Tās pašas sandales, ko sausajās dienās. Peļķēs cenšos nekāpt, neliels ūdens daudzums kurpēs netraucē, nav žēl sabojāt, jo vēl 1 sezonu tāpat neizvilks.
Šodien kājās balerīnas, bet no rīta biju dziļās pārdomās par to, ko lai velk, jo gāza stipri, bet silts ārā. Beigu beigās izvēlējos balerīnas, jo gumijniekus un kedas vilkt uz darbu nevaru, bet mokasīni un slēgtas kurpes man vēl šķiet par ātru
Man ir slēgtās lakādas kurpes šodien, man patīk, jo mitrumiņš mazliet nekaitē, kājas slapjas arī nav, jo laiks visnotaļ ātri mainās, bet vēl jau dikti silts it kā..
Tā kā pašlaik ārā iešana ir tikai suņa pastaigu nolūkos, tad valkāju vieglas auduma kedas vai īpaši stipra lietus gadījumā gumijas zābakus. Ja būtu jādodas uz ofisu, droši vien vilktu balerīnas vai sandales, jo ārā ir silts.
Pārsvarā balerīnkurpītes (tādas, kurām viscaur caurumiņi), pag. nedēļā, kad bija tas pavēsais un traki lietainais, uzvilku gumijniekus. Ikdienā daudz staigāju ar kājām un man ļoti nepatīk slapjas kājas, tādēļ nav nekādu problēmu vilkt gumijniekus, kaut gan skaitās vasara.
Es vakar uzvilku puszabaciņus, bija mazliet par ātru, bet vismaz kājas nebija slapjas ar laiviņām gan vairs nestaigāju, dzīvoju netālu no brīvības ielas, remonti un man pagalmā daudz bedres, viegli dabūt apavos smiltis vai slapjas kājas. Bet nu parasti botās staigāju un izvairos no peļķēm.
Shaados laikapstaaklos velku apavus ar gumjas zoli un udensnecaurlaidiigu maaksliigaas aadas virspusi, taatad kedveidiigus vai botveidiigus apavus. Lai arii laiks silts, man tomeer ar slapaam kaajaam staigaat nepatiik un sandales atstaaju sausam laikam. Pashlaik ir shaadas tupeles.
ne reizi neesmu uzvilkusi sandales, pat skapī tādu nav vakar gāza lietus kā ar spaiņiem, bet redz zeķes ( frotē , biezās) un ādas sandales nebija šķērslis