Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Labs darbs citā nozarē

Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Man ir iestājies mokošo pārdomu periods, tagad jau kādu laiku domāju par darba maiņu. It kā viss ir labi - pati varu regulēt darba laiku, ilgumu (noteiktā darba laika ietvaros), bet pēdējā laikā sanāk, ka es strādāju gandrīz pat 24/7:-O.
Esmu nepārtrauktā stresā, man vairs nav spēka un nekādas vēlmes turpināt strādāt savā nozarē. :-/Nedomāju, ka tas ir izdegšanas sindroms. Tagad ne par to, kāpēc tā ir, kā ir, jo nu nezinu smieties vai raudāt par tādu rezultātu.:D
Varbūt, kādai ir pieredze ar veiksmīgu darba jomas nomaiņu, kad kādā citā nozarē jau ir pieredze. Piemēram (nav mans gadījums), HR speciāliste - grāmatvede.:)
07.09.2016 19:17 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Pieredzes svēras nomaiņā nav, bet līdzīgas domas ir bijušas un ik pa laikam uznāk. Līdzīgu iemeslu dēļ, kā Tev. Periodiski uznāk, periodiski pāriet. Jo ir pārāk daudz iemeslu, lai jomu tomēr nemainītu.
Es pati sev tādu darba režimu un nosacītu brīvību esmu izvēlējusies. Es savādāk diez vai mācētu dzīvot. Vismaz pagaidā,pm noteikti ne.n
07.09.2016 19:59 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Vismaz pagaidā,pm noteikti ne.n
Vismaz pagaidām noteikti nē.
07.09.2016 20:02 |

Reitings 2715
Man arī patīk brīvība un radošums darbā, pat ļoti, bet es nevaru sarauties arī uz pusēm, lai visiem izdabātu, ja tāpat no tā nav nekādas jēgas. Bieži domāju, varbūt kaut kādā back-office 8/9-17, kurā laicīgi var beigt darbu būtu labāk.
07.09.2016 20:24 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Ja pašu darba jomu nemaini, bet tikai uzñēmumu - tāds variants nesanāks?
Es nomainīju darba jomu. Varētu teikt, ka mana pašreizējā karjeras izvēle ir vāji saistīta ar pirmo specialitāti, tāpēc pirmā izglītība un sekojošā darba pieredze tajā nozarē darbojās kā tāds sekundārs plusiñš tagadējai jomai.
Manuprāt, ja ir spēcīga interese in motivacija, tad šådai nomaiñai vajadzētu izdoties. Pazīstu diezgan daudz cikvēku, kuri veiksmīgi nomainījuši jomas. Piem,no ārsta, par juristu ( konkrēto cilvēku gan pazīstu stipri attālināti, bet liekas, ka tāds spilgts piemērs).
07.09.2016 20:34 |

Reitings 2715
Ja pašu darba jomu nemaini, bet tikai uzņēmumu - tāds variants nesanāks?

Viss var būt, pienākumi padodās, bet gribās nopelnīt arī vairāk. Es domāju, ka citā uzņēmumā varētu būt labāki apstākļi, bet, ja godīgi, es nezinu uz kuru uzņēmumu lai iet, man nedaudz pietrūkst līdz tam pieredzes līmenim, kurā sākas piedāvājumi labos uzņēmumos. Bet vēl pusgadu šādā režīmā es noteikti neizturēšu.
07.09.2016 20:50 |

Reitings 3665
Izklausās, ka esi pārgurusi un varbūt nepārsteidzies. Varbūt vari pañemt atvałinājumu un mierīgi pārdomāt visus plusus, mīnusus, ja izlem, ka vēlies mainīt jomu- tieši, ko vēlies darīt, utt.?
07.09.2016 21:04 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Var jau papētīt darba sludinājumus un aiziet uz kādu interviju, nav obligāti uzreiz pamest šo nozari un tad skaitīt katru centu. Manuprāt, ir tomēr atšķirība vai vēlies no mākslinieces kļūt par ārstu vai no juristes par pārdevēju. Katrā ziņā, lai tev veicas! :)
07.09.2016 21:23 |

Reitings 2715
Man atvaļinājums nepienākas, tā, kā tas kā variants atkrīt.:-D
Es domāju mainīt vai nu uz banku, apdrošināšanu vai finansēm, jo tas, kā ir tagad nav normāli, es saprastu, ka par vairākiem tūkstošiem var kaut vai uz ofisu pārcelties dzīvot, bet uz misiju vai uz to, ka ir vajadzīga pieredze dzīvot normāli arī nevar, jo es neesmu uzņēmuma privātīpašums.
07.09.2016 21:25 |

Reitings 3665
Ja esi stingri nolēmusi, ka mainīsi darba jomu - veiksmi! Es laikam izvēlētos, to kas visvairāk interesē, aptaujātu paziñas, draugus, kuri strādā interesējošā sfērā, internetā palasītu viedokłus, kas saistīti ar to jomu, utt.
07.09.2016 21:49 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits