Sveikiiii :) Meičas vai kāda var lūdzu pateikt, kur var nopirkt skandināvu blondo krāsu nr.100. ? Man ieteica pamēğināt, lai tiktu vaļā no saviem dzelteni blondajiem... Un vai kāda ir mēğinājusi to krāsu un kāds bija rezultāts? :) (l)
Beibe.Marta, paskatījos, tā krāsa ir melnā paciņā, bet man teica, ka esot kaut kāda ļoti laba skandināvu blonde nr.100 zaļā paciņā :D Man pazīstamā meitene krāsoja un ar otro krāsošanas reizi tika pie platīnblondiem matiem :) Bet viņa vairs neatcerās krāsas firmu...
Ledussirds, laikam :) Bet viņa neizskatās pēc platīnblondās krāsas :) Tev no viņas platīnblondi sanāca? Un kā tu domā, no dzelteniem sanāks blonds skaists tonis? :)
unique, es violetos un zilos šampūnus esmu lietojusi visādus, krievu pelēkā pudelītē, krievu zaļā pudelītē, swartzkop silver blond un neviens man neko nedod, pat neietonē, ne pa gramu :(
Ar šo krāsu ir iespējams, tik ieteiktu uzreiz pirkt arī zilo (lillā) šampūnu, jo viņš pēc krāsošanas uzreiz izņems lieko dzelteno (ja tāds vēl kur paliek) un vieglāk pēc tam saglabāt toni, lai nepaliek dzeltens. Varbūt te kāda meitene friziere var tev vēl ko prātīgu ieteikt :-) Vispār, cik tev gari mati pašlaik?! :-D
Es lēnām apsveru domu par savu matu ataudzēšanu :) dabiskie man ir pelēksmilšublondi :D bet pie friziera krāsoju šķipsnas visu laiku. Es dzelteno novēršu ar Pioktanīnu, bet tur ir jāmāk apieties, reizēm dabūju lillā toni :D
Zala paka skiet ir Garnier. Un man butu jazin cik loti kosi dzelteni ir tavi mati lai spriestu par rezultatu. Man pietika ar vieny krasosanas reizi. Man bija gaisi, gaisi balinati dzelteni.