Sveikas! Zinu, ka šeit ir gudras un foršas meitenes, tāpēc prasīšu šeit palīdzību.:-)
Situācija, kas minēta virsrakstā, nenotiek ne tieši ar mani, bet gan ar mammu. Mani vecāki ir šķīrusies, tāpēc dzīvo atsevišķi. Pirms dažām dienām viņai uzradās pielūdzējs, bet tā lieta, ka pārāk uzmācīgs un jau sāk palikt mazliet bail. Viņam pirms 45 dienām autoavārijā gāja bojā sieva, tāpēc grib atrast jaunu draudzeni, kas palīdzētu mājasdarbos. Pašam viņam ir milzīgi parādi vairku tūkstošu eiro apmērā, kā arī regulāri plosti, respektīvi, var saukt par alkoholiķi, kā arī dzīvo ar savu tēvu, pašam ir pieauguši bērni, viss īpašums ir ieķīlāts. Nu lūk, viņš tagad patstāvīgi zvana viņai, sūta nebeidzamas īsziņas ar tekstiem "Kad tiksimies", "Kāpēc tu neatbildi?", "Es pie tevis atbraukšu" utt, no citiem uzzinājis visu informāciju par mūsu ģimeni, kur dzīvojam utt. Jau daudz reižu ir teikts, arī melots, ka viņa jau ir aizņemta, ka nevienu nevajag, ka netiksies ar to vīrieti, bet tas viss beidzas ar tekstiem no viņa puses, ka "Tu esi vienīgi mana. Es tevi nevienam neatdošu. Ja kāds tev tuvosies, tad tas viņam labi nebeigsies." Jau ir mēģināts ar labu, ar ļaunu, bet tas neko nelīdz, jo viņš vienkārši to nesaprot. Telefonā nav zvanu bloķēšanas funkcijas, tikai īsziņu, bet tas nav svarīgākais, to var pieciest. Vienkārši bail, ka viņš var greizsirdībā un dusmās kaut ko izdarīt, jo tam vīrietim mēdz uznākt greizsirdības lēkmes, turklāt viņš ir diezgan spēcīgas miesasbūves. Turklāt trakākais, ka viņš zina precīzi, kur mamma dzīvo. Vienkārši mamma dienām paliek viena mājās, es arī nevaru būt visu laiku būt klāt.
Situācija no sākuma likās diezgan komiska, bet, ja godīgi smiekli vairs īsti nenāk. Jēziņ, atvainojos par palagiem(s) Pat es samulsu šajā situācijā.:-(