Man Erasmusā gan nebija ēdienu vakars, bet es esmu dzirdējusi, ka tādi ļoti atšķirīgi ēdieni no tā, kas pierasts Rietumos, tomēr nepazūd no galda. Un, lai arī es esmu ar visām četrām par mūsu lieliskās kultūras nešanu pasaulē, tavā vietā tomēr izvēlētos kaut ko vairāk random par rupjmaizes kārtojumu, siļķi, cūkas ausīm utml. Speķa pīrādziņus vari mēģināt izcept, tikai ar maz speķi un daudz liesas gaļas. :D Tad nebūs nekas jāved, jo kādu mīklu jau Polijā noteikti var nopirkt, tāpat kā žāvētu gaļu. Patiesībā es vispār neko netransportētu, ņemot vērā, cik Polijā tomēr "līdzīgi" mums ēd, un visu ko var nopirkt. Otrajā vari arī zirņu biezputru mēģināt, es domāju, ka tai tā garša nav nekas pārāk eksotisks. Saldajā - vari vienkārši aizvest gotiņkončas, tās jau divas nedēļas var stāvēt. Uzpūtenis, jeb debesmanna arī ir variants - Polijā būs gan manna (vajadzētu būt), gan zapte, tikai tad jāputo.