Oi, man gan ir šis tas :D
- Ja vīrietis ir pateicis, ka būs mājās desmitos, mani neinteresē, kur viņš ir, ko dara, nezvanu, netraucēju. Gribēs, pats pastāstīs. Bet, ja pusvienpadsmitos nebūs un necels telefonu, dabūs pa ausīm, ka maz neliekas. Jo, SASODĪTS, es uztraucos, vai viņam kaut kas nav noticis. Vai tiešām ir grūti atsūtīt SMS, aizkavējos ar draugiem, būšu tikai pēc pusnakts utml???
- Ja man ir sacensības, tad man ir sacensības. Lielos vilcienos kas un kad būs skrienams, ir zināms jau vasaras sākumā, ja vīrietis grib ar mani kaut kur aizbraukt, viņš var dabūt visas pārējās nedēļas nogales, bet ne tās, kurās es skrienu. Līdzi braukt, lai pats skatās, ja gribēs, priecāšos, ja negribēs - neraudāšu, saprotu, ka tas nav interesanti un tā...
- Esmu pieskārienu cilvēks, ja ar mani nemīļojas, varu ļoti pamatīgi apvainoties un justies ļoti nevajadzīga. Šo gan mēs diezgan daudz runājam, lai viņš saprastu mani un es viņu, jo viņš mīlestību izrāda citos veidos.
Bet visādi citādi, nez, neķeru krenķi, ja man ir savi plāni, viņam savi, neuzskatu, ka viss laiks jāpavada kopā. Tajā pašā laikā braucu viņam līdzi uz viņam svarīgiem pasākumiem, pat ja man nešķiet pārāk aizraujoši, un viņš kādreiz atbrauc arī man līdzi uz maniem pasākumiem, atbalstīt un tā :)