amor90_la- Es velreiz saku, prieks kam man teret naudu,ja varu atdod savu cauro, novalkato jaku, zinot ka par to pasu radinieki priecasies loti?? Daudz labak, neka vienkarsi izmest aaraa. Mees atdodam to kas paliek pari, biezi atdodam ari 15 un vairak gadus vecas drebes, kas skapi aizstavejusaas un vienmer redzot ir liela sajuusma, jo vini laukos priecajas par katru jaunu dreebi, ja atdodu kadu dargu kleitu vai jaku, tad vispar no sajumsas apgibtu, jo viniem jau 30 eiro par jaku ir nereali dargi!!! Parasti perk drebes pa kapeikam lidz kadiem 10, 15 eiro, tirdzinjos, sarkanajos krustos utt, ne dargakas.
blackpoetry- Kada nahuj atskiriba pienem vai nepienem labdaribas??? Galvenais ka mani radinieki ir priecigi, par parejo man ir nosplauties idiote!!!
Un saproti, ne tikai kutij un siveresanai pa darzu, bet vispar staigasanai pa lauku apkartni, vismaz mani radinieki laukos, velk maksimali vecas un novalktas drebes, jo bleg prieks kam smeereet labas dreebes??? Protams ejot ciemos, uz kadu pasakumu uzvilks ko zolidaku, sapucesies, bet la lauku apkartni jo novalkaatas jo labaakas!!!