Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Palīdziet!

Reitings 24
Reģ: 28.11.2015
Ticu, ka kādai no jums tā ir bijis..
I
Ir diezgan grūti, ja sāc cilvēkam uzticēties, pielaisties tuvāk, bet cilvēks pēkšņi sāk attālināties, ignorēt, nepievērst pārāk lielu uzmanību.
Bet ko darīt, ja nevēlies palikt muļķa lomā, jo saproti, ka īsti viņam neesi vajadzīga.
Kā saņemties? Kā pārtraukt kontaktu? Vai tomēr ir vērts pamocīties?
29.08.2016 20:45 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
Vienkārši, dzīvo pati sev. Gan jau atradīsies tavs pavadonis.
29.08.2016 20:50 |

Reitings 145
Reģ: 08.08.2014
Esmu tagad tieši tādā paša situāciju. Ar prātu itkā saprotu ka neesmu viņam vajadzīga, jo ja būtu atrastu 5min nedēļā lai uzzvanītu (lai gan saka ka esot nenormāli aizņemts, knapi laiks miegam pietiek utt.) . Bet pašai vislaik gribas uzzvanīt vai uzrakstīt. Kamer ir darbs un ir ko darīt tikmer ok, bet kā ieej soc tīklos un redzi ka viņš ir priekšā. Knapi valdos lai nerakstītu vai neuzzvanītu
29.08.2016 21:35 |

Reitings 55
Reģ: 07.04.2014
Man ir ļoti līdzīgi. Respektīvi, cilvēkam ļoti mainās garastāvoklis un brīžiem pat neatbild uz maniem jautājumiem, tikai velta kādu skatienu uz manu pusi. Sākotnēji domāju, ka tas ir attiecību sākumā, kad vēl nav pierasts pie otra un nevēlās atklāties, bet nu jau vairāk kā trīs mēnešus tiekamies un ik pa laikam tas atkārtojas, pat neskatoties uz to, ka uzsākām kopdzīvi. Ja godīgi, esmu sapratusi, ka nevajag no otra neko sagaidīt, vajag dzīvot tam konkrētajam mirklim, taču tas ir grūti, brīžiem pat sāpīgi... Kā piemēram, šobrīd katrs sēžam pie sava datora un nesarunājamies un šādas situācijas ir daudz/dažādas, bet ar vienu un to pašu sajūtu, ka neinteresēju viņu. Protams, viss nav tik bēdīgi kā es te stāstu, taču attiecīgās sajūtas un emocijas izraisa šie attālināšanās brīži, kuras nav pozitīvas.
Īsti neko ieteikt nevaru, jo katras attiecības ir citādākas, tikai zinu, ka nevajag pieķerties pārāk cieši otram, ja ir šāda veida problēmas, jo tad pašai būs jācieš un jāpārdzīvo. Jāmēģina dzīvot sev ja otrs nevēlās izrunāt esošās problēmas, tad labāk jāpadomā vai tas ir īstais cilvēks, ko vēlies redzēt sev blakus.
31.08.2016 20:40 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
Ja nezina kontekstu, tad pagrti spriest, bet jāsaka, ka es uzskatu spēles nespēlēšanu par vienīgo veidu kā nepalikt muljka lomā. Mūsdienās, man škjiet, tā randinjošana ir pārvērtusies par tādu kā spēli, kur galvenais ir neparādīt emocijas un nepalikt par idiotu. Es šo spēli vienkārši nespēlēju. Bet, vispār labāk ir radināt sevi diez ko ātri nepiekjerties un nelaist ljoti tuvu.
31.08.2016 23:58 |

Reitings 465
Reģ: 27.04.2015
Pakaļ skriet noteikti nevajadzētu, uzskatu, ka vispār kaut kā veidošanas pamatos ļoti svarīgi ir tas, lai konkrētajam cilvēkam arī Tu ļoti patiktu. Uzreiz redzētu citādāku attieksmi un kopumā attiecībām tas ir ļoti svarīgi.
01.09.2016 00:43 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Es arī esmu samērā aizņemta darbā. Pat šobrīd es strādāju un atrodos darbā. Man ir patīkami, kad kāds atraksta un brīvā brīdī sniedzu atbildi, bet ir tādi cilvēki, kas Tevi smacē ar savu uzmanību! Tu jau tā esi nokrauts darbiem un steidzies, bet tad vēl atnāk ziņa tam visam pa virsu kā odziņa - kāpēc tu mani ignorē!? Kā tu zini, ka neesi viņam svarīga? Iespējams, ka viņš tiešām ir aizņemts.
01.09.2016 00:50 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
cherette man šī "nepieķeršanās pašā sākumā, lai nepaliec par idiotu" ir iemācījusi tikai to, ka es jau saknē nogalinu jebkādas simpātijas pret jebkuru vīrieti. Uz doto brīdi man tas traucē un tā rezultātā bieži dzirdu, ka man sirds vietā ir akmens. Ir atsevišķi cilvēki, kurus es pielaižu tuvāk, bet tas arī viss..
01.09.2016 00:55 |

Reitings 465
Reģ: 27.04.2015
^dreambig, par to "kāpēc tu mani ignorē!?", tieši manas domas. :-)
01.09.2016 00:55 |

Reitings 109
Reģ: 17.08.2015
Man arī agrāk tāda vīrieša uzvedība šķita dīvaina, līdz brīdim kamēr manās rokās nonāca grāmata Dž.Greja grāmata "Vīrieši ir no Marsa, sievietes - no Veneras". Tur ir aprakstīts tāds "gumijas lentas princips", kas piemīt vīriešiem, bet ir neraksturīgs sievietēm. Iesaku palasīt.
05.09.2016 16:09 |

Reitings 674
Reģ: 21.12.2015
Nemocīties. Gribēs, pats uzrunās. Ar varu nepiespiedīsi mīlēt. (t)
05.09.2016 16:32 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Lai gan es patlaban atrodos nu teju vai identiskā situācijā un zinu, cik grūti sirdij likt samierināties, manu ļoti uzrunāja NordicBelles komentārs kādā citā diskusijā, atļaušos iekopēt.
Mīļā, es tev varu vien teikt to, ko vēlos, lai kāds man būtu pastāstījis, kad man bija 20 - tu nevari nevienu "pierunāt" un ar loģiskiem argumentiem pārliecināt būt ar tevi kopā un tevi mīlēt. Tas nenotiek tā, ka, ja tu viņam pateiksi "pareizo" tekstu, tad viņš sapratīs savas kļūdas un viss būs tā kā tu vēlies. Otrkārt, ja viss dabiski un ar nelielu piepūli un caur vienkāršu komunikāciju nav tā kā tu vēlies un tā kā tev iekšēji vajag, tad atkāpies. Nav vērts mākslīgi kaut ko spiest, piemēroties, stiept gumiju, utt. Jā, ir bailīgi un brīžam vientuļi, bet vēl vientuļāk ir būt kopā ar kādu, kurš nav pa īstam kopā ar tevi.

Vismaz manā gadījumā - kā naglai uz galvas. Pie tam, ļoti brīnos par sevi, jo vienmēr esmu bijusi tā stiprā, kas dzīvo ar domu "gribēs - pats uzrakstīs, sarunās, painteresēsies". Bet jūtu, ka esmu mazlietiņ šajā ziņā salauzta. Bet nekas, pāries :)
05.09.2016 16:37 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits