Esmu izmantojusi 4x - Francijā un Anglijā. 2 pieredzes vienkārši fantastiskas, 1 normāla, 1 nu tāāā, bet tur laikam jau manis pašas kļūda, jo gribēju ko savādāku, to arī dabūju, bet beigās sapratu, ka neesmu tam gatava :D
Vislabākā pieredze bija Anglijā - noīrēju istabiņu Anglijas laukos tādā kā muižā, braucu viena pati atrast sevi :) Saimniece bija fantastiska, mēs daudz runājāmies, kad gāju pārgājienos, viņa man aizdeva atbilstošas drēbes, aizveda arī parādīt tuvāko pilsētu (tur nekāds transports nebija vispār), aizveda/atveda no autobusa, kad ierados (7km vienā virzienā), gatavoja fantastiskas brokastis. Māja bija kā no skaistākajām angļu filmām, ārkārtīgi skaista un nomierinoša vide. Un viņai bija tik skaista vannas istaba! :D Kad pateicu, ka tur, kur es dzīvoju, nevienam nav vannas, viņa tik teica, lai droši eju un baudu, tā nu katru vakaru gāju vannā (l) Ļoti ceru, ka atgriezīšos tur vienu dienu.
Par to nu tā pieredzi - ielidošana Londonā kavējās par dažām h, līdz ar to biju tur pusnaktī. Man nebija iedots pareizs tel nr un precīza adrese. Tad nu es Londonas guļamrajonā nakts vidū viena pati ar čemodānu paniski meklēju to naktsmītni. Nevarēju ne sazvanīt, te internetā paskatīties. Sāku jautāt garāmgājējiem un paveicās satikt vienu jauku pāri, kas ieslēdza gps un pavadīja mani līdz manai naktsmītnei. Host bija ļoti neapmierināta, ka tik vēlu ierados. Naktsmītne bija stipri bohēmiska, bet mana istaba ļoti prasta. Man tur bija plānots palikt 2 naktis, bet otru nakti atteicu.