Īsumā, pēdējā laikā esmu ļoti bieži piestaigājusi pie zobārsta, kaut kā viss darāmais sakritis tieši vienā pusē un ievēroju, ka uz tieši tās puses vaiga sākušas mesties tādas kā mazītiņas, sīkas pumpiņas, kādas man nekad mūžā nav bijušas. Pumpiņas nav spiežamas, tas ir tām nav, ne balts, ne dzeltens gals, ne melns gals, nekādas tīrīšanas nelīdz un šķiet, ka pēc šodien zobārsta apmeklējuma to tur palicis vēl vairāk. Pieļauju, ka alerģija no tās potes, bet ko darīt lietas labā?Palikuši vēl divi zobi, ko labot, par laimi, otrā pusē, tas gan varētu nozīmēt, ka pumpaini būs abi vaigi, bet tad vajadzētu būt visam kārtībā ar zobiem un cerams, ka tie neplāno kaut kur lūzt vai kādas plombes krist laukā, man viņi tādi niķīgi... No potes es neatteikšos noteikti, man jau tā ir jutīgi zobi, kur nu tos vēl urbt bez anestēzijas.
Kā saglābt savu sejas ādu? Tam taču vajadzētu vienkārši ar laiku pāriet? Varbūt ir jēga padzer Tavegilu vai ko tādu? Kaut ko smērēt uz pašas ādas? Reāli pēc šodienas es ne tikai pati manu, ka nav labi, bet man jau jautā, kas man par izsitumiem uz sejas.