mājīguma sajūta rodas, ja viss ir tīrs, viss savā vietā, svaugs gaiss :-)
19.09.2016 09:05 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Pievienojos René un Marissa viedoklim - jo mazāk nieciņu, jo labāk. Man patīk plašas telpas, skandināvu minimālisms. Kādas šausmas, man mājās nav telpaugu!!! Man liekas, ka tie noēd skābekli un telpu. Man ir mežs un mauriņš aiz loga, pietiek ar to zaļumu. Ir lielas bildes pie vienas sienas, tad arī viss no "personiskiem elementiem".
19.09.2016 09:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits