Vīriešu galvās neielīst!

 
Reitings 38
Reģ: 12.04.2016
Hei!!
Esmu ļoti tuvu tam, kad nav izprotams kas notiek vīrieša galvā.
Man nav savs psihologs, tad nu es vēršos pie Jums pēc ieteikumiem. :-P
Mans vīrietis-it kā viss ir labi, bet tai pat laikā palicis vēsāks. Agrāk izlutināja ar biežu rakstīšanu, satiekoties bija mīļš un jauks. Bet mēnesi pēc attiecību sākuma šis jaunskungs palicis vēsāks, ja gribu samīļoties, tad man pašai jālien klāt un jāmīļojas.
Kā var tā izmainīties pirmo mēnesi MR ideālais un sākoties 2 mēnesim tāds vēsāks palicis. Nekad no viņa nesaņem mīļu ziņu ka pietrūktu, vai ilgojos. Sākumā skaitija dienas un stundas līdz tiksimies.
Parasti biju pieradusi pie citas attieksmes, kad es jūtu to, ka tiešām patīku. Tagad to patiku sajust var tikai esot kopā nedēļas nogalēs un arī ne tā kā agrāk. Tikai tad, kad pieprasu ka gribu mīļumu.
Pēc visa domātu, ka viņš varbūt kavē tikai ar mani laiku vai ir viņam cita jau pie apvāršņa parādijusies... Bet neticu, jo vai tad viņš iepazīstinātu ar ģimeni, pavadītu katras brīvās dienas ar mani, ņemtu kopā atvaļinājumu un vēl tagad vestu tālā ceļojumā? :-)
Es vienkārši īsti neizprotu viņa domāšanu un saprotu, ka viss laikam jau ir labi, tikai katrs cilvēks jau savādāks. Kā lai es atgūstu to viņa interesi un to, kad atkal tieku aplidota? Jo pēc divie mēnešiem jau nevajag uzvesties tā it kā būtu laulībā 10 gadus :-D
13.09.2016 11:38 |
 
Reitings 38
Reģ: 12.04.2016
Paldies, paldies, ļoti noderēja visi Jūsu komentāri. Iedunkāju sevi un sapratu, ka par daudz domāju. Labāk tiešām mazāk domāt un nepiebāzt savu galvu ar visādiem niekiem pilnu. Jādzīvo tagad un tūlīt un jābauda tas, ko viņš man spēj sniegt tagad.
Centīšos sadzīvot ar to, ka visi nav vienādi. Kāds ir pārāk mīļš, kāds ir mīļš, kāds mazāk mīļš, kāds vēs. Un Manējais nepieder pie pārākā mīļuma un arī ne pie vēsā. Tā tad viss ir iespējams :-)
13.09.2016 13:50 |
 
Reitings 230
Reģ: 16.05.2016
Pilnīgi sajūta, ka runā par manu draugu :-D mums bija tā pat-pirmie pāris mēneši bija uķi puķi, bet tad tā diezgan strauji tas zuda. Bet mums bij savādāk- sākām dzīvot praktiski uzreiz kā sagājām kopā.
Par to apķeršanu guļot-no sākuma ne pa kam nevarēju to "izspiest", bet nepagāja ne 2 gadi, ka pats nemāk gulet citādāk :-D
Varbūt viņš vienkārši tāds ir. Un tajā pirmajā mēnesī viņš mainija savus paradumus, lai vairāk izpatiktu tev :-)
13.09.2016 14:13 |
 
Reitings 38
Reģ: 12.04.2016
minkinjsh, pareizi jau laikam ir. Esmu gatava sadzīvot ar viņu, domāju un domāju, laikam tikai jāpierod pie tā ka visi nav vienādi :-) un ar laiku arī var gadīties tā ka pielāgosies kaut mazliet man un un darīs lietas savādāk ;-)
13.09.2016 15:04 |
 
Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
man gan neliekas, ka uzreiz ir jaiedala cilveks kategorija, vins tads vai sitads!
attiecibas tacu veidojas, aug un attistas dabiski! tik cik mums meitenem no sakuma grinbas but perfekti sapuceta uz randinu, atradit visas jaunas kleitas un but skaistam, tik viniem ir sis medienika instinks, uzzinat vai meitne joprojam ir ieintreseta( ar milam sms, zvaniem, tiksanam, apkersanos utt)
man sajuta, ka tavs puis ir vienkarsi iekapis nakamaja stadija jusu attiecibas- vinam ir skaidrs, ak tu esi vina meitnene un jums ir attiecibas, lidz ar to vins necensas visu laiku to parbaudit vai apstiprinat, kas no tavas puses var but tulkots ka miluma trukums!
bet, kas tev liedz no savas puses izradit, ka tev gribas ar vinu komunicet, samilot, sabucot, but kopa!?
ja tad vins sak tevi atgrust, ok ir problema, bet visticamak ka ne, bus tikai priecigs tev atbildet!
es teiktu- doma mazak ar galvu (jo viss izskatas oki jusu attiecibas) un klausies vairka ar sirdi: ka tev liekas, kadas ir vina jutas pret tevi un nodomi, vai tiesam vinam butu cita!? vai vins ar tevi izliekas!? ja atbilde ir ne, tad liecies miera!!!
13.09.2016 16:24 |
 
Reitings 38
Reģ: 12.04.2016
havaja! Tu man kā ar bomi pa galvu! Perfekti pateici un es itvisā piekrītu, lasiju Tevis rakstīto un tik māju ar galvu. Tiešām, viņš ir jau nākamajā stadijā un noteikti zin, ka ar mums viss ir labi un baudam mirkli. Bet man likās, ka viņš atslābis un viss panīks. Kas nebūt nebija tā (l)
13.09.2016 17:17 |
 
Reitings 202
Reģ: 22.03.2015
Man ari ir bijusi lidziga pieredze. Tiesa gan man uki puki periods bija nedaudz ilgaks, bet nu ari tiku loti izlutināta pirmaja gada ar sms, uzmanibu, visadiem miliem izgajieniem un sikumiem. Un tad viena bridi tas pierima. No sakuma ari visadi prātoju un mekleju iemeslus, bet tā mierigi apdomajot sapratu, ka patiesiba nemaz tik maz uzmanibas netiek veltita- ta vienkarsi likas maz salidzinot ar pirmo gadu. Bet nevar tacu visu dzivi dzīvot ka pirmaja laika, kad vel roza brilles uz acim. Attiecibas dabigi pariet dzilaka gultne kas ir daudz labaka par sakuma periodu.
Otrkart- atsaluma perioda es piefikseju, ka tik loti biju pieradusi pie aplidosanas, ka pati neko isti nedariju, lai izraditu savas jutas- ne rakstiju pirma, ne centos parsteigt ka ipasi. Parrunajot ar viru (tai laika draugu) vins to ari piemineja- ka vienam censoties zud reizem parlieciba par otra jutam. Tad nu pati iemacijos nedaudz vairak izradit jutas.
Bet galvenais man bija izrunasanas. Mes jau no pasa sakuma vienmer visu izrunajam un es viram ik pa laikam atgadinu, kas man ir svarīgi un kadel tas man ir svarigi. Un pat ja ne vienmer tas sanak tiesi ta ka gribetos es noverteju to ka tieku uzklausita un vins censas.
Es domāju ka Jums viss ir kartiba. Vins tacu tevi neatgruz, tad jau nav atsalis- bet drizak ka havaja teica pargajis nakama attiecibu faze.
Sausmigi gari sanaca:-D
14.09.2016 01:18 |
 
Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
Un bučoties arī varēja tikai kā 2 pensionāres, ar fikso buču uz lūpām, jo viņš esot par vecu, lai normāli skūpstītos

ironiski, ne :D
14.09.2016 08:51 |
 
Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Ar to gulēšanu apķerot - ir jau mīļi un tā, bet aizmigt ir neiespējamā misija, ja vien nav bijis sekss do poteri puļsa un pēc tam tāpat ir karsti un jālīp kopā. Var jau sastūķēt segu pa vidu, bet no karstuma tas neglābs un ir grūti tā normāli izgulēties.(t)
14.09.2016 09:45 |
 
Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
un ar laiku arī var gadīties tā ka pielāgosies kaut mazliet man un un darīs lietas savādāk

Hahaa..tipiski :)
14.09.2016 09:59 |
 
Reitings 2684
Reģ: 13.01.2016
TalisQualis vaine :-D:-D Tāda romaķika :-D
Man atkal ir neiespējamā misija aizmigt un izgulēties neapķeroties. Galvenais jau, lai abām pusēm sapas. Gaidīt, kad otrs mainīsies vai pielāgosies ir diezgan muļķīgi, vienīgais, kas var mainīties, esam mēs paši :)
14.09.2016 10:07 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Varbut ka vinam nepatik milinaties un cubinaties tapec taaa. Gruti pateikt pasai tev ar vinu jarunaaa.
14.09.2016 10:17 |
 
Reitings 38
Reģ: 12.04.2016
Dāmas, es pēc šī posta tiešām sāku skatīties uz lietām savādāk un redzu, ka no viņa puses ir sācies nākamais līmenis. Tikai nepierasti, ka tik ātri ir viņš pienācis. Rozā brillēm pat laika nebija. Kaut gan tas laikam ir labi, jo netika aizmālētas acis. :-D
14.09.2016 10:35 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Pati izdomā vai Tev tik vēsu vīrieti vajag. Ja jau tagad metas no tā besis,tad padomā kā būs ,ja gadu būs ar tāds blakus. Iespējams ,ka pieradīsi pie vēsa vīrieša, vai arī būsi arvien neapmierinātāka.
Jā ,ir vīrieši ,kuri tēlo labākus (vairums), ir jaukāki, mīļāki , apber ar puķēm, dāvanām ,izmaksā randiņus , ir super dženteļmeņi un kad saprot -šī sieviete ir mana - tā sākt atslābt un daļa no iepriekšējā pazūd.
Ja jau brauksi ceļojumā un atmaksās viņš Tev ceļojumu, tad jau nav zudusi interese, jo ne jau apnikušai meitenei izmaksā dārgus ceļojumus.
14.09.2016 10:43 |
 
Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Man gan nav 10 gadi laulībā, laulībā tikai 2 gadi, bet nu attiecību stāžs gan ir 10+ gadi un varu teikt, ka tas nav atkarīgs no tā. Pirmkārt, jau tas ir atkarīgs no cilvēka. Ir tādi, kuriem mīļumu vajag mazāk un ir tādi kam vairāk. Otrkārt tas ir ļoti atkarīgs no attiecību kopējās atmosfēras ikdienā, no abu cilvēku attieksmes vienam pret otru un tuvības līmeņa attiecībās.
Nu un tavā gadījumā, treškārt, protams, jāskatās, vai ir interese un abpusējas jūtas/iemīlēšanās un vai attiecības attīstās pareizajā virzienā.
Pati no savas pieredzes varu teikt, ka ilgstošās attiecībās tie mīļuma/ uzmanības / taureņu periodi ik pa laikam pāriet un atkal parādās. Nevar gadiem cilvēki dzīvot nemitīgi šajās īpašajās sajūtās.
Jā, man agrāk arī bija tavs niķis salīdzināt. Likās, nu kāpēc viņš toreiz izdarīja tā , bet tagad viss vairs nav tik forši, ir sliktāk utt. Nu nav tā. To visu ietekmē daudzas lietas. Tas pats stress darbā, nogurums, kādas problēmas dzīvē vai attiecības. Nu cilvēks taču mainās. Tāpat arī mainās tuvības līmenis. Patiesībā, tagad pēc vairāk kā 10 gadiem attiecībās es jūtos viskomfortablāk un vēl labāk, kā pirmajās attiecību dienās. Jo abi esam sasnieguši ļoti augstu tuvības līmeni, dzīves ir sakārtojušās, nav vairs mūžīgā skriešana - studijas, darbs utt. Arī materiālā puse ir uzlabojusies. Nu un , protams, abi esam sapratuši, cik svarīgi ir veidot patīkamu attiecību atmosfēru ikdienā, kad ir patiess prieks pamosties viens otram blakus un aizmigt otra apskāvienos , ir patīkami komunicēt, sarunāties, abi zinām, ka vienmēr un visur viens otru atbalstīsim, ka esam vienkārši laimīgi atrasties viens otram blakus. Kad tas viss ir sakārtojies, tad arī ir lielāka vēlme dot otram vairāk savas uzmanības, mīļumu un arvien vairāk to izrādīt ikdienā. Tāpat arī pa šiem gadiem esam sapratuši, cik svarīgi ir ieguldīt attiecībās, atrast laiku sarunām, kopīgām aktivitātēm, pārsteigt vienam otru. Nu un šajos mirkļos tad arī parādās tādi taurenīši vēderā, kā pirmajā tikšanās reizē. Bet nu katru dienu tā nav, tas ir īpašajos mirkļos un to var sasniegt tikai tad, ja arī ikdienā abi jūtas laimīgi un tuvi attiecībās.
Tavā gadījumā gan es šobrīd piebremzētu ar sevi, savu uzmanību. Jo pašlaik ir grūti saprast, ko domā un jūt viņš. Neesi tik pieejama viņam, parādi , ka tev ir savas intereses arī, ne tikai viņš. Esi starojoša un laimīga pati par sevi un , ja tu viņam interesēsi, tad uzmanība no viņa puses būs lielāka uzreiz. Tas ir pārbaudīts. Vīriešiem patīk laimīgas, ar dzīvi apmierinātas un pašpārliecinātas sievietes. Tā čīkstēšana no sieviešu puses par uzmanības deficītu, neapmierinātību, un mūžīgais : "Mums jāparunā , jo man pietrūkst uzmanības un mīļums ...." tikai vīrieti atgrūž.
Veiksmes!
14.09.2016 11:23 |
 
Reitings 112
Reģ: 22.08.2016
Nu nevajag jau arī pārspīlēt un gaidīt daudz vairāk nekā vajadzētu. Vai tad pati nezini, ka sākumā tas iepazīšanās process ir tāds, lai parādītu cik labs cilvēks viņš var būt. Un ar laiku jau tā mīļošanās var apnikt, tas ir tikai tavā galvā. Dien dienā uķinoties taču sāk piegriezties. Un ja jau interese būtu zudusi un tt - viņš tevi vestu ceļojumā? Nevajag uzreiz domāt, ka cita, zudusi interese. Reizēm nevajag prasīt pārāk daudz no otra.

Piekrītu šim!
Bet, ja tā palasa, tad vairums vīriešu, kurus sievietes raksturo kā tādus, kuriem nepatīk mīļoties utt., es saucu par ideāliem. :D Neesmu tas cilvēks, kuram patīk mīļošanās vai skūpstīšanās, tāpat nespēju izgulēties, ja neguļu viena un kāds mani ir apķēris. Manā ideālajā attiecību variantā vīrietis guļ citā gultā, ikdienā mēs tikai sabučojamies un, ja neskaita seksu, tas ir vienīgais fiziskais kontakts mūsu starpā - nekādas staigāšanas rociņās, nekādas bužināšanās, nekāda gulēšana kopā. Tā kā tādu supervīrieti, kurš uz ko tādu piekristu, vēl neesmu sastapusi, laiski baudu savu vecpuiša dzīvi. :D
14.09.2016 19:35 |
 
Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
1. sākumā centās ,lai dabūtu tevi;
1.1 . dabūja un zuda interese;
1.2. īstenībā nav tendēts uz visām mīļuma lietiņām;
1.3. saprata, ka Tu īsti neesi tā,kas vajadzība, bet vēl ir kopā ,neatšuj.

+
14.09.2016 19:41 |
 
Reitings 38
Reģ: 12.04.2016
kampanella
Tu esi visu precīzi uzrakstijusi, izrunājāmies abi un tā jau arī ir. Viss ir kārtībā, bet stress darbā dara savu un laikam arī ģimenē nav bijusi tāda mīlestība, lai viņš zinātu kā jāuzvedas attiecībās.
Galvenais bija izrunāties, bet viņam parasti tas nepatika. Bet izrunājāmies, pašam pat palika labāk ;-)
26.09.2016 17:34 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ja jau pēc mēneša zūd tauriņi vēderā, tad kas būs pēc tā gada vai tiem iepriekš minētajiem 10 gadiem?(t)
26.09.2016 18:17 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits