Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sāpes

Reitings 6
Reģ: 03.03.2011
Sveikas, meitenes!
Man tāds jautājums, kas pāris dienas uztrauc! Tā kā pie ārsta uzreiz nevaru tikt, bet interese neliek mieru. Vabūt kādai ir bijis līdzīgi vai var padalīties ar padomiem.
Tātad... pēdējās 4 dienās man sāp vēdera lejasdaļa, arī mugura(nieru rajonā) dažreiz pasāp, bet ne vienas, ne otras sāpes nav neizturamas, varu iztikt bez tablešu ''pumpēšanas'' :D Tagad ir izteikti bieži jāskrien pa mazam uz labierīcībām..domāju varbūt esmu apsaldējusies...bet nedēļu atpakaļ man bija mīlēšanās bez izsargāšanos, bet tā kā mans puisis ir neauglīgs, tad GR tā nevarētu būt(bet tā pat parasti lietojam prezervatīvu, jo man tā ir labāk), visam plusā arī krūtis palikušas jūtīgākas, kaut kā sāku aizdomāties.Visu saprotu, ka varētu būt infekcija vai esmu apsaldējusies, bet kāpēc man sāp krūtis? Kaut kā neiet kopā. Tagad sāku domāt varbūt viņš 100% nemaz nav neauglīgs. Taču nevarētu būt jūtīgas krūtis pie apsaldēšanos vai tamlīdzīgi???Man tas nešķiet loģiski! MR bija 1,5 nedēļu atpakaļ!
Ko domājat Jūs?:)
02.09.2016 22:00 |

Reitings 2350
Reģ: 03.05.2016
Man tevis aprakstītās sāpes bija urīnceļu iekaisuma laikā. Par krūtīm nemācēšu komentēt. :-)
02.09.2016 22:03 |

Reitings 143
Reģ: 10.07.2016
:-D Es neko nedomāju, tikai atceros, ka pamatskolā meitene iekrita palika stāvoklī, jo puisim viens sēklinieks nestrādāja :-D, tāpēc par 100% es iesmīkņāju. Izklausās jau pēc iekaisuma. Sāpes var remdēt pasēžot virs tvaikiem, bet tad arī jāuzmanās no caurvēja un vēja.
02.09.2016 22:05 |

Reitings 802
Reģ: 15.12.2015
urīnceļu iekaisums. man arī tā bija.
02.09.2016 22:13 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits