Man interesētu arī modeli zināt. Jau daudz kur esmu skatījusies dažādus variantus, bet interesē citu viedoklis un pieredze. Šobrīdējam portatīvajam jau 6 gads iet.
Pirms nedaudz vairāk kā pusgada iegādājos ASUS modeļa portatīvo, ļoti patīk šis dators - plāns, kluss, viss darbojas kā nākas, bet nu no datoriem neko daudz nesaprotu, tāpēc nemācēšu novērtēt, vai kopumā šī modeļa datori skaitās labi :-D
Savulaik ļoti sen paņēmu datoru bez OS. Tad OS(Win7) bija dārgāks kā tagadējie Win10. Un ciparu ziņā dators joprojām iekabina visiem jaunajiem datoriem ar Windows. Tam maardzha 3. variantam viss forši, lēti bet virsū Ubuntu. Un neglīts.
lapseniite, portatīvais dators ādai vajadzībai? Lietosi to kā stacionārā aizstājēju vai nēsāsi līdzi bieži? Spēlēsi spēlītes vai izmantosi tikai Office vajadzībām?
Roberts.I Nēsāšu līdzi bieži, izmantošu koledžas vajadzībām, protams arī office izmantošu. Spēlītes praktiski nespēlēju. Bet videokarte arī ir no svara, tāpēc lai pavilktu kādu video montāžas programmu.
Negribējas veidot jaunu diskusiju, tāpēc jautāšu te. Kurš izmanto office, kādu izmantojiet? Šobrīd iztieku ar microsoft office 2007, skolā sanāca strādāt gan pie 2010, gan 2013. Par 365 esmu dzirdējusi, ka grūti pierast. Kāda pieredze? Vērts maksāt?
http://www.rdveikals.lv/products/lv/150/94997/sort/1/filter/0_0_0_73081.97320/F5-573G-15.6-FHD-i3-6100U-4GB-128GB-SSD-RU-W10-Silver-NX.GFLEL.002-portat%C4%ABvais-dators.html Šī dēļ būtu vērts pārmaksāt.