Vai jusprat tikai divaina sakritiba??

Reitings 66
Reģ: 15.12.2015
Sveiki,mans virietis tika darba del nosutits uz komandejumu,dzivoja kopmitnes- studentu,nav vins no veca gala 25 gadu vecs,viss bija kartiba lidz vienam bridim,kad pamaniju kad viena skukene skatijusies vinam profilu socialajos tiklos,jamin kad abiem uzvardi vienadi,bet tas ta,divainakais tas kad vina ari ir no ta gala kur viram bija komandejums un skolniecite tehnikuma jamin tas kad pec galerijam var noprast kad ari ir kojeniece.
Greiserdibas makta vinai jautaju ka vina atradusi manu virieti,vina saka kad esot meklejusi onkuli kuram tads pats uzvards,bet jamin kad manam virietim zem profila radas vecums 25,tad jautajums kads vel onkulis ,onkulim jabut vismaz teva vai mates vecuma!
Vai jus mana vieta ticetu tadam sakritibam?Neliktos parak aizdomigi?Japiemetina vel kad vins ar kolegiem katru vakaru dzerstijas un tagad kad uzdodu jautajumus saka nezinu,neatceros,ka es varu zinat ,nav neka bijis.
Jutos sausmigi ieksa viss varas un sirds znaudzas cokura!
Sanaca kartigs strids ,del ta tagad vins nem atvalinajumu lai nav jabrauc uz turienem ,pazinoju to ari tajai meitenei,protams bija ari cita sarakste pirms tam,tad ta divaini palikas
saka vina man parmest par manu greiserdibu,ja man nebutu divi berni vins mani noteikti pamestu,kad es esot slima,parmeta ja es vinu miletu kad man tad tik slimas domas galva nenaktu.
11.09.2016 20:50 |

10 gadi
Reitings 1601
Reģ: 17.01.2013
Ai, nē, nē, viņa tomēr sanāk man māsica! :D
11.09.2016 21:46 |

Reitings 140
Reģ: 01.09.2016
Saprotu tevi, bet varbū tai meitenei nerakstītu. Savam puisim pajautā, kas tā tāda. :-)

Reitings 484
Reģ: 15.01.2016
Cik saprotu, tu domā, ka vīrietim ar to meiteni tajās kopmītnēs kaut kas ir bijis, un tāpēc viņa viņu skatījusies sociālajos tīklos? Vai, tavuprāt, viņš ir tāds tips, kam kaut kas būtu ar "skolniecīti"? :-/
Slimīga greizsirdība ļoti apgrūtina dzīvi, pati esmu tam savulaik gājusi cauri. Tik tālu gan nekad neaizgāja, ka rakstītu svešām sievietēm, bet zinu to sajūtu, kad iekšā viss vārās greizsirdības dēļ, un tādos brīžos prātā ne tas vien nāca. Tas, ka citi nosauc par slimu, situāciju neatrisinās.
Pirmkārt, ir jāsaprot, ka tu nevari vīrieti ar varu piespiest būt uzticīgam, tāpēc nav jēgas kontrolēt, pārbaudīt profilus soctīklos utt. Ja viņš gribēs, tad krāps, par to vari būt droša. Otrkārt, jāsaprot, vai greizsirdības cēlonis ir tavs vīrietis (viņa uzvedība, atklāts flirts ar citām sievietēm, krāpšanas vēsture) vai tu pati (tava nedrošība, kompleksi, pārāk aktīva iztēle). To varbūt var palīdzēt saprast kāds cilvēks no malas. Un pēc tam attiecīgi vai nu jādomā, ko darīt ar vīrieti, vai arī jārisina tās savas problēmas. Tu nevari normāli dzīvot, visu laiku bailēs čekojot vīrieša profilus un cenšoties visu izkontrolēt.

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Tu nevari normāli dzīvot, visu laiku bailēs čekojot vīrieša profilus un cenšoties visu izkontrolēt.

Taisnība.
Tas, ka viņi bija vienās kopmītnēs vienlaicīgi un viņa ir viņu skatījusies draugiem.lv var būt un var nebūt sakritība. Bet to tev no malas Cosmo neviens nepateiks.
11.09.2016 21:49 |

Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
Jūtu līdzi vīrietim.
11.09.2016 21:53 |

10 gadi
Reitings 3711
Reģ: 29.01.2009
Kaut kāds vājprāts. Neko nesapratu.
Par ko tu uztraucies?
Par to, ka viņš ar to skuķi dzīvo vienās kojās? Par to, ka viņai ir vienāds uzvārds (tavuprāt, precējušies)? Tā arī nesapratu, tev viņš ir vīrs vai draugs..
Kaut kāds nesakarīgs murgojums. Attiecīgi, izskatās, ka arī galvā tev ir tikpat liels haoss vai caurums..
11.09.2016 22:01 |

Reitings 790
Reģ: 05.01.2016
Mani māsu bērni ir manā vecumā un pat 4-6 gadus vecāki. Vienmēr visi ir šokā, kad ar mani iepazīstina kā ar tanti :D Tā kā situācijas dzīvē var būt dažādas.
Tev iesaku nomierināties, nelīst drauga draugiem.lv un tikt galā ar saviem tarakāniem galvā.
11.09.2016 22:11 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
sviests.
11.09.2016 22:20 |

Reitings 112
Reģ: 22.08.2016
Mani vienmēr fascinē tas, ka tik ļoti greizsirdīgas sievietes ir gatavas darīt pilnīgu vājprātu un nolaisties līdz muļķu līmenim, lai tikai noturētu sev pie sāniem vīrieti, taču tai pat laikā nepadomā par to, ka tieši savas histēriskās, vājprātīgās uzvedības dēļ viņu tieši arī var pazaudēt.
No teksta maz ko sapratu. Zinu tikai vienu - ja es būtu vīrietis, nez vai spētu izturēt sev blakus tādu personu kā šīs tēmas autore.
11.09.2016 22:39 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
A kā Tu pamanīji, ka viņa skatījusies Tava vīra profilu?
11.09.2016 22:57 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Tā kā minēji, ka viņiem vienāds uzvārds, es tiešām drīzāk ticu, ka meitene vai nu meklējusi kādu savu radinieku vai nu uzzinājusi, ka kojās dzīvo cilvēks ar tādu pašu uzvārdu, tāpēc skatījusies viņu, lai pārliecinātos vai nav radinieks :-D
Man pašai 1x gadījās, ka draugos vairākas dienas bija liela statistika (parasti ir 0 vai 1), tad nu nenoturējos un pasūtīju. Redzēju, ka skatījušies vesels bars nepazīstamu cilvēku. Apskatot šo cilvēku profilus, secināju, ka visi ir no vienas apdzīvotas vietas..tā kā tieši no turienes ir mans bijušais, uzreiz pieņēmu, ka šie skatījumi kaut kā saistīti ar viņu. Nenoturējos un vienai no profila skatītājām uzrakstīju, viņa man paskaidroja, ka viņu novadā ir apprecējusies meitene ar tieši tādu pašu vārdu un uzvārdu kā man :-D
11.09.2016 23:13 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Es nesaprotu to sashutumu par vienaadajiem uzvaardiem. Tu domaa, ka vinjsh vinju appreceet paspeeja, vai kaa? :D Man ir Latvijaa visai reti sastopams uzvaards un, cik zinu, tad lielaakaa dalja ar sho uzvaardu ir man tuvaaki vai taalaaki radinieki.
Un tas, ka tavs viirietis ir vinjas onkulis, kaut vecuma starpiiba nav nekaada lielaa arii ir iespeejams, man ir tante, kas ir gadu vecaaka par mani un veelviena, kura ir divus gadus jaunaaka.
11.09.2016 23:17 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Nesapratu neko.
Viņa paskatījās tava drauga profilu vai bija kaut kāda sarakste viņiem vai tikai tev?
11.09.2016 23:25 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Pff, man draudzenei màsas meita ir par vinju vecàka. Tàtad tante ir pat jaunàka!!!! Mans vecais uzvàrds ir rets, tàpéc arī apskatos facebook vai draugos, ja redzu kàdu ar manu uzvàrdu... Un neiedomàjos, ka varbùt vinjiem ir nenormàlas otràs pusītes :D
12.09.2016 03:36 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Stulbene peedeejaa, te pat roka neceljas, lai ko vairaak rakstiitu. Taada stulbuma priekshaa zuud speejas izteikties :-D
P.S. Ja es dziivotu miestaa, kuraa uzpeldeetu kaut kaads cilveeks ar taadu uzvaardu kaa man, jaa, es arii paluureetu sociaalajos tiiklos, vai gadiijumaa nav kaads radagabals.
P.P.S. Iet pie psihiatra Tev laikam jau par veelu, varbuut vienkaarshi padauzi savu stulbo galvu pret sienu. :-D
12.09.2016 06:42 |

Reitings 66
Reģ: 15.12.2015
Necepjos pa uzvardiem ,taka jus te iedomajaties!
12.09.2016 08:57 |

Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
Nabaga virs !
12.09.2016 09:37 |

Reitings 253
Reģ: 31.05.2016
Ja tu lien viņa profilā, lai redzētu, kas viņu ir skatījies, tu jau iepriekš juti neuzticību un tā meitene bija tikai iemesls, lai beidzot "pamatoti" uzsāktu strīdu. Kas zina, vai starp viņiem kas bija, bet nu tā ir slimīga greizsirdība. Ja tev vieglāk noticēt svešam cilvēkam nekā savējam, tad kāda vispār var būt saskaņa? Es uzskatu, ka attiecībām ir jābalstās uz uzticību un ne jau vienā dienā tāda neuzticība tev te parādījās. Ja tu otram netici, savam mīļajam cilvēkam, tad kam vispār var ticēt? Tikpat labi var iet dzīvot ar jebkuru, jo visi redz esot vienādi..
Vai viņš vispār tev liekas tāds cilvēks, kurš ietu meklēt kādu citu? Nu, piemēram, ja jums vairs nav aktīvā intīmā dzīve un abiem nervi uzvilkti, nav intereses kaut ko kopā darīt (iet pastaigāties, kaut kur aizbraukt - laiks sev, ja tāds var būt ar 2 bērniem), tad nebūtu brīnums, ja pavilktos uz kādu jaunāku. Bet nekur nav teikts, ka viņi uzreiz ņēmās, varbūt paflirtēja un tai meitenei viņš ieinteresēja. Viss kas var būt.
12.09.2016 10:50 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Piedod, bet es nemaz negaidu nekādu adekvātu rīcību no cilvēka, kas raksta šādi..
12.09.2016 10:57 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Par ko tad tu cepies? Par to, ka meitene apskatījās viņa profilu?
12.09.2016 10:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits