:-D es pirms pārs gadiem biju šādā situācijā! Tas bij drausmīgi!!!(t)
Paldiesdievam ,ka tas ilga "tikai" nepilnus 2 mēnešus,jo puisis caur paziņām meklēja kādu mājvietu kur "pārnakšņot",kamēr atradīs sev jaunu dzīvokli. Tā kā mums ir 3istabu dzīvoklis,nolēmām,ka varam palīdzēt un izmitināt viņu. Jau pēc 2 nedēļām es turēju īkšķus,lai viņam ātrāk izdotos atrast sev dzīvokli:-D
Pats par sevi bij itkā kārtīgs(sākumā tā likās).Ar laiku sapratu,ka viss ir katastrofāli:-D
Visa sakne slēpās tiešām tur,ka
viņš neiet dušā,apģērbu mazgā 1x nedēļā,gultas veļu maina tad,kad izdilusi un plusā tam-noteikti to darba apģērbu vel nes uz mājām.
. Dvieļi netika mazgāti,kamēr to neizdarīju es,jo dvieļos taču noslaukamies tad,kad esam tīri normazgājušies. Dušā viņš gāja,man šķiet tikai piektdienas vakaros. Gultasveļa tikai omainīta tiešām tikai tad,kad es sāku aizdomāties par to,ka viņš to nav mazgājis(un nomainiju,izmazgāju pati). Iztaba putekļusūcēju ieraudzija tikai,pēc laika,kad sapratu,ka tur nekas netiek uzkopts.
Vienvārd sakot-tas bij drausmīgi!!!(t)
Vēdināju,saliku Airwic izsmidzinātājus visur,mazgāju viņa vietā.. praktiski,mēs bijām nevis kā izpalidzīgi cilvēki,bet kā mamma un tētis,kas visu darija viņa vietā. Kad bij pagājis jau mēnesis vīrs pat nekautrējās aizrādīt,par dušā iešanu:-D itkā dodot mājienu,ka redz cik ekonomiski viņš laikam mazgājas,jo ūdens patēriņš mums nemaz nav prakstiski pamainijies pa mēnesi.:-D starpcitu,zobubirstīti es tā arī nekad vannasistabā neieraudziju(var jau būt,ka katru reizi nesa uz istabu atpakaļ(s):-D)