Man tieši pretēji, ir tik daudz ko velos darīt, ka nezinu, kur likties.
Ēdiena gatavošana, līdz šim, esmu izmēģinājusi simtiem recepšu mājās, bet nolēmusi, ka vēlos doties uz kultinārijas kursiem- šivas centrā.
Skriešana- katru otro vakaru skrienu pēc darba. Protams, tas nav īsti "hobijs" draudzeņu bariņam, bet tomēr....
Gleznošana. Nu jau trešo gadu eju uz gleznošanas nodarbībām, tā smeļoties sev iedvesmu un prieku.
Tāpat, aktīvi pievēršos meditācijai, kas man parasti norisinās brivdienās, katru brīvdienu rītu, 3-4h garumā.
Vēl, es ļoti velētos dizaina kursus iziet, tieši uz dārza dizainu un iekārtošanu, kā ari vēlētos sporta dejas atsākt dejot, bet diemžel, tās izmaksā un tam jāpievēršas nopietni, bet pašlaik, es saprotu un apzinos, ka man nebūs fiziski tik daudz spēka, ko tadu realizēt.
Par divgadnieku-nevaru pateikt 100%, bet noteikti ir kaut kāda bērnu yoga, var ņemt līdzi uz zimēšanām un mākslas studijām mazuļus (tur tik tiešām pa galvu neviens nesit, ja mazais ir līdzi), var algot privātskolotaju, kura nāk uz mājām un māca valodu, kamēr sīkais blakus spēlējas), var veidot herbārijus -kopā iet mežā lasīt augus, un kaltēt, tad veidot gleznas, var ikabanas veidot, vai ar floristiku nodarboties, kamēr mazais puķītes lasa un skatās, tu mācies. Man liekas, ka ar bērnu ir tikpat daudz iespēju, kā bez.