Nezinu, cik tas palīdzēs, bet varu pastāstīt par savām attiecībām ar vīru. Nebūs vērtīgs viedoklis, bet vismaz vairāk kā tikai mamma.
Man ar vīru nesaskan ļoti, ļoti, nu nepatīk mums vienas filmas, viens ēdiens, vienas izklaides, arī galva skūpstam nepagriežas vienā mirklī. Viņš nesaprot līdz galam to, cik ļoti man ir svarīgi daži cilvēki. Mēs daudz strīdamies, tiešām daudz, ir bijušas neskaitāmas reizes, kad viens no mums kravā koferus, vinš ir vājprātīgi greizsirdīgs, mēs abi esam ļoti ekstraverti attiecībās, kas rezultējas pāris dienu klusumā.
Jā, izklausās, ka ir traki. Ir arī. Dažreiz ir pat briesmīgi,
Bet to visu kaut kas atsver tas, ka, labi, viņš nesaprot, kāpēc man vajag šo un šito, bet viņš ir mani redzējis, zina, ko ar mani darīt, kad man ir patiešām slikti, kad notikusi traģēdija, viņš zina, ka man ir grūti, tāpēc no komandējuma triecas no citas valsts, viņš zina, kā mani mierināt, viņš prot izrādīt uzmanību sīkās lietās, viņš par mani ir cīnījies, viņš mani, šķiet, kaut kādā ziņā pazīst kā neviens, un viņš vienmēr mani atbalsta, kad patiešām vajag. Un vissvarīgākais-mums ir vienāda humora izjūta. Viņš varētu pat mani nemīlēt, bet svarīgi, lai tajā ziņā esam uz viena viļņa. :D