Vai jūs saskaņojat...?

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Lai gan pati pamazām atbrīvojos no māmiņas un omītes ieaudzinatajiem striktajiem stila un gaumes likumu valgiem, kas paredz saskaņot visu ar visu, daudzu lietu saskaņošana joprojām šķiet nomierinoša un jauka. Tāpēc jautājums jums - vai jūs saskaņojat:
- somu un apavus
- pulksteni un auskarus/citas rotas
- telefona vāciņu un "tapeti"
- manikīru un pedikīru?

Varbūt ir citas lietas, kuras jums prasās saskaņot, vai tieši pretēji - nē, un nekad nesaskaņojat? :-)
10.09.2016 21:23 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Pirmo reizi dzirdu, ka kàds fotografè telefona vàcinju un liek kà tapeti! Nopietni???
1. Soma un apavi - varu vilkt zilas kurpes pie melnas somas utt, bet logiski ka kedas un cluch sominja neiet kopà. Piedomàju kàdu somu pie kuriem apaviem, laikam var teikt, ka censhos saskanjot
2. Pulksteni nenèsàju, pàrèjàs visas rotas man sader kopà, jo sudrabu un bizhutèriju nenèsàju
3. Nè, pat nav pràtà ienàcis. Nu varbùt pie sarkana vàcinja neliktu debeszilu fonu, bet nu šī problèma mani neskar :D
4.nu nebús rokàm zili, kàjàm sarkani nagi, bùs vismaz līdzīgos tonjos
10.09.2016 22:31 |

10 gadi
Reitings 591
Reģ: 29.01.2009
kurpes un jostu saskaņoju.
Metālus jaucu.
10.09.2016 22:34 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Hmmm... Man noskatīta somiña, kurai ir sudraba krāsas detałas, bet pati pārsvarā nēsāju dzelteno zeltu, veikalā mērot nelikās nekas tragisks... Apakšveła attēlā arī liekas, kā no manas operas..(s)
10.09.2016 22:34 |

Reitings 5709
Skiet, ka vienigais, ko konceptuali saskanoju, ir apaksvela. Kokvilnas sortinus ar mezginu bralette nevilksu. Bet dazadi metali, dazadas fakturas, dazadi toni... tas ir tikai interesanti, nevis "nepareizi". :) Un kedas ar clutch var tiri labi saskanet, manuprat. ;)
10.09.2016 22:42 |

Reitings 5533
Mis Take, es zinu, ka normāli cilvēki tā nedara (respektīvi, nefotografē telefona vāciņus), bet man dikti patīk kā kopskatā izskatās. :-D
10.09.2016 22:43 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Censos sekot lidzi, lai soma un apavi nekad nebutu viena krasa. Prieks manis, abam sim lietam jabut vienota stila, ne vienadas krasas. Piemeram, sarkanas kurpes un sarkana soma manas acis ir bezgaumigs salikums, iznemot vecaka gadagajuma sievietes, kuram atkape no musdienu modes ir pielaujama. Tas pats ar rotaslietam - tam jabut vienota ansambla, bet ne no viena komplekta. Vieniga lieta - apaksvela un peldkostimi, valkaju ka komplektus.
10.09.2016 22:43 |

Reitings 2532
Censos sekot lidzi, lai soma un apavi nekad nebutu viena krasa. Prieks manis, abam sim lietam jabut vienota stila, ne vienadas krasas. Piemeram, sarkanas kurpes un sarkana soma manas acis ir bezgaumigs salikums, iznemot vecaka gadagajuma sievietes, kuram atkape no musdienu modes ir pielaujama. Tas pats ar rotaslietam - tam jabut vienota ansambla, bet ne no viena komplekta.

man nav svarigi saskanot kraasas, bet gan stilu un ka kokreta lieta ieklaujas kopskata. Bet ir man taadas dienas, kad par to visu ir diezgan vienalga :D
10.09.2016 22:50 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Es esmu pilnīga un galīga losene. Es neko nemēģinu saskaņot, pieskaņot, mani tādas lietas neinteresē. Man ir milzums daudz zelta rotaslietu, jo visi mani tuvinieki dāvina man tās svētkos. Es visu valkāju zeltu, man arī ir tikai zelts, īstenībā daudz, jo arī vīrs pēc katra kašķa dāvina zeltu, jo viņš zina, ka man patīk. Un kašķu mums ir daudz. Jā, man ir, bet es ne vienmēr to valkāju.
Un es apģērbu tam nepieskaņoju, man vienalga, kā kas izskatās, man galvenais, ka man patīk.
10.09.2016 22:53 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Es esmu pilnīga un galīga losene. Es neko nemēģinu saskaņot, pieskaņot, mani tādas lietas neinteresē

:-D:-D ++++
10.09.2016 22:56 |

Reitings 94
Reģ: 11.03.2016
Es ar saskaņošanu neaizraujos - ģērbjos tā kā man ir ērti un labi (ar visām no tā izrietošajām sekām un Cosmiešu nosodījuma - dažas jau man zin, tad arī saprot, cik es briesmīga :D :D sarkasms). Uz ielas ar šad tad gadās saņemt nicinājuma pilnus skatienus no augstās raudzes :D
Atceros te vēl diskusiju, ka esot nepieļaujami pie rudens melnā mētelīša vilkt sporta apavus :-D Meitenes - man jūs jāapbēdina - es arī esmu iecerējusi vilkt mazliet vēsākos rītos rudens mēteli un Adidas botes - SHAME ON ME - jo ar smalkajām ofisa kurpītēm 2 km līdz tramvajam tikai tāpēc, ka to prasa Jūsu etiķete - nē, man TAS nav pa spēkam :D :D
Ikdienā mēģinu saskaņoties tiktāl, lai neizskatos pēc žagatas, lai nav 1001 krāsas un aksesuāru, lai viss ir vairāk minimāli un līdzvērtīgos toņos. (Un jā, darbā man ir noteikts neformāli lietišķais stils (Business Casual), bet līdz darba vietas sasniegšanai es ar savu nesaskaņotību Jums izraisu migrēnu (l)
10.09.2016 22:57 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Jā, man vairāk vai mazāk arī velk uz to lošeņu pusi :D brūnas kurpes ar melnu somu vilktu :D
10.09.2016 22:58 |

Reitings 5533
Īstenībā baigi interesanti lasīt, jo pēc "gumijnieku diskusijas", kur bija liela problēma ar gumijnieku/kedu un somu saskaņošanu, šķita, ka lielais vairums dāmu ir matchy-matchy un daudz konservatīvākas. Tur es jutos kā tāds hipijs, te kā "vecāka gadagājuma sieviete" :-D
10.09.2016 22:59 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Dažreiz saskaņoju savā starpā konkrētas lietas, bet ne fanātiski. Dažreiz krāsas, dažreiz tīri tā koptēlam uzmetu aci, lai nav kāda pārāk neiederīga detaļa, krāsa... Bet noteikti neģērbjos perfekti, un daži mani "saskaņojumi" kādam droši vien liksies viens konkrēts "wtf" un gaumes trūkums. Dažreiz gan rūpīgi piedomāju pie tā, lai manikīrs smuki izskatītos ar konkrētu apģērbu. Un meikapu cenšos izvēlēties apģērbam/koptēlam piestāvošu.
- Somu un apavus noteikti nesaskaņoju krāsu ziņā, bet skatos, lai nav pārāk nesaderīgi "stilistiski", piemēram, ja smalka, maza somiņa, tad neģērbšu kedas.
- Pulksteni nenēsāju, tāpēc "atkrīt" tā saskaņošana ar citām rotām. Rotas nēsāju vai nu sudraba, vai nu atsevišķi (bez sudraba klātbūtnes) uzlieku kādu bižutēriju, kas visbiežāk krāsas ziņā saskaņosies ar kādu no apģērba gabaliem.
- Par telefona vāciņu un tapeti pat nekad neaizdomājos(s)
- Ja nagus rokām un kājām lakoju vienā "piegājienā", tad cenšos vienādas krāsas izvēlēties. Ja, piemēram, pedikīrs ilgāk turas, bet manikīrs jāmaina, tad atļaujos tādu kaprīzi kā citas krāsas izvēle. Ģībonī nekrītu, ja rokām sarkani nagi, bet kājām, nez, kaut vai lillā.
10.09.2016 23:00 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
Man gan patīk ideja par rakstaina telefona vāciņa bildi kā wallpeiperīti. ;-)
Kurpes ar somiņu noteikti nesaskaņotu, citreiz jā, gadās, ka gan somiņa, gan kurpes ir melnas , bet nu tas tā.
Apakšveļu arī nesaskaņoju.
10.09.2016 23:00 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Oj,saskaņot neko es nemāku,lai gan apkārtējie saka, ka man labi sanāk saskaņot apģērbu ar rotām. Mēdzu pieskaņot apavu krāsu jaciņai un rotas lietas. Somu pieskaņot visam koptēlam mēdzu. Bet tomēr līdz galam neesmu pārliecināta,ka izskatos labi, reizēm šķiet ka izskatos muļķīgi.:-D
10.09.2016 23:02 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Kas vainas klača somiņai un kedā? Klača somiņas un kedas ir tiiiiiiiik dažādu dizainu, mierīgi var nokomplektēt pat matchy matchy variantu, patiesiba man pat ir kedas un radniecīgā klača somiņa.....
NB, es arī nobrīnījos par Tavu konservatīvismu šeit pēc gumpīšu temas. :D
10.09.2016 23:05 |

Reitings 812
Reģ: 25.09.2013
Es ar smalku somiņu biju domājusi vairāk tādas sievišķīgas somiņas. Nezinu, kā paskaidrot :) Šovakar izteikšanās nav mana stiprā puse |-)(s)
10.09.2016 23:08 |

Reitings 1716
Reģ: 27.07.2012
Somu ar apaviem saskaņoju, vismaz cenšos. Sudrabu ar zeltu kopā nevelku. Telefonā neko nesaskaņoju speciāli.
Uzreiz foršāk jūtos, ja ir saskaņota veļa. :-)
10.09.2016 23:09 |

Reitings 5533
Klaču someli un kedas kopā gan es velku regulāri, BET es vispār neregulāri velku jebko, kas nav kedas. :-D Kedas un dažreiz arī gumpīši ir garderobes pamatā! :-D Un uz darbu bieži ir arī trennuškas. Loģiski, ka tām trenuškām klāt es nevilkšu ne auduma mēteli, ne ādas zābakus. Tapēc ir kedas, brezenta soma un pufaiķis. (t) Tapēc man patīk skolas dienas, visādi kursi, konferences, ceļošana, utt, jo var bišķi papucēties.
10.09.2016 23:18 |

Reitings 516
Reģ: 25.06.2016
Nu tā kā man lielākā garderobes daļa sastāv no melnas krāsas drēbēm, tad krāsu saskaņošana ir nedaudz atvieglota (ja vien neieslīgstam tik dziļi kā tāds melns un šitāds melns :-D).
Runājot tā konkrēti - soma man ir universālā, pie kuras derēs gan zābaki, gan kedas, gan kurpes (es vairāk apavus ar biksēm cenšos saskaņot (ir laiviņas skapī, kuras nemūžam laikam nevilktu ar džinsiem idk)); rotas pārsvarā nelietoju; telefona vāciņš ir pieskaņots garderobei (jeb melns haha), bet nesaskaņoju ekrānu ar vāciņu; apakšveļas saskaņošanai nepievēršu speciālo uzmanību, bet, kā jau Serēna minēja, foršāk jūtos tad, kad tā ir saskaņota.
10.09.2016 23:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits