Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pārsteigum

Reitings 108
Reģ: 26.01.2014
Laba diena!
Jautājums sekojošs un izmisis - ideja ir, atbalstītāji ir, viss it kā ir, tikai nu kā lai noskaidro vai cilvēkam patiktu pārsteigums un kādus cilvēkus viņš tajā gribētu satikt? Cilvēks pazīstams labi, viss varētu it kā patikt, bet tāpat gribas būt pārliecinātai. Man ar melošanu iet čābīgi, tāpēc sāku uztraukties. :-D Laika vēl gana, bet domāju laicīgi, lai nav pēdējā mirkļa stresiņa, tagad jau pietiek.:-D
10.09.2016 14:08 |

Reitings 108
Galīgi šodien rakstīt nemāku - *pārsteigums, un sadaļa ar nepareizā, laikam jau stresiņš dara savu, atvainojos :-):-D
10.09.2016 14:10 |

Reitings 1274
Reģ: 04.09.2016
Veiciet šo pārsteigumu, un tad jau redzēsiet. Labāk noželot, ka izdarīji nekā to- ka neko nedarīji. Tāds teiciens.
10.09.2016 14:20 |

Reitings 108
Visu ko jau esmu dāvinājusi utt, vienmēr bijis ļoti laimīgs un nesen vēl pateica,ka pie mammas ciemos aizbraucis, pastāstījis, un abi esot sajūsmā - kā varot izdomāt utt, un esot tik forši, ka neviens viņam neko tādu nekad, stāsta man un acis mirdz, gribētos lai ar šo ir tāpat, bet šis daudz riskantāk un nopietnāk tomēr
10.09.2016 14:25 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Kad esat kopā vari ieslēgt video ar u ballīti -izteikt savu viedokli un tad parasti otrs arī pasaka,ko domā par to visu:D
10.09.2016 14:58 |

Reitings 247
Reģ: 09.03.2015
Nezinu kā lai noskaidro.
Mēs draugu kompānijā zinām kādas kuram ir dzīves prioritātes,kādi uzskati...tas vienkārši laikā gaitā noskaidrojās.
Šovasar draugam,uz apaļu jubileju,taisijām pārsteiguma ballīti! Zinām,ka viņam ir svarīgi sev tuvie cilvēki,tāpēc lieki nedomājot- noīrējām viesu namu un uzaicinājām visus tuvākos draugus un radiniekus.
Tā sajūsma un laime,kas viņam bij tajā brīdī,kad viņu taksis atveda uz to viesu māju un tur viņu mēs visi sagaidām-neaprakstāmi!!!!
Tas vienkārši ir jājūt-kas otram patīk un kas nē.
Manuprāt,nebūs jau vilšanās sajūta,jebkurā gadījumā. Neesat jau sveši! Pietam,pats fakts,ka tiek rīkots pārsteigums ir jau brīnišķīgi. Nedomāju,ka tajā brīdī viņš domās-tā,tā,tā,šo personu gan varēja te neaicināt
10.09.2016 15:15 |

Reitings 108
sniegpulksteniite - bija tāda doma! :)
Haskij - Man jau ar liekas, ka patiks, par tādām lietām uzskati tādi paši kā tev - sajūsmu izraisa tas vien jau,ka domājuši un centušies, pārējie sīkumi. Tikai zini kā, kad kādam citam ko organizēju, man tas maksimālisms - gribas tā, lai viss "on point"! :)
10.09.2016 15:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)