Čau! Vai nēsātaju pieaudzētās skropstas vai tikai dabiskās? Pati jau krietnu laiku staigāju ar ieaudzētajām, bet nu kaut kā iedomājos,ka varbūt jāmet miers. Tās, kas ir gājušas pieaudzēt un tad pārstājušas - kā ir? Vai ir labāk? Saprotu, ka acis paliks blāvākas, jo pierasts pie tā, ka skropstas vienmēr ir garas un tumšas. Saprotu arī, ka jāiegādājas būs laba skropstu tuša. Kādas skropstu tušas Jūs lietojat? Varbūt ir kāda tiešām laba no Drogu klāsta?
Jāpiebilst, ka man arī bija lielas problēmas ar līmējamajām (tām, kas jālīmē no viena acs kaktiņa līdz otram), taču ar tām, kas tikai līdz pusītei jālīmē - viss super! Vienā pasākumā, kad nebija iespējas noņemt tušu, nostaigāju ar tām pielīmētajām 2 dienas - pat milimetrs nebija atlīmējies! Katrā ziņā - esmu sajūsmā :D
Audzēju periodiski. Ļoti patīk, bet nu jā, apnīk reizēm, reizēm naudas žēl, jo, ja audzēju, tad 1x 3 nedēļāš noteikti, lai nav slikts skats jau uz beigām. Šobrīd tieši noņēmu nesen. Pēc tam ir tādas plānākas, bet ātri ataug. Labu tušu arī meklēju(t)
Pasūtīju veselu kaudzi ar ūdeļu skropstām, lai var krāmēties katru dienu. Man ļoti patīk berzēt acis, tāpēc tā negribas pieaudzēt. It kā jau man pašai ir diezgan garas skropstas, bet problēma tā, ka taisnas un pēdējo reizi liekot skropstu ilgviļņus sadedzināju tā kā bail riskēt. :D
Sur Tu izmanto šīs http://www.bride.ca/wedding-ideas/images/Blog/BeautyMakeUp/Eyelashes/How-To-Spyra/individual-cluster-lashes.jpg tās, kuras liek pa "'vienam""?
Spīgana - vislbāk jau ar to speciālo noņēmēju, viņu var nopirkt arī kkādos specializētos veikalos. bet esmu noņēmusi arī ar eļļas palīdzību, vnk samērcē vates kociņu eļļā, ļauj lai ievelkas un tad viegiņām berzēju. protams, iznāk arī kāda savējā, bet pamatā nonāk pieaudzētās. bet tas tiešām darbojas tikai , kad ir jau dažas palikušas un nav tikko līmētas.
Vienreiz pieliku un secināju, ka šī modes tendence patiešām nav man domāta. It kā jau smuki izskatījās, bet man nepatika, ka nevar normāli seju nomazgāt, acis izberzēt un tas paskats tomēr ir tāds viegli "sintētisks". Nu jau kādus 4-5 gadus Drogu tušas neesmu mēģinājusi, favorīti ir tušas no Bare Minerals, Too Faced un Helena Rubinstein.