Palīdzēšana vecākiem ar naudu

Reitings 595
Reģ: 01.12.2015
Labvakar!
Aizrunājāmies šovakar ar puisi par tādu tēmu - vai vecākiem jāpalīdz ar naudiņām. Es uzskatu, ka bērniem vairāk vai mazāk ir jādod saviem vecākiem kaut kāda naudas summiņa no algas katru mēnesi. Tas būtu tikai normāli. Bet puisis uzskata, ka nav jādod viņiem nauda, jo tas ir mūsu budžets, mūsu vajadzībām. Viņš palika dusmīgs, ka katru mēnesi atvēlēšu mammai kādu naudas summu. Ko jūs par to sākāt?
Kā ir jūsu ģimenēs?
12.09.2016 21:57 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Jā, es esmu palīdzējusi vecākiem ar naudu, īpaši, kad strādāju ārzemēs. Parasti gan viņiem nepatīk pieņemt, tāpēc vienkārši pirku dārgas un vajadzīgas lietas utml. Lielāku naudas summu esmu devusi, kad bija autoavārija un bija nepieciešams salabot auto. Arī tagad nepelnu daudz, bet vairāk par viņiem. Es neesmu ļoti sociāls cilvēks, draugiem un vīriešiem nepieķeros tik viegli, mana ģimene man ir vissvarīgākie cilvēki. Es varu ar viņiem nerunāt, bet palīdzēšu vienmēr.
Skaidrs gan, ka es to darītu tikai par savu pašas naudu, draugam nekad neiedomātos pat prasīt.
13.09.2016 22:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits