Nekādas vainas! Es arī periodiski padzīvojos pie senčiem šad un tad, bet te ir privātmāja paliela, un pa lielam sanāk tas pats, kas dzīvoklī atsevišķi dzīvot. Savu dzīvokli nesen kā izīrēju, jo izsķīros ar draugu un man vienai pašai 3 istabnieks bija par šerpu + naudas ziņā galīgi neizdevīgi, nu un arī lokācijas vieta man galīgi negāja pie sirds, jo īpaši vienai tur dzīvojot. Bet pie senčiem arī nav slikti - dārzs ir, suņus tik izmetu ārā no rīta un lai nēsājas apkārt. Sava telpa man ir liela un neviens man te netraucē, izmaksas minimālas, un atrodos arī rokas stiepiena attālumā no centra. Tagad gan ar jauno draugu vāksimies kopā iekšā pēc pusotras nedēļas, jo vienītī te dzīvot ir viens, bet divatā galīgi ne, ne.
Nez, man tas neliekas nekas tāds... neaizmirsti, ka lielākā daļa meiteņu, kuras nedzīvo vairs ar senčiem, nejau vienas dzīvo. Un ja arī dzīvo, tad parasti vai nu istabas īrē vai dala dzīvokļus ar draugiem utt., bet tomēr visbiežāk, izvācas, jo sāk dzīvot ar puisi. Tādēļ nav ko bēdāt!